TAG: Nežijem len make-upom

By Zuzulienka - 3.4.14

Tento tag koluje blogerským svetom už dlho. Ja som ho pôvodne nechcela robiť, ale keď som bola označená u dievčat na blogu BEAUTYMISSFITS, rozhodla som sa, že sa do neho pustím. Dievčatá vďaka za označenie :)
Tag má jediný zmysel. Ukázať vám čitateľom, že my blogerky naozaj nežijeme len blogom, makeupom, kozmetikou, outfitmi, ale, že máme aj iné záľuby a robíme kopec iných vecí.


1. Sleduješ televíziu? Aký je tvoj obľúbený program?
Televíziu nesledujem takmer vôbec. Jediné, čo si pozriem sú správy, občas seriál Panelák, občas nejaký film (ale aj to za pochodu, teda vždy robím popritom niečo iné). Nesledujem žiadne seriály, nemám žiadny obľúbený program. Nemôžem si pomôcť ale telka mi proste príde ako strata času a rozptyľovač. Niektorí ju používate ako kulisu, no ja si radšej ako kulisu pustím rádio a príde mi to aj logickejšie, keďže pri nejakej práci nepotrebujem sledovať obraz, iba počuť zvuk. Takže bez telky by som sa kľudne zaobišla.


2. Varíš? Aké je tvoje najobľúbenejšie jedlo alebo dezert?
Áno, varím pravidelne každý víkend. Cez týždeň nevarím, okrem štvrtku, vtedy nám chystám večeru na piatok, aby som v piatok mohla už len prísť a oddychovať. Varenie mám celkom rada, stále skúšam čosi nové, vymýšľam recepty, no uprednostňujem jednoduchosť. Taktiež rada pečiem, najradšej mám jablkové, tvarohové a makové koláče. Zákusky s plnkami alebo torty zase naopak nepečiem vôbec, nechce sa mi s tým babrať.
Medzi moje najobľúbenejšie jedlá patria cestoviny na všetky spôsoby, špenátové rizoto a prekladané zemiaky (ale bez klobásy s točenou salámou).


3. Aká je tvoja vysnívaná práca?
Hmmmm, tak toto je ťažká otázka. Prácu už mám, je to klasická kancelárska práca - a poviem vám, že som spokojná. Niekoho práca v kancelárii ubíja, no ja som vždy snívala o pokojnej práci v kancelárii. Robiť nejakého predajcu, zháňať klientov, či behať v teréne by ma teda vážne nebavilo. Ale vysnívanou prácou by asi bolo niečo, kde by som mohla písať od rána do večera, pretože rada píšem. Ale to si vlastne kompenzujem blogom :)


4. Ovládaš nejaký cudzí jazyk? Ktoré jazyky by si sa chcela naučiť?
Ovládam anglický jazyk, no ešte nikdy nebola možnosť využiť ho niekde naplno. Nie som v tomto jazyku žiadny expert, ale myslím, že by som sa dohovorila. Okrem angličtiny ovládam nejaké základy nemčiny.
Jazyky, ktoré ma lákajú sú španielčina a ruština - milujem ten jazyk a ich prízvuk :)

5. Za čo utrácaš v rámci kategórie "pre radosť", keď nie za make-up
V prvom rade musím upozorniť, že na ten makeup až toľko neutrácam. Viac si zgustnem na oblečení, takže ak neutrácam za make-up a kozmetiku, tak je to určite oblečenie, kabelky, bižutéria. Ak mám ísť úplne mimo z takýchto kategórií, tak utrácam za knihy a časopisy, to sú také moje lásky, milujem vôňu papiera a rada čítam.


6. Zoznamuješ sa ľahko s neznámymi ľuďmi?
Ako kedy. Všetko záleží od nálady. Dokážem sa bez problémov prihovoriť cudziemu človeku v prípade potreby, ale inokedy sa mi zase vôbec nechce rozprávať a nechce sa mi ani zoznamovať.

7. Čítaš knižky, alebo preferuješ internet?
Internet milujem, ale milujem aj knihy! Veľmi rada čítam, či už na internete alebo na papieri. Knižnica sa mi neustále zapĺňa novými knihami. Avšak keď si mám vybrať, či mám čítať niečo na internete alebo v papierovej podobe, tak je to jednoznačne papier.


