Jahody na perách

By Zuzulienka - 24.3.15

Milujete jahody? Ja áno a nielen tie jedlé, ale aj tie v kozmetike. Kozmetika s vôňou jahôd je totiž úžasná. A ak je v podobe balzamu na pery, tak je to hotový raj. Balzamov na pery nie je nikdy dosť, a ak ste na ne maniak ako ja, nesmie vám chýbať ani táto sladká novinka od Yves Rocher s vôňou jahôd.


Ako iste viete, produkty Yves Rocher sú prírodného zloženia. Inak tomu nie je ani u tohto balzamu s obsahom 4,8g. Balzam má jednoduchý obal s imitáciou jahôd. Keď ho otvoríte, budete mať chuť zjesť ho, tak nádherne vonia po jahodách. Aké šťastie, že je určený práve na pery a môžete si ho aspoň takto vychutnať. A keďže jahody sú červené, je aj tento balzam červený. Na perách tak vytvára jemné zafarbenie, no nemusíte sa báť, že budete mať s ním výrazné červené pery.





Jeho textúra je naozaj príjemná. Veľmi ľahko sa na pery nanáša, zopár ťahmi ním pokryjete celé pery bez toho, aby vám ostali zbytočne mastné, alebo nedostatočne pokryté. Na perách pôsobí naozaj príjemne, nezanecháva pocit zlepenosti a hydratuje niekoľko hodín. Nepatrí k balzamom, ktorými musíte pery neustále pretierať, aby ste obnovili hydratáciu. Ale ručím vám, že kvôli tej jeho vôni budete mať chuť nanášať si ho stále.



Okrem jahodovej verzie dostanete v predajniach Yves Rocher aj iné príchute. Stačí si len vybrať tú svoju obľúbenú a vychutnávať si ju na perách po celý deň.


Máte niektorý z nich vyskúšaný? Ako sa vám páčia?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Mam v planu si jednu prichut koupit. take miluji vse co je jahodove.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten balzam si plánujem kúpiť tiež :) konkrétne vanilkový :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mnam! Jahody miluju a balzámy od YR taky :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Miluju ho, a teď na jaře snad ještě víc. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám vanilkový a měla jsem kokosový a jsem velice spokojená :)

    Monča

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky mám jahůdkový a jsem nadšená :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!