Rozjasnite vaše vrásky...

By Zuzulienka - 4.3.15

Vrásky sú prirodzenou súčasťou života. Niekto sa s nimi stretne skôr, iný neskôr. Všetko je to individuálne, veľký podiel na tom má celá naša životospráva, prostredie v ktorom žijeme a samozrejme gény Do istej miery však vieme s vráskami bojovať. Tie prvé sa nám môžu objaviť už po 25. roku života, preto sa mnohé z nás už vtedy obzerajú po protivráskovej starostlivosti.



Mne už ťahá na 30tku, a veru jemné náznaky vrások už pozorujem. Preto som sa rozhodla vyskúšať novú radu od Yves Rocher Sérum Vegetal.
Sérum Vegetal je jedinečná rada, ktorá je zameraná práve na boj s vráskami. Jej základom  je výnimočná rastlina Kosmatec kryštálový. Táto rastlinka pochádza z južnej Afriky a je schopná čeliť nepriaznivým životným podmienkam. Dokáže sa rýchlo prispôsobiť a tak si ho Yves Rocher začala sama pestovať na vlastných poliach. Špeciálnou metódou sa potom z vypestovaných rastlín vyrábajú účinné krémy, ktoré bojujú proti vráskam. 


Celkovo si môžete vybrať z troch druhov protivráskovej starostlivosti Sérum Végétal, ktoré sú vhodné pre všetky typy pleti:
- s vyhladzujúcim účinkom: Rides & Fermeté
- so spevňujúcim účinkom: Rides & Lifting
- s rozjasňujúcim účinkom: Rides & Éclat
Základom každej jednej rady je výťažok z kosmatca kryštálového, ktorý je obohatený rastlinnou zložkou, ktorá vyhovuje rôznym potrebám pleti.



Osobne si myslím, že pre mladú pleť okolo 30tky je najvhodnejšia práve staroslivosť s rozjasňujúcim účinkom a práve tú som mala možnosť si vyskúšať. 

Jedná sa konkrétne o dva krémy Yves Rocher Sérum Végétal Rides & Éclat: denný a nočný
Ich základom je kosmatec kryštálový, doplnený o výťažok z ryže, ktorý prepúšťa do pleti viac kyslíka a obnovuje bunkové dýchanie. Teda výsledok je jasný: menej vrások a rozjasnená pleť.




S krémami som naozaj veľmi spokojná, majú nadýchanú textúru, príjemne sa aplikujú, pôsobia sviežo a sviežo aj voňajú. Nočný krém sa mi zdá o niečo hustejší, ako krém denný, ale príde mi to logické.
Krémy používam už nejaký ten čas a musím povedať, že sú naozaj vhodné aj pre citlivú a suchú pleť. Po aplikácii sa rýchlo vstrebajú, nezanechávajú pokožku mastnú, no zároveň necítim ani žiadne pnutie či štípanie pokožky, ale pleť je krásne hydratovaná. Naozaj vidím, že mojej pleti len prospievajú. 
Nočný jej dodáva potrebnú výživu na regeráciu a v kombinácii s denným je pleť naozaj rozjasnená a zdá sa mi, že aj tie náznaky vrások sa vyhladzujú. 


Ja dávam týmto krémom 5 hviezdičiek a určite odporúčam.
Používate nejaké protivráskovú starostlivosť? Skúšali ste tieto krémiky od Yves Rocher?


  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Strašne mám rada kozmetiku od Yves Rocher :)

    SYDNEY SLEEK

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja taktiež zbožňujem kozmetiku Yves Rocher, už len preto, že to, čo sľubuje, naozaj aj splní :) po týchto krémikoch sa určite popozerám keď budem trošku staršia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ty doporučím určitě mamce. :) Nedávno se mě ptala na krémy na vrásky a nic mě nenapadlo. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!