8. Aká je tvoja najhoršia a najlepšia vlastnosť?
Za svoju najlepšiu vlastnosť považujem to, že som stále pozitívne naladený človek. Úsmev ma sprevádza naozaj každý deň, aj keď som nevyspatá, unavená a môj kolega mi to už neverí a pýta sa ma, či sa vôbec dokážem naštvať a nahnevať.
Najhoršou vlastnosťou u mňa je zase neustále odkladanie vecí - známa prokrastinácia. Stále odkladám upratovanie, už pol roka sa chystám odovzdať fľaše do zberu a k vyvolaniu svadobného albumu som sa chystala 4 mesiace. A to je len pár vecí z môjho nikdy sa nekončiaceho zoznamu. Hrúza a des!

9. Chodíš sa večer baviť medzi ľudí, alebo máš radšej komornú spoločnosť?
Časy, keď som každý víkend lietala s partiou niekde po vonku, či diskotékach sú už dávno preč. Vtedy som nemohla obsedieť doma ani jednu voľnú chvíľu, doslova ma "mrle žrali", ak som nemohla ísť von. Postupne sa to však všetko rozpadlo, partia sa rozutekala a každý sme išli svojou cestou. Aktuálne mám obdobie také, že po celom týždni v práci som rada, že si môžem cez víkend v kľude doma oddýchnuť a venovať sa nejakým svojím záľubám, alebo sa vo dvojici vyberieme na prechádzku, nejaký výlet, či len tak do kaviarne.. Ale zábave sa nebránim, len sa mi nechce zabávať každý víkend. Občas si samozrejme vyrazíme von s priateľmi a tak raz za rok skončíme aj na nejakej tej diskotéke. Takže je to rôzne.


10. Keby si neblogovala, na aké činnosti by si rozdelila voľný čas, ktorý by si mala?
Určite by som viac čítala knihy a viac upratovala. Pretože sa mi niekedy zdá, že to zanedbávam - ja poriadkumilovný človek.

Máme niečo spoločné?
Tak a to je všetko. Na pokračovanie TAGU nebudem označovať nikoho, myslím, že už ho dosť z vás robilo, no kto nie, nech sa páči...n

Krásny deň želám!

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Pekne odpovedi, je fajn, ze jsi s praci spokojena. Ja naopak televizi poustim jako kulisu:D
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super odpovede, ďakujeme za prijatie nominácie :)
    S tou prokrastináciou sme na tom úplne rovnako, pri mne to niekedy hraničí až s totálnou lenivosťou :-/
    A je super, že ťa práca baví, ja dúfam, že tiež nájdem niečo také, čo ma bude baviť alebo napĺňať, len stále voláko neviem čo by to malo byť :))
    Katik z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bezva tag! já tv sleduji taky jen sporadicky a ráda čtu knížky. S jazyky jsem na tom ale celkem dobře a španělštinu a ruština jsou opravdu krásně znějící jazyky! Ale za mě určitě nejvíc francouzština! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jak ja ľúbim tagovky!! :) Odkladanie vecí je aj moja slabá stránka. Na televízor kuknem raz za rok na vianoce, inak ani neviem, že ho doma máme. A tiež ma láka španielčina a najnovšie aj ruština :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Myslím, že je to celkom zaujímavý TAG.. možno h ovyskúšam, už dávno som nič také nepridala a popravde ani nemám čo pridávať, takže to prišlo vhod.

    Ja sa ruštinu učím už od základnej školy, je to celkom ľahký jazyk, stačí sa naučiť azbuku a už to ide. Aj keď teraz na strednej ma už tak nebavím skor by som sa mala zamerať na anglinu, keďže z nej maturujem.

    A čo sa týka tej práce, zdá sa mi, že som sa už raz pýtala akú prácu vlastne robíš, aké máš povolanie.. no neviem či si napísala. :D
    Tiež by ma bavilo robiť v kancelárii, rada píšem na počítači.. škoda len, že chodím presne na taký odbor, ktorý je zameraný viac na predaj, prácu s obchodom, zákazníkmi.. čo nie je veľmi pre mňa vhodné, keďže tam treba byť komunikatívny a to ja až tak nie som. Preto by som radšej robila nejakú takú prácu samostatne. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dobrý TAG. Človek sa o tebe dozvedel nové a zaujímavé veci :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!