Dermacol novinky

By Zuzulienka - 22.12.14

Želám krásne pondelkové ránko! 
Mať oči ako bábika by chcela každá z nás. Mňa toto slovné spojenie napadlo, keď som vytvorila toto jemné a jednoduché líčenie iba pomocou 3 produktov: tieňov na oči, riasenky a čiernej ceruzky. Takéto líčenie je u mňa naozaj nezvyčajné, líčenie bez linky totiž nie je pre mňa líčenie, preto som ju musela zakomponovať aspoň na horné viečko. No ale poďme si povedať viac o samotných produktoch. Hlavne o tých dvoch z Dermacolu.


Penové očné tiene Dermacol Moon Touch
Tieto tiene sú príznačné tým, že sa na očiach ligocú ako mesačný svit. Sú jemnej penovej konzistencie s obsahom drobných trblietok a práve tie vytvárajú na viečku spomínaný efekt. Na prvý pohľad vyzerajú ako biele, ale keď sa bližšie prizriete a hlavne keď ich nanesiete na viečko, zistíte, že majú jemný ružovkastý nádych. Nanášajú sa naozaj dobre, môžete použiť aplikátor, alebo vlastný prst. Intenzitu tieňa si zvolíte ľahko sami, podľa naneseného množstva. Na očiach vydržia naozaj celý deň, nezanášajú sa do zárezov a neopadávajú. Navyše vám krásne rozžiaria oči a celý pohľad. Som s nimi naozaj spokojná.








Riasenka v zlatom prevedení pôsobí luxusne. Má klasickú kefku, s ktorou riasy jednoducho prečešete a dodáte im objem a panoramatický vzhľad. S riasenkou sa pracuje dobre, riasy vám krásne zvýrazní, dodá im pekný objem a aj ich predĺži. Zahalí ich do krásnej čiernej. Avšak celkovo mi nepríde výnimočná.










Ako sa vám páčia tieto dve novinky od Dermacolu? 
Majte krásny pondelok!

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Moc se mi líbí ty stíny, takové podobné sháním, ale v nějaké Mauve barvě, kouknu na tyto. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne líčenie:) veľmi ti pristanú tie tiene:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oční stíny s emi líbí :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Špirála pôsobí v zlatom balení naozaj luxusne a aj sa mi páči na tvojich očkách. Vyskúšame... :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!