Lesklé legíny po celý rok...

By Zuzulienka - 6.12.14

Lesklé legíny sú kúsok odevu, ktorý sa neodváži nosiť každá z nás. Niekomu totiž môžu prísť príliš výstredne, či dokonca vulgárne. Ja tento názor nezdieľam a myslím si, že sa dajú nosiť aj vkusným a vhodným spôsobom a dokonca v každom ročnom období. Ako inšpiráciu vám preto ponúkam 4 outfity, ako tieto legíny nosiť. Outfity sú fotené približne pred mesiacom so skvelými legínami z nejleginy.cz.



LETO - začnem letom, mojím najobľúbenejším ročným obdobím. Vtedy je ideálne skombinovať legíny s nejakým tričkom, či topom. Ja som tak urobila s peplum topom (New Yorker), doplnila ružovými lodičkami (Humanic) a listovou kabelkou v telovej farbe.




JAR - vonku ešte nie je najteplejšie, preto to chce niečo s dlhšími rukávmi. Zvolila som asymetrické tričko (C&A), leopardí šál (Orsay) a kotníkové topánky (Deichmann). Ak je vonku chladnejšie, stačí už len prehodiť kabátik, či sačko a ide sa.



JESEŇ - stačí obyčajný biely top (Calliope) a cez to prehodiť jednoduchý a teplý čierny kardigan (Gate). Aby nebolo príliš veľa čiernej, kabelku zvoľte bielu. Bielo-čierna kombinácia je stále in.



ZIMA - v zime nosíme hlavne rôzne svetríky a pulóvriky a hodia sa aj k lesklým legínam. Ideálne v dĺžke pod zadok, v hnedej farbe, k tomu úzke čižmy bez opätku, teplú bundu a môžete vyraziť do práce, či na kávu s kamoškou.



Nosíte lesklé legíny? Aký máte na ne názor? Ktorá kombinácia sa vám páči najviac?
Užívajte si sobotu!

  • Share:

You Might Also Like

32 komentárov

  1. Noo, sama bych je určitě nenosila, nemám na ně postavu, ale tobě rozhodně sluší a nevypadají na tobě nijak vulgárně :-) Nejvíc se mi líbí poslední kombinace, ale všechny jsou pěkné.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja lesklé legíny veru nemám, ale keď som ich prvýraz uvidela na jednej babe v našej škole.. tak sa mi celkom zapáčili. Z tvojich štyroch outfitov sa mi najviac páči ten posledný.. no všetky sú pekné.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Libi se mi vsechny outfity, tobe leginy slusi na me by vypadali blbe.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lesklé legíny nosím. Moc sa mi páčia tvoje kombinácie, ale najviac mňa zaujal prvý outfit.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všetky outfity sú super! A tebe takéto legíny veľmi pasujú, pretože máš super postavu! Pri letnom si ma inšpirovala, pretože mám podobný pleplum, ale mentolovej farby a určite to budem musieť niekedy vyskúšať! :) Lesklé legíny mám doma jedny, a musím povedať, že je veľa, hlavne dievčat, od ktorých vidím nesúhlasné pohľady na ulici, keď ich na sebe mám :) (Mám na to postavu, aby som ich nosila:)
    Fashion Passion by Erika - Pozývam aj na práve prebiehajúcu GA o mnoho produktov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Poslední a předposlední kombinace se mi líbí nejvíce :)

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Povedala by som, že dosť závisí od postavy a celkového zladenia... Tebe seknú, obzvlášť na posledných dvoch fotkách :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. This leggins are perfect on you! You have a marvelous body!
    Check out my blog when u have time. Kisses,
    Eni

    http://eniwherefashion.blogspot.it/
    https://www.facebook.com/eniwherefashion

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Takéto legíny sa mi naozaj veľmi páčia, pokiaľ sú vhodne skombinované. Všetky kombinácie sa mi veľmi páčia, najviac asi však tá jesenná... :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dakujem dievčatá za vaše komentáre a názory na legíny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Lesklé legíny nemám a ani je neplánuji pořízovat, prostě sto lidí sto chutí. Líbí se mi nejvíc předposlední outfit.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Úplně lesklé legíny nenosím, ale mám takové černé, které nejsou klasicky z bavlny a mají po bocích takové kožené pruhy a ty mám moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. leskle leginy mam a rada ich nosim :) ale skor iba v lete a na jar. teraz mi v nich je zima... mozno by pomohli silonky pod ne ale neviem ci to nebude blbe. Ty nosis nieco teraz pod tymi leginami silonky alebo nieco podobne? bude to dobre vyzerat a bude to pohodlne?

