Rozprávková pena do kúpeľa Yves Rocher

By Zuzulienka - 10.1.14

Kúpeľ bol pre mňa kedysi nie veľmi obľúbený relax. Nechcelo sa mi len tak vylihovať vo vani. No postupom času som začala zisťovať, že je to naozaj oprávnene príjemný relax. Tak trochu ma inšpiroval aj môj manžel, ktorý sa posledný polrok veľmi rád oddáva tomuto relaxu. Preto občas takto relaxujeme spolu - no občas, v priemere takmer každý týždeň. Vonku je aj tak sychravo a kde by nám bolo lepšie, ak nie v teplej vode vo vani plnej peny. No a práve o tom chcem písať. Pretože kúpeľ bez peny, je ako.... no doplňte ma. Proste nebolo by to ono. Prešli sme rôznymi penami - Fa, Radox, Avon...


Až ma prekvapil Yves Rocher - Organic Vanilla. Fľaštička, ktorú mám doma už pol roka a stále som si hovorila, že raz ju vyskúšam. A konečne nadišiel ten čas.
Na prvý pohľad vyzerá nevinne, ako obyčajný sprchový gél. No keď sa prizriete bližšie, zistíte, že sa jedná o sprchový a kúpeľový gél. Preto som ho v jeden deň zobrala a naliala do napúšťajúcej sa vane. Okamžite sa po celej kúpeľni rozvinula vôňa vanilky a voda začala krásne peniť.



Čo vám ale budem hovoriť. Pena je naozaj bohatá a stačí málo prípravku, aby ste jej mali plnú vaňu. V porovnaní s inými penami, dlho vydrží, stále cítite tú krásnu vôňu a čo naviac - obsahuje pravdepodobne nejaké oleje, pretože pokožka po tomto kúpeli nie je tak vysušená, ale je krásne vláčna.
A všimol si to aj manžel, ktorý po každom kúpeli s inou penou na mňa kričal, že má suché ruky. No po Yves Rocher nie.

Máte aj vy obľúbenú penu do kúpeľa, ktorá naozaj stojí za to? Aká to je? Rada sa nechám inšpirovať.
Krásny deň.

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. My bohužel máme doma sprchu, takže jsou pro mě pěny tabu. Yves Rocher je ale úžasná značka, takže ti pěnu opravdu závidím! :D :)

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já pěnu do koupele nepoužívám, protože mám doma jen sprchový kout. Ale těším se zas jednou na nějakou vanu :) v budoucnu :) Vůni vanilky mám ráda, takže to musí být krása. Na podzim jsem byla hodně zvyklá zapalovat si vanilkové svíčky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. YR je moja najobľúbenejšia značka kozmetiky, pretože vždy viem, že sa na ňu môžem spoľahnúť. Túto penu som ešte neskúšala, pretože vanilku príliš nemusím, to taká malinová je úžasná! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. my bohužel nemáme vanu, takže se mi všechny ty krásné voňavé poklady vyloženě vyhýbají :/:D takže až budeme jednou s přítelem bydlet ve vlastním, určitě si tam přeju mít i vanu! ♥
    každopádně jsem neodolala a pěnu jsem musela alespoň přičuchnout - je úžasná ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Úplne si viem predstaviť tú nádhernú vôňu. Ja zbožňujem peny do kúpeľa Dove, po nich je pokožka neskutočne hebká, ale čo sa týky vône tak napríklad Radox - Relax sleep alebo nejak tak sa volá, taká fialová, krásne levanduľová :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno tu som tiež mala, bohužial mne levandula nevonia.. :(

      Odstrániť
  6. Ach, ja mať doma vaňu, tak som v nej vlezená často. Máme žial sprchový kút, dosť mi to zužuje možnosti... Vanilkovú vôňu milujem (a ešte malinovú a ružovú) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. malinové vone mám tiež rada, dokonca radšej ako vanilkove :)

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!