Moje kozmetické "MUST HAVE"

By Zuzulienka - 14.3.15

Každá z nás má niekoľko produktov, na ktoré nedá dopustiť, a ktoré si nevie vynachváliť. Sú to väčšinou produkty, ktoré si kupujeme už nejaký ten čas, nijako nám neškodia, ale naopak - maximálne vyhovujú. Zopár takých produktov mám aj ja a rada vám ich predstavím. Jedná sa väčšinou o kozmetiku, ktorú bežne dostanete v drogérii za normálne ceny, čo je aj dôkazom toho, že aj za málo peňaží sa dá vyrobiť veľa muziky.


1. olivová Indulona - najlepší krém na ruky, aký som doposiaľ mala. Keďže moje ruky sú odjakživa suché a po každom umytí potrebujú dávku hydratácie, krém je u mňa nevyhnutnosť, kamkoľvek idem. Skúšala som rôzne krémy, no vždy som sa vrátila k tejto indulone. Na hydratáciu oboch rúk mi stačí množstvo hrášku, rýchlo sa vstrebe, nezanecháva mastný film, ruky zostanú jemné a hydratované až do ďalšieho umytia.


2. Balea olej na vlasy - oleje na vlasy som kedysi nepoužívala. Odkedy sa však ku mne dostal tento od Baley, neviem si ho vynachváliť. Nanášam ho zásadne do umytých a uterákom vysušených vlasov  hlavne na končeky apo dĺžke (na korienky nikdy) a myslím, že im to dosť pomáha. Po vysušení sú krásne prevoňané, lesklé a hydratované.


3. odličovač Avon - na tento odličovač som už popísala na blogu veľa chvály. Aj keď som skúšala veľa iných, zatiaľ mojou topkou zostáva tento. Mám radšej odličovacie mlieka ako vody, pretože mám s nimi pocit väčšej hydratácie a pokožku nezanechávajú vysušenú. Navyše tento nie je nijak parfumovaný, je jemný, ľahučko oči odlíči, neštípe a nedráždi. Aj keď som naň počula už veľa negatívnych recenzií, pre mňa je top.


4. antiperspirant Rexona - nájsť správny antiperspirant bol u mňa naozaj problém. Guličkové mi nevyhovovali, sprejové som mala pocit, že neúčinkovali, iba voňali, tak som sa rozhodla pre tuhé. Poskúšala som ich viacero, až sa na trh dostala táto novinka a odvtedy už iné neskúšam. Najlepší antiperspirant, ktorý naozaj zabráni potu a vonia. Dostanete ho myslím v 5 rôznych verziách a teda aj vôňach.


5. parfum Lanvin Marry me - odkedy som ho pred dvomi rokmi ovoňala prvýkrát, odvtedy ho musím mať vždy doma (okrem iných parfémov). Používam ho najčastejšia a myslím, že to je u mňa už voňa, ktorá ma vystihuje. Viackrát sa mi už stalo, že mi ju ľudia pochválili a pýtali sa, čo je to za vôňu, podľa toho aj súdim, že má naozaj dlhú výdrž.


6. Nivea - celosvetovo známa značka sa u mňa udomácnila už pred niekoľkými rokmi. Vždy mám aspoň nejaký krémik, či telové mlieko tejto značky. Pre moje telo je to najvyhovujúcejší krém, preto naň nedám dopustiť. Nenásilná vôňa, kvalitná hydratácia a super cena. Načo drahé krémy??!!


7. čierna ceruzka Essence - ceruzku na oči používam asi od svojich 14 rokov. Nepredstavujte si ma však ako nejakú  "čudáčku" s nahrubo nalinkovaými očami. Tak som to nikdy nenosila. Dlhé roky som nosila iba dolnú linku, tú hornú som pridala len pred pár rokmi. Bez liniek si bohužiaľ prídem nevýrazná, nechcite ma tak stretnúť :-D Vždy som hľadala ceruzku, ktorá má celodennú výdrž a nemusí sa strúhať. Až som natrafila na Essence a inú už ani nepoužívam.


8. balzam Balea Sensitive - suché pery, tak to je ďalšia vec, čo neznášam. Balzamov by ste u mňa našli niekoľko (v kabelke, kúpeľni, na nočnom stolíku), no najčastejšie si kupujem tento od Baley s prívlastkom Sensitive. Vonia jemne po vanilke a mojim perám vyhovuje najlepšie.


Aké produkty sú u vás MUST HAVE? Skúšali ste aj niečo z mojich?

