Kozmetická inventúra

By Zuzulienka - 29.5.14

Približne raz za rok si robím v kozmetike malú inventúru. Vyhadzujem veci, ktoré mi nevyhovujú, poloprázdne fľaštičky, ktoré som už dlho nepoužila, alebo prázne fľaštičky, ktoré tam len tak stáli. Jednoducho povedané – zbavujem sa všetkého nepotrebného o čom viem, že mi to už určite nebude chýbať. Počas jedného takého upratovania som vyhodila kozmetiky za plnú Tesco tašku. Tentokrát som do koša vyhodila iba 12 produktov, no ešte pred tým som sa rozhodla, že by nebolo zlé napísať vám o nich.


Odličovacia emulzia Green Line - odličovač nebol  zlý, oči vždy dobre odlíčil, no už mi tam stál asi pol roka nepoužitý a dokonca sa mi zdá, že už bol po dobe spotreby

šampon Naturkosmetik i+m – tento šampon som použila asi raz. Bola to vzorka z Ladyboxu. Vôbec mi nevyhovoval, vlasy mi po ňom zostali také ťažké a akoby neumyté. Tak neviem načo som ho ešte doteraz odkladala v kúpeľni na poličke



šampón Label m – tiež z Ladyboxu a ten som dokonca nepoužila ani raz. Ani sama neviem prečo, asi sa mi nejak nepozdával, alebo som naň zabudla a tak letel radšej do koša.

korektor Lavera - používala som ho celkom dlho na zakrytie drobných nedostatkov, kruhov pod očami... Bol to dosť bledý odtieň, ale vyhovoval mi. Myslím, že som ho takmer spotrebovala celý.


Adidas deodorant – tieto deodoranty mám celkom rada. Hlavne tento ružový, ktorý bol už takmer prázdny, no prestala som ho používať. Má sviežu vôňu, no je to fakt skôr deodorant ako antiperspirant. Poteniu nezabráni.

Eucerin čistiaci gél -  o tomto géle som vám už písala. Minula som ho úplne do dna a bol vynikajúci. Bezparfémovaný, jemný, nedráždivý. Odporúčam.

Alverde nočný a denný krém – z týchto dvoch krémikov som bola dosť sklamaná. Hlavne potom, ako som všade na ne čítala chválu. Mne naopak vôbec nesadli, ťažko sa vstrebávali a navyše mi vôbec nevoňali. Asi to závisí od typu pokožky, tá moja má pravdepodobne radšej niečo ľahšie.


Riasenka Maybelline Rocket Volume - táto riasenka nebola zlá, riasy pekne nalíčila a zvýraznila, no čo ma neskutočne rozčuľovalo, bolo to, že sa vždy obtláčala na viečka. Aj po čase, kedy by už mala byť zaschnutá sa mi na ne obtlačila. Tak som si povedala dosť.

Avon balzam na pery – príjemný balzam, ktorý však mám už veľmi dlho, dosť z neho som spotrebovala, no asi už by nebolo veľmi hygienické používať ho.

Neutrogena balzam na pery – tento balzam som si kúpila na základe zľavového kupónu z dm knižky. Bola som naň zvedavá a aj vôňa sa mi zdala zaujímavá. No musím povedať, že od Neutrogeny som čakala trošku viac. Balzam ako balzam je v poriadku, ale to balenie je nestabilné, zle sa vysúva, pri väčšom vysunutí musíte dávať pozor, aby ste ho nezlomili. A samotná vôňa mi v konečnom dôsledku na perách neskutočne vadí.

Balzam Figs and rouge - táto rada balzamíkov mi celkom vyhovovala - prírodný, jemný, voňavý. Avšak akosi som ho nestihla celý spotrebovať a už sa mu na povrchu začala vytvárať zvláštna konzistencia. Tak pre istotu som sa s ním rozlúčila.

Robíte tiež občas inventúry v kozmetike? Máte skúsenosť s niektorým z mojich produktov?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Sampon i+m jsem take mela,me ale prirodni celkove nesedi, takze mi nevyhovoval. Maybelline rasenky silene slepuji, obtiskavani, teprve po par mesicich se s nimi da.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Inventúra v kozmetike je doležitá. Aj keď snažím sa všetko včas spotrebovať. Vatšinou po inventúre v koši končia produkty, ktoré mňa nezaujaly z ladyboxu.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten balzám Balzam Figs and rouge mi udělal to samé a pak nějak začal dost chemicky smrdět, taky jsme ho vyhodila :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S balzámky od Figs and Rouge jsem skoncovala stejně :-) Měla jsem dva a oba po čase zežlukly a na povrchu se vytvořila jakási "gumová" vrstva :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zuziii, ten i+m šampón som ja tak zháňala a nikto ho nemal... Pre mňa jeden z úplne najdokonalejších - jediný, po ktorom som nemala lupiny :-O

    OdpovedaťOdstrániť
  6. podľa mňa to sú zbytočne vyhodené peniaze, kúpiť si niečo a nedopoužívať to bezdôvodne .. samozrejme je to iné, ak ti ten produkt nesadne alebo sa ti vytvorí nejaká alergická reakcia či podobne :) ja nepoužívané veci zvyknem podarovať kamarátkam, ak mi nesadne nejaký šampón tak je šanca, že niektorej kamarátke sa bude hodiť a tak máme obe radosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak rozhodně zajímavý článek. Já jsem minule se sestrou vyhazovala pár věcí, ale ty si nezasloužily ani o nich psát. Více méně to byla darovaná kosmetiky sprominutím na prd. :D Jinak škoda, že se ten poslední balzám zkazil, vypadá super. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Aj ja som čakala od Nuetrogeny viac a mňa vôbec neohromila, vôňa skoro žiadna, ja mám rada voňavú kozmetiku, takže nič pre mňa no to by som ešte nejako prežila, ale fakt, že pery hydratuje slabo ako čaj prežiť nedokážem, posunula som ju ďalej a na to som ju kedysi opäť dostala ako darček zdarma k nákupu náplastí na opary, tomu sa hovorí riadna smola.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!