    Majka.noliskova =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež ich nosím väčšinou cez teplejšie mesiace, ale občas ich dám aj cez zimu, hlavne vtedy, ak viem, že sa budem presuvat napr. iba autom a nejdem na žiadnu dlhu prechádzku. Pančuchy určite pod ne nenosím, nemyslím si, že by to bolo vidieť, ale cítila by som sa nepohodlne. Ale ked si dám sveter s dlžkou pod zadok a čižmy, tak je to ok.

      Odstrániť
    2. tie leginky mas celoumelinove?uplne bez bavlny?

      Odstrániť
    3. áno su umelé. Ani štipka bavlny - ale 100% nylon

      Odstrániť
  14. kde si take zohnala? su krasne ,posobia extravagantne,nieco take zhanam

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tieto konkretne sú z www.nejleginy.cz, alebo maju aj slovensku stranku www.najleginy.sk. Mrkni. Zatial čo mám všetky legíny z tejto stránky - tak velká spokojnosť :)

      Odstrániť
  15. Zuzka asi mi budes vediet povedat ake leginky su najlepsie,kedze nosis aj bavlnene aj umele tak ktore su lepsie?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fuha, ťažko povedať, ono je to o tom, čo uprednostnuješ. Mne osobne nevadia, ani takéto legíny, ale pohodlnejšie su predsa len nejaké tie bavlnené. A ak ti môžem odporučiť - zo stranky nejleginy.sk alebo najleginy.sk som strašne spokojná s džínovými legínami: http://www.najleginy.sk/dzinsove-leginy-blanka - su velmi pohodlne a prijemné na tele :)

      Odstrániť
    2. mam leginy Juliet,su super maju aj vrecka,tie blanka su nieco podobne? a nosis tie umele leginy casto alebo len prilezitostne?su vhodne v lete?

      Odstrániť
    3. hups, teraz pozerám, že leginy Juliet mám, nie Blanka. Tieto čierne nosím skor priležitostne a povedala by som, že su vhodne tak na jar, alebo jesen, ale aj v lete určite.

      Odstrániť
    4. tak to mame tie iste :) aha,ze su skor na diskoteku ,a v tychto ciernych nieje v lete horuco?

      Odstrániť
    5. Ano aj na diskoteku možu byť, v lete by som ich určite volila len na večer, a nie cez horuci den. Ja v lete inak takmer leginy ani rifle nenosim, skor šaty a sukne :)

      Odstrániť
    6. mas aj nejaky chat tu na blogu gde sa da pisat viac v sukromi ak by som sa chcela o niecom poradit?

      Odstrániť
    7. Chat nemam, ale kludne mi napis na mail: stylzeny@gmail.com

      Odstrániť
  16. tak to mas pravdu :) v takom horucom pocasi je najlepsie v sukni, a tie umele leginy mas len jedny? su prijemne na telo?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a kde zvyknes kupovat zateplene leginy ak take mas samozrejme. dakujem

      Odstrániť
  17. vsetky outfity su super ale prvy je najviac pretoze je najmenej okukany :) Tiez som urobila nakup na najleginy a maximalna spokojnost, dufam ze sa tento typ legin neprestane vyrabat aspon do mojej 40tky nakolko nevydrzia moc prani..

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Dobrý deň volám sa Lukáš a strašne sa mi páčia vaše outfity vždy som to obdivoval na ženách konkrétne Lesklé legíny. Teraz sa mi páčia natoľko že by som ich najradšej nosil všade a stále no len mi chýba odvaha to skombinovať a ísť v nich von. Poradíte mi? ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  19. velmi pekné kombinácie. vyzerá to naozaj super. možno by som však skúsila menšiu velkosť nech sú viac napasované. a čo sa týka siloniek pod leginy tak ja hovorím určite áno. mám to odskúšané. okrem teplých mesiacov to pod takéto lesklé legíny nosím stále. samozrejme musia byť kvalitné tenučké a najlepšie z lycry. a čo sa týka najpohodlnejších legin, tak ani nie tieto a určite nie bavlnené, ale lycrové. to znamená také, kde je to vlákno samo o sebe lesklé. odporúčam. nosievam to aj ako pyžamo. doslova ich milujem

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!