  • Share:

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Tiež mám ten olejček a je super, ja linky nepoužívam, taktiež nedám dopustiť na nivea krémy a došiel mi odličovač a myslím, že vyskúšam ten od Avonu:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S tou Indulonou som na tom rovnako:) Už som vyskúšala kadejaké krémy, ale vždy sa vrátim k starej dobrej klasike:) Používam už dlhé roky modrú, ale v poslednom čase tiež uvažujem nad zelenou/červenou, pretože po modrej sú ruky dosť dlho mastné, čo mi zase až tak nevadí, ale občas by sa mi zišlo, keby som mala ruky hneď po nakrémovaní schopné na ďalšiu prácu:) A odličovač od Avonu som kedysi dávno tiež rada používala, no už pár rokov nemám vo svojom okolí žiadnu Avon lady, inak by som ho používala možno až dodnes:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tú modru si pamatam ešte z detstva, no teraz ju nepoužívam hlavne kvoli tej mastnosti. Táto olivová mi pride dokonalá - premasti, hydratuje, vonia...

      Odstrániť
  3. Ten odličovač z Avonu jsem taky vyzkoušela a moc mile mě překvapil, určitě bych do něj šla znova :) Antiperspirant od Rexony chci už déle vyzkoušet, tak snadse k tomu konečně dokopu :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rexonu určite skus, aj ked je trošku drahšia, stoji za to a aj pri každodennom používaní vydrží naozaj dlho.

      Odstrániť
  4. Ja nedam dopustit urcite na antiperspiranty od dove :) su super a myslim ze mozno aj najlepsie ake som kedy mala.. Zboznujem ich verziu granatoveho jablka, ten je Top!! Skusala som od balei co boli skor vonavky ako antiperspirant a tiez som sa po nich akosi preorientovala radsej na jemne antiperspiranty ktore vyrazne nevonaju ale skor iba tak jemne, cisto.. Po adidas antiperspirantoch som mala pocit ze sa potim este viac co mi aj raz potvrdila kamoska a to som jej o tom ani nehovorila, sama mala rovnaky nazor.. Tiez som pouzivala garnier ale ten mi prisiel strasne 'mokry'.. A taktiez rozne FAcka, playboy, rexony a podobne ale nula bodov.. Na rexonu maximum protection sa tiez chystam ale pride mi draha zbytocne este ked mi dove vyhovuje :) niveu mam tiez velmi rada ale aj kokosovy olej.. Inak myslim nic take.. Svoje stalice a produkty na ktore nedam dopustit su skor v dekorativnej kozmetike ako makeup, puder a podobne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som skúšala aj presne tieto Dove, čo píšeš aj ten s tou vonou granátového jablka ešte mám. No v porovnaní s Rexonou mi Rexona pride lepšia a aj sviežejšie vonia..

      Odstrániť
  5. Také mám ráda tento klasický krém od Nivei,splňuje vše .:-)Chci se zeptat na antiperspirant od Rexony,nedělá skvrny na oblečení?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rexona robí škvrny to je pravda, asi ako každý biely antiperspirant, no napriek tomu mi to nevadí. Stačí sa len opatrnejšie obliekať a to že mi zanechá škvrny zvnutra, to lahko vyperiem.

      Odstrániť
  6. No nakoľko mám atopický ekzém mojím must have kúskom je Bioderma Atoderm Intensive- keby sa dá zložím jej oslavnú pieseň a vyhlásim ju za svätú! Nikdy som nemala krém ktorý by hydratoval lepšie- ráno sa ňou natriem (pritom jej konzistencie vôbec nie je hutná) celý deň nemám ani len jednu šupinku na tvári (čo sa mi predtým nestávalo a musela som sa krémovať 5-6krát za deň) a večer ked sa umývam stále cítim jej jemný, vláčny povlak !

    OdpovedaťOdstrániť
  7. No taky zacinam prechazet na tuhe antiperspiranty, mela jsem od dove a bozi je.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Olej na vlasy Balea bych chtěla vyzkoušet, dost mně láká. Jinak mám zkušenost s odličovačem na oči od Avonu, stěžovat si na něj nemůžu, vyhovuje mi. No a krém od Nivei musím doma mít stále, sahám po něm často, navíc má univerzální využití.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tieto Rexona antiperspiranty sú top, skúšala som aj tie od Dove, ale zdali sa mi horšie. Ostatné produkty som neskúšala.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Musím říct, že olejíček od Balea mám také a je naprosto suprový. Rexonu jsem zatím nevyzkoušela a niveu já celkově nemusím. Jinak balzám na rty je jednička a odličovač očí je top :-))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!