I love him...

By Zuzulienka - 5.3.15

Myslím, že k nadpisu článku netreba nič viac dodávať. Proste je to tak... drobčeka v brušku ľúbim už teraz a teším sa, keď tu bude s nami. Som strašne zvedavá, ako bude vyzerať a aký bude, no najviac si želám, aby bol zdravý.


Aj vy môžete tričkom vyjadriť, to čo cítite, alebo čo by ste radi všetkým odkázali. Presne takéto, alebo aj iné výstižné a vtipné tričko môžete mať aj vy. Stačí zavítať na stránku Trikator.cz a vybrať si podľa svojej chuti. Ponuka je naozaj celkom široká, tričká pánske, dámske, a nielen to. Nájdete tu aj rôzne iné doplnky ako okuliare, kryty na telefóny, či mikiny.


Tričko ja naozaj veľmi pohodlné, zo 100% bavlny, môžete ho prať aj žehliť. A ak máte radi takýto typ tričiek, neváhajte.





Vlastníte aj vy nejaké výstižné alebo vtipné tričko?
Ak nie, navštívte: www.trikator.cz

Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Jasné, mám tričko, je pásikové a je na ňom, že :,,Si...škaredý a ja nemám čas " :-D Vyrába ich Kristína Farkasova a okrem toho aj kopec vtipných tričiek a bodynka pre deti s tými najsmiesnejsimi nápismi, aké si vieš predstaviť :-D Pozri na FB skupinu, volá sa, že Koláčová...;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvele tricko.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super tričko :-) A prajem Vám aby ste boli obaja zdraví :-) Lebo to je najdôležitejšie :-)
    suesanqa7.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Zuzka, na tej druhej fotke ste veľmi zlatí! :-) Zdravie je dôležité pre každého a prajem vám ho veľa. :-) Pokiaľ ide o trička, ja nemám žiadne vtipné a výstižné, ale možno raz si aj ja nejaké také zaobstarám.
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Si naozaj krásna tehulka :) Pristane Ti to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. would you like to follow each other on our blog ...?
    let me know ---> http://mcaruso930.blogspot.it/
    I wait for you, kiss!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jé, super tričko! :D :) Podle mě jsou to i nejlepší dárky. Protože když člověk po letech tričko vytahne, je tam určitá nostalgie. O:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!