Aj v zime si zaslúžia starostlivosť...

By Zuzulienka - 11.12.14

Že kto alebo čo? Predsa naše ruky a aj nohy. Častokrát o ne totiž dbáme hlavne v lete, aby boli pekné, jemné, hladké, voňavé a upravené, keďže chodíme iba v šľapkách, či sandáloch a ruky máme viac odhalené ako zahalené. Ale čo v zime? Veď aj v tomto ročnom období naše ruky aj nohy potrebujú starostlivosť napriek tomu, že ich už takmer vôbec nevystavujeme na obdiv, ale zahaľujeme do teplých svetrov a hrubých čižiem. Ruky často v tomto období trpia chladom a suchosťou zo zimy, sú zle prekrvené a tým pádom aj ľadové. No a nohy sa zase celý deň musia dusiť v čižmách a pritom nás nosiť a chodiť s nami tam kam chceme.


Doprajte im preto starostlivosť s novinkami od Baley z Dm drogerie, ktorých základnou ingredienciou je olej z makadamiového orecha. Tento olej je naozaj veľmi prospešný pre pokožku a vlasy a preto je aj často využívaný práve v kozmetických prípravkoch. Balea ho tentokrát pridala do:




Balea krém  a maska na ruky 2 v 1 s olejom z makadamiového orecha
Krém na ruky by mal byť základnou výbavou v kabelke hlavne v zimnom období. U mňa je povinnou výbavou po celý rok, pretože moje ruky sú každú chvíľu suché a neznášam ten pocit suchých rúk. Našťastie tento krém je určený práve pre veľmi suchú pokožku a môžem potvrdiť, že ruky naozaj hydratuje a dodá im vláčnosť a hebkosť. Stačí ho naniesť vo veľkosti hrášku a hydratácia je dostatočná.

Ak sa vám však predsa len zdá, že vaše ruky by si zaslúžili niečo viac, doprajte im masku práve s pomocou tohto krému. Jednoducho ho naneste na ruky v poriadne hrubej vrstve a nechajte pôsobiť aspoň 30 minút. Ešte len potom pocítite, čo sú to hydratované a jemné ruky.



Balea intenzívne mlieko do kúpeľa na nohy
Mlieko do kúpeľa  na nohy je pre mňa novinkou. Nikdy som nič podobné nevyhľadávala, no toto je určite dobrou voľbou. Táto 150 ml fľaštička obsahuje dvojfázovú starostlivosť o vaše nohy - mlieko s obsahom makadamiového oleja a mandľového mlieka. Stačí poriadne pretrepať, aby sa zložky zmiešali a pridať do kúpeľa 2 - 3 vrchnáčiky. Vaša pokožka bude jemne ošetrená, hladká a hebká.


Vôňa oboch produktov je veľmi príjemná, svieža, krém na ruky mi dokonca pripomína niečo z detstva.
Oba produkty nájdete v DM Drogérii.

Skúšali ste ich už?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Krém na ruce už jsem si pořídila,v zimě hodně trpím na suché ruce, tak snad se osvědčí:-) A to mléko do koupele jsem u nás v dm zatím nepotkala.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krem vypada dobre.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krémy od Baley jsou úžasné, souhlasím! :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Noo, díky tvému článku jsem si uvědomila, že jsem svým nožkám už asi měsíc pořádnou péči nedopřála. Hned zítra do napravím :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krém na ruky mám a je fakt super, aj pekne vonia a aj funguje.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!