Bižutéria, ktorú nosím najradšej

By Zuzulienka - 29.1.14

Týmto článočkom som sa inšpirovala na nejakom z vašich blogov a rada by som vám v ňom predstavila kúsky bižutérie, ktoré nosím najradšej a najčastejšie.
Čo musí jednoznačne u mňa byť každý deň sú náušnice. Nerozumiem ženám, ktoré ich nenosia a pritom môžu. Náušnice dokážu krásne oživiť a doplniť tvár, či účes. Takže za mňa jednoznačne áno. Najradšej mám rôzne visiace náušnice a naopak neznášam a teda ani vôbec nenosím mini náušnice v tvare guličky, či iného ornamentu. Prídu mi nevýrazné.


Tieto nosím najradšej:
Veľké kruhové - stará klasika, ktorá asi nikdy nevymrie. Pre niekoho možno vulgárne, ale pre mňa pekné a sexi. Tak na mňa pôsobia veľké kruhové náušnice.




Čierne podlhovasté - tieto mám už veľmi dlho a ani neviem odkiaľ sú (žeby Gate?), no nosím ich stále rada. Sú také univerzálne a ľahko skombinovateľné s hocičím. A navyše sú visiace - čo ja môžem.


Kamienkové podlhovasté - vyzerajú možno tak slávnostnejšie, ale ja ich nosím v bežný deň. Vždy mi tak rozžiaria tvár.


Hnedé oválne - jednoduché, ale výrazne, tak presne také sú tieto. Aj keď majú nude farbu, na ušiach pôsobia masívne a pekne.


Kvietky čierne - občas mám chuť na kvietky a vtedy vytiahnem tieto čierne.


Modré od kamošky - ak sa zladím do outfitu s modrou farbou, tak nesmú chýbať tieto náušnice. Dostala som ich od kamarátky na narodeniny a sú naozaj krásne.


Štrasové z Gate - áno pri týchto si pamätám, kde som ich kupovala, lebo som ich kupovala len pred nedávnom. No hneď som ich zaradila medzi moje naj.


Strieborné z Avonu aj s náhrdelníkom - darček od svokry, a veru veľmi pekný darček, ktorý som si hneď obľúbila. Tento set mám už dlhšie a vždy vie akémukoľvek outfitu dodať šmrnc a pôsobí veľmi elegantne.


Druhú vec, ktorú som si v poslednej dobe obľúbila sú náramky. Aktuálne sú moje najobľúbenejšie tieto perlové a v podstate iné ani nenosím. Najlepšie v kombinácii s hodinkami.


Ďalším kúskom bižutérie, ktorý si dám naozaj len občas sú náhrdelníky. Preto ich ani veľa nemám, no chcem to napraviť a momentálne mám zopár náhrdelníkov objednaných. Určite vám ich čoskoro ukážem.

Kúsok, ktorý však aktuálne z náhrdelníkov nosím nie je z radu bižutérie. Je to krásny šperk od môjho muža, strieborný so swarovskeho kryštálmi. A čo ma potešilo je, že ho môžem dokombinovať s náušnicami, ktoré som minulý rok dostala na vianoce od brata - tiež swarovskeho kryštály.


No a ešte je tu posledná kategória a tou sú prstene. Tie v poslednej dobe takmer nenosím, aktuálne mám akési obdobie, že mi na prstoch vadia. No moje obľúbené sú tieto:


Čo vy a vaša bižutéria? Čo nosíte najčastejšie? A čo naopak neznášate?
Krásny deň, týždeň sa nám pomaličky kráti :)

  • Share:

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Taky planuju podobny clanek.
    Nejradeji mam nausnice, taky vyraznejsi a prstynky. Bohuzel uvtech mam vetsinou problem s velikosti, skoro vsechny mi jsou velke.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano to s prstenmi poznam. Vacsinou z tych lepsich vzdy vsade zostava velkost L a mne uple staci S alebo M

      Odstrániť
    2. Taky kupuju S, ale to je mi na ukazovacek. Radeji bych ale prostrednicek ci prstenicek. Na ty mi sedi pouze prstynky z ebay:D

      Odstrániť
  2. Já poslední dobou miluju náhrdelníky :) A náušnice právě většinou nosím jen malé pecky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vsimla som si ;) mne sa tiez zacinaju pacit. Preto ich prave zopar ku mne putuje :)

      Odstrániť
  3. Bizuterii miluji celkove! Rada stridam jak vyrazne nausnice tak nahrdelniky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mam najradsej velke nahrdelniky a velke prstene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já nosím momentálně raději také ty mini naušnice, ale některé tvé bych si rozhodně hned dala!
    A máš úžasné prstýnky! :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si akurát nejaké mini musela kupiť. Pretože mi práve dorazilo zopár náhrdelníkov a bolo by naozaj prehnané mať veľký náhrdelník a k tomu ešte veľké náušnice :)

      Odstrániť
  6. Ojj ja bižu zbožňujem :)) Vždy si ju nejako ladím a kombinujem :) Avšak neviem, či je niečo, čo neznášam :) Sú veci, ktoré nepreferujem - napríklad na rozdiel od Teba veľké kruhové náušnice, ale nie že by som ich neznášala, len ich nenosím, lebo... ani neviem :D :) Tie modré náušnice sú skvelé !! :) A pridávam sa k pochvalám, tie prstienky sú fakt pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já miluju náramky,jediný problém mám s tím,že nemůžu nosit ty,ktere nejdou utáhnout,například kovové,jelikož mám velmi tenké ruce.Ty perlové jsou nádherné a s kombinaci s hodinkama,no wow super,přesně perlové náramky teď oprvadu moc sháním.Ten náhrdelník od swarovskeho je moc krásný.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež mám ruky tenučké a preto také kovové ani nenosim. Väčšinou vyberám niečo v štýle ako sú perličky, teda na gumičku :)

      Odstrániť
  8. Kedze s mojou uzasnou alergiou na kovy mozem nosit maximalne tak zlato.... Tak ine ako zlate nausnice mam naozaj vynimocne... Mala som uzasne vyrazne hrubsie kruhy z bieleho zlata, dostala som k 15, nosila 7 rokov vkuse,bohuzial som ich na lyzovacke min rok akosi stratila :-/ teraz mam nahradu take male, jemne kruzka...ale na promocie si chcem ako darcek vyziadat presne take ake som stratila :) prstene a naramky mi vadia....raz za cas znesiem nahrdelnik, tak max na party alebo do mesta.... :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!