Jednoduché líčenie so S-he Quattro tieňmi

By Zuzulienka - 4.5.14

Príjemné nedeľné popoludnie!
Vonku nám síce svieti slniečko, ale fúka nepríjemný studený vietor a tak som si po dobrom obede a oddychu sadla s kávičkou za počítač, aby som napísala nový článok. Dnes by som vám chcela predstaviť očné tiene od S-he, s ktorými som vytvorila jednoduché líčenie. Na líčenie očí s tieňmi síce nie som žiadny expert, ani neviem s nimi vykúzliť žiadne dych vyrážajúce oči, ale predsa som to skúsila.
Očné tiene sú pre mňa dekoratívkou, ktorú používam veľmi málo. Keď už mám však používať tiene na oči, zásadne si vyberám rôzne zemité, šedé, telové, či iné podobné odtiene.


A presne také sú aj tiene od S-he Stylezone Quattro, ktoré dostanete kúpiť v DM drogérii, a o ktorých by som vám dnes chcela trošku napísať.
Tieto tieniky mi prídu veľmi praktické, pretože v ponuke DM drogerie nájdete viacero farebných kombinácií, a môžete si tak vybrať tú svoju. Balenie je maličké bez aplikátora, čo je pre niekoho možno nevýhoda, ale zas na druhej strane určite máte svoje špeciálne štetce, ktoré používate práve na aplikáciu tieňov. Ja áno, preto mi aplikátor u nich vôbec nechýba.



Tiene Quattro obsahujú štyri farby - od bledučkej smotanovej, cez hnedú, tmavohnedú až po čiernu. Sú práškovej konzistencie, u čiernej vidno aj maličké trblietky. Ľahučko sa nanášajú, neprášia sa a majú primeranú výdrž.
Tmavšie odtiene je trošku problematickejšie rozotrieť do stratena, ale treba sa s tým pohrať a ide to.


Ja som sa líčila nasledovne:
Do kútika očí  a pod obočie som použila smotanový tieň, potom v strede viečka hnedý, ku koncu viečka tmavohnedý a čierny som použila ku korienkom rias a rozmazala tak trochu čiernu linku nakreslenú ceruzkou.
A tu je výsledok.




Fotky trochu skresľujú, v skutočnosti je to líčenie výraznejšie a celkovo ho ani neviem zachytiť, tak ako by som chcela.

Celkovo môžem povedať, že som s tienikmi spokojná. Je to primeraná kvalita, za malú cenu a na moje občasné tieňové líčenie mi úplne stačia.

Čo vy a tiene na oči? Používate? Skúšali ste tieto od S-he z Dmky?
Užite si zvyšok nedele.

  • Share:

You Might Also Like

20 komentárov

  1. ja som na očné tiene tiež taká nešikovná :) ale tebe to vyšlo naozaj krásne :) mne by sa to takto pekne nepodarilo, musím viacej trénovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě se líčení moc líbí!:)
    Po paletce se musím mrknout , hrozně se mi líbí její odstíny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem. Mne sa tiež páčia tieto odtiene, mám radšej takéto zemité ako nejaké krikľavé.

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. vďaka, v skutočnosti je to ale výraznejšie, tie fotky uberajú.

      Odstrániť
  4. Hnědé odstíny miluji :)) Líčení se mi líbí :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiež, hnedé sú proste také prirodzené a pritom si s nimi človek dokáže vykúzliť úplne iný pohľad.

      Odstrániť
  5. Moc krsáné líčení :)
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja si posledni dobou stiny uz nemaluju, jak jsem na to zaprve lina a za druhe me to nejak prestalo bavit :D ale neco takovyho by se mi hodilo, kdyz bych se rozhodla si vyhodit z kopytka a namalovat se vic :D zajimalo by me, zda vydrzi na ocich treba celou noc za tu cenu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no veď to, že aj ja som na to vždy bola lenivá, ale v poslednej dobe ich tak raz týždenne, alebo na večer do podniku použijem.

      Odstrániť
  7. Krásné líčení:) Paletka vypadá krásně!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, áno aj ja som s paletkou spokojná. Je taká miniatúrna, ale má pekné odtiene.

      Odstrániť
  8. Ako malá som sa hrávala na princeznú a líčila som sa dosť výrazne, silný rúž, líčka a oči. :-) Očné tiene milujem, každú farbu. Nie som síce expert na líčenie, ale bez očných tieňov nevyjdem von. Už 3 krát za sebou mám veľkú paletu očných tieňov, teraz momentálne vlastním jednu od Zoevy, milujem tú širokú škálu farieb, ktorú táto paleta má. :-) Nalíčila si sa veľmi príjemne, jemne. A očné tiene od S-he som ešte nikdy nemala.
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš, tak toto mňa nejako obišlo, ako dieťa ma kozmetika nezaujímala. Teraz ma síce zaujíma, ale nejaké líčiace tutorialy asi na blogu nikdy nebudu. Za prvé neviem sa tak dokonale nalíčiť a za drihé, neviem to ani nafotiť.
      Tieto tiene sú však príjemné, skús ich, také ideálne do kabelky :)

      Odstrániť
  9. Taky jsem měla stíny od S-he, ale nějak se mi rozbily. Měla jsem tam oranžovou, bílou, fialovou a zelenou.
    Jinak jsem si teď pořídila hnědé stíny MUA a jsem s nimi spokojená! :)

    By-Moni

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mohla byt pekna kombinacia farieb. MUA som este neskusala.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!