Čo si prajem...

By Zuzulienka - 7.12.14

Do Vianoc nám chýba už len pár dní, preto je naozaj načase premýšľať nad darčekmi pre svojich blízkych a určite aj nad nejakými pre seba. Pre tých svojich blízkych mám tento rok už kompletne nakúpené. Naozaj sa z toho veľmi teším, to sa mi asi ešte nikdy nepodarilo, možno už dokúpim len nejaké drobnosti, ktoré mi náhodne padnú do oka. Zopár drobností sa mi podarilo zohnať aj pre seba, avšak stále sa nájde ešte dosť želaní, ktoré by som si rada našla pod stromčekom. To všetko sú však nepodstatné veci.


S manželom sme si pre zmenu tento rok povedali, že navzájom si nebudeme nič kupovať, a že obdaríme iba svojich blízkych. A predsa len - našim aktuálnym , aj keď nie vianočným darčekom, bude naše bábätko. Ak ste to ešte nepostrehli na instagrame: 


A preto si aktuálne najviac na svete želám, aby naše malé bambino bolo zdravé. Hovorte si, čo chcete, je to v živote to najpodstatnejšie a najdôležitejšie, a želám to každému pri všetkých vhodných príležitostiach. Keď totiž nie ste zdraví, nerobia vám radosť ani peniaze, ani majetok, ani dovolenka, ani kávičky, ani nákupy, ani nič.... Tak sa pýtam, prečo by zdravie nemalo byť na prvom mieste?

Preto želám aj vám, aby ste boli zdraví, cítili sa dobre, mysleli iba pozitívne a naplno si vychutnali nadchádzajúci vianočný čas v kruhu svojej rodiny, priateľov... Vážte si každú chvíľku s každým človekom, ktorý pre vás niečo znamená, povedzte mu, ako ho máte rád/rada a darujte mu silné objatie a bozk na líce. To, že dostanete alebo darujete nejaký materiálny darček je už len akýsi doplnok :)

Majte krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Zuzanko, k miminku už jsem gratulovala jednou, teď gratuluji k chlapečkovi a přesně, jak jsi napsala- hlavně, ať je zdravý a ty taky :* Zdraví je opravdu to nejdůležitější a ti, kteří o tom pochybují, by si to měli zavčas uvědomit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne napísané, až ma to dojalo k slzám...naozaj je to pravda, zdravie je najdôležitejšie a v posledných riadkoch je tiež jedna veľká pravda :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nech sa malinkeme darí, to zdravie aby mu nechybalo veď je to najpoctatnejšie a prajem krásne Vianoce, aby si ich strávila som svojimi najbližšími:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekne napísané. :) Úplne súhlasím. :)
    Aj vám veľa zdravia a pekne prežité sviatky želám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekne napsane, taky ti preji aby jsi byla zdrava a hlavne I chlapecek.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I'm agree with your words dear! Have a nice day, kisses,
    Eni

    http://eniwherefashion.blogspot.it/
    https://www.facebook.com/eniwherefashion

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc hezky napsaný a gratuluju:)
    Jinak prošla jsem si tvůj blog a líbí se mi, jak je optimisticky laděnej..:) Super:)

    Takže zdravím a přeji vše nej!

    K.S., na-umeni-zavisli.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Gratuluju :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Gratuluju moc :) Sluší Ti to :) a ti medvědi jsou brutální :D

    http://fashion-lists.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. gratulujem k babatku :) hlavne pohodove cakanie :)

    http://majkatok.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!