Topánková výbava na leto

By Zuzulienka - 28.5.14

Aj keď máj patrí medzi jarné mesiace a leto sa oficiálne začína až v polke júna, tento rok sa nám rozhodlo počasie ukázať horúce dni skôr. Mne to vôbec nevadí, leto by som brala aj po celý rok, pretože konečne človek nemusí chodiť zahalený v niekoľkých vrstvách oblečenia a mrznúť. A konečne môže vytiahnuť aj ľahučkú letnú obuv. Ja som sa na toto leto náležito pripravila a predstavujem vám 4 nové páry z môjho botníka na toto leto.


Ako prvé vám predstavujem béžovo-strieborné sandálky z Humanic. Našla som ich úplne náhodne, vyskúšala a hneď som ich brala. Sú na klinovom podpätku a sú naozaj veľmi pohodlné. Už sa teším na ich nosenie.




Ďalšou letnou obuvou sú kvietkované balerínky z Topankovo.sk. Keď som ich zbadala, hneď som ich musela mať. Jediný problém bol rozhodnúť sa pre jednu zo 4 farieb. Nakoniec však zvíťazilo toto ružové prevedenie.



Biele sandálky som objavila pri hľadaní bielych balerínok. Chcela som totiž niečo biele a letné k mojej najnovšej bielej kabelke. A objavila som tieto v Deichmanne. Majú nižší opätok, čo mi úplne vyhovuje.



No a nakoniec nesmú chýbať ani tenisky, s ktorými som sa tento rok rozšupla. Tieto sú úplne ľahučké a vhodné na akékoľvek nosenie, či už na prechádzku, na nákup, alebo hocikde inde. Sú kúpené u vietnamcov.




Ak by si niekto myslel, že iba míňam a nakupujem, tak vedzte, že toto všetko dokopy ma vyšlo do 50 €. Niekto si totiž za tú cenu kúpi iba jedny topánky. Mne bohato stačia tie lacnejšie na jednu sezónu, budúci rok sa už aj tak nebudú nosiť, alebo sa mi nebudú páčiť.

Ako ste na tom s topánkami na leto vy? Čo ste pokúpili?
Krásnu stredu želám!

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Tie balerinky su kranskucke... :) Nemam este ziadne s otvorenou spickou... musim sa troska poobzerat a mozno nieco najdem, ale mam velmi bolestive skusenosti s lodickami tohto typu, tak uvidime... :)
    Oh, keby aj tu v Irsku bolo tak krasne a teplo ako je doma... to by nam bolo hej! :)

    www.danielakurkystyle.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som si teraz tiež kúpila dosť topánok :) v Gate majú krásne farebné balerínky za 6 eur tak som si urobila zásoby potrebných farieb :) kúpila som si tak isto aj čierne podobné tenisky ako ty, len tak do mesta alebo na chladnejšie počasie :) ružové balerínky sú krásne, už sa teším na outfit s nimi ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Za mě vedou rozhodně balerínky! Jsou krásné! (nejen ty!) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie balerínky sú pekné, ale nemám rada topánky s otvorenou špičkou. Mám z nich fóbiu alebo ako to nazvať, lebo väčšinou, keď vidím niekoho v topánkach bez špičky, tak má prsty pomaly až na zemi a je to nechutné. A bojím sa, že by som dopadla podobne a taktiež v nich musí mať človek krásne nalakované nechtíky. Také topánky si to jednoducho pýtajú. Ale pekná zbierka na leto.
    Mne by sa tiež zišli nejaké šľapky, balerínky a aspoň jedny šteklíky. Lebo ak nerátam tenisky, tak mám asi len troje topánky na léto. Z každého druhu jedny :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!