Outfit alá New Yorker

By Zuzulienka - 4.9.13

Čipka by mala ovládnuť nadchádzajúcu jeseň a a zimu. Preto som bola celkom nadšená, keď som pred pár dňami našla v New Yorkeri tento krásne sediaci top s čipkovaným zvrškom a s trojštvrťovými rukávmi. New Yorker je pre mňa obchod, ktorý navštevujem veľmi často a vždy sa mi tam podarí uloviť nejaký dobrý kúsok. Vždy majú aktuálne módne trendy a dobré ceny. Preto aj akosi nechápem ako môže niekto povedať, že New Yorker je obchod, kde nič nemajú a že sa tam nedá nič poriadne kúpiť. No ale čo už, každý máme asi iné preferencie.


 Tento top bol v troch farbách. Vybrala som si práve moju obľúbenú čiernu, pretože mi prišla najelegantnejšia a najvyužiteľnejšia k akejkoľvek sukni, či rifliam. Čipkované veci celkovo pôsobia na mňa elegantne, romanticky a žensky. Nemám ich veľa, no zopár sa ich nájde. Preto som veľmi rada, že som si mohla zbierku čipkovaných vecí doplniť týmto krásnym topom.


Pre včerajší outfit som ho pôvodne chcela skombinovať s nude sukňou, no nakoniec to vyhrala modrá suknička tiež kúpená v New Yorkeri. Celé som to doplnila čiernymi pančuškami (F&F) a čiernymi topánkami (Deichmann), keďže vonku je už na holé nohy a sandálky chladno. A zvlášť včera bolo počasie akurát na spánok.


Určite ste si všimli, že dnes je outfit konečne fotený vonku. Budem sa snažiť prinášať vám outfity aj z iného prostredia ako bytu :)

Máte radi čipkované veci aj vy?
Nakupujete v New Yorkeri, alebo je to pre vás nezaujímavý obchod?

Prajem krásny deň.

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Moc ti to sluší a ty barvy jsou krásné :)))
    http://kissofbeautylovers.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten topik je super ;)
    Ak by si mala chut, mozes sa zapojit do giveaway
    http://bynicka.blogspot.sk/2013/09/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super outfit ♥
    http://beautybypetka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To tričko je krásný a zajímavý!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. čipkované veci áno...ale je len málo vecí, ktoré sa mi zapáčia :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krásny top! :) asi sa naň pôjdem pozrieť, vďaka za tip :)
    Sunrise of my life :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to tričko je užasné ! :) majú ho aj u nás v košiciach v zľave :) mám rada veci z newjorkeru a hlavne zbožňujem tie zľavy ked si vec z 20 eur viem kúpiť za 5 napríklad :) pekný outfit :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi pekný top, pôjdem sa naň mrknúť :-)
    Ináč je zaujímavé, že ja si v New Yorkeri málokedy niečo vyberiem a pritom máme veľmi podobný štýl obliekania. Asi tam začnem chodiť častejšie :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!