Dermacol Aroma Ritual novinky

By Zuzulienka - 5.12.14

Už nejakú dobu môžete na trhu natrafiť na radu úžasnej kozmetiky od Dermacolu s prívlastkom Aroma Ritual. Tento názov je pre tieto sprchové gély, telové mlieka, krémy a krémy na ruky veľmi výstižný, pretože sprchovanie alebo krémovanie sa s nimi je naozaj akýsi aromatický rituál. Vône týchto produktov sú neskutočné, až som niekedy prekvapená, čo všetko dokážu tí výrobcovia vymyslieť. Skúšala som z tejto rady už takmer všetky, no oni stále prichádzajú s novinkami.


Najnovšie je to sprchový gél s vôňou írskej kávy a telové mlieko rebarbora a jahody. Aké sú?

Pokiaľ milujete vôňu a chuť tohto kávovo-mliečneho nápoja, tak si zamilujete aj tento sprchový gél. V minulosti som už skúšala nejaké kávové kozmetické sprchové gély, no musím jednoznačne potvrdiť, že tento sa mi zatiaľ páči najviac. Vôňa je naozaj veľmi príjemná, úplne mi pripomína moje obľúbené latté, dokonca by som povedala, že vonia ešte krajšie. Gél je stredne hustý bielej farby a sprchovať sa v opojení tejto vône je hotový rituál. Pokožka zostane čistá, hladká a mám pocit, že aj hydratovaná. Odporúčam všetkými desiatimi.


Priznám sa, že vôňu rebarbory som si akosi nikdy nevedela predstaviť. Túto potravinu som totiž nikdy nejedla a nikdy sme ju v domácnosti nepoužívali a ani nám nechýbala. Jahody sú už iná reč, preto som trochu tušila, že to určite nemôže byť zlá kombinácia vôní. Vôňa tohto telového mlieka je jemná, avšak zároveň trošku exotická. Mliečko je jemnej ružovej farby, ľahučko sa rozotiera a rýchlo sa vpíja do pokožky, ktorá je po ňom hydratovaná ešte aj na druhý deň.


Ak vás tieto Dermacol novinky lákajú, poobzerajte sa po nich v ktorejkoľvek drogérii, alebo priamo na stránke Dermacol.

Ktorý produkt z radu Aroma Ritual sa vám páči najviac? 
Majte skvelý piatok!

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Určite vyskúšam s vôňou irskej kávy:-). A už len skočit do drogérky:D
    Aj tebe želám krásny piatok:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kávu nemusím, preto by som radšej volila rebarboru a jahody :)

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne skôr vôňa kávy vyhovuje v mojej šálke ako na tele, preto sa viac prikláňam k jahodovo-rebarborovému telovému mlieku. :-) Pekne napísaný článok! Hneď mám chuť na nákup. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty hrozně krásně voní! :-)

    Zvu tě na mou giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-) <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kávový sprchový gel se stal mojí novou láskou, už budu na dně druhého balení:-) Jahodovo-rebarborový jsem zatím měla jen sprchový gel a ten byl taky úžasný:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zrovna jsem na ně (sprcháče) koukala v drogerce, byly ve slevě myslím za 39,- Kč, musím si tam pro nějakej zajít, ale nemůžu se rozhodnout kterou vůni, líbí se mi káva, jahoda s rebarborou nebo belgická čokoláda...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vzdy me to lakalo si to koupit, ale vzdy jsem odoloala, ale ted proste to musim sehnat.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!