Balea Anti-Transpirant???

By Zuzulienka - 28.7.15

Antiperspiranty a deodoranty sa stali neodbytnou súčasťou každého nášho dňa. A hlavne teraz v lete. Potíme sa totiž viac a chceme poteniu aspoň čiastočne zabrániť a zároveň sa vyhnúť zápachu. Na úvod musím povedať, že produkt, ktorý by vás nadobro zbavil potenia asi neexistuje (teda ja som sa s takým ešte nestretla), no dobrá správa je, že existujú aspoň produkty, ktoré potenie zmiernia a zabránia nežiaducemu pachu. Jedným takým je aj novinka od Balea - Anti-transpirant DEO ROLL-ON Active. 


Isto ste si všimli zvláštny prívlastok "transpirant" namiesto "perspirant". Pokúšala som sa hľadať na nete, no musím vás sklamať, nikde som nenašla rozumné vysvetlenie alebo porovnanie tohto pojmu v súvislosti s antiperspirantom (ak ho teda viete, napíšte). Preto ho proste berme tak, že je to klasický prípravok proti poteniu.


Ako už z názvu vyplýva, anti-transpirant je guľôčkový. Osobne takéto antiperspiranty vôbec nepoužívam, mám totiž po nich pocit ešte mokrejšieho podpazušia ako by som mala bez neho, no keď mi prišiel, nedalo mi, neotestovať ho.



Na prvý pohľad sympatický obal bielo-ružovo-žltej farby s obsahom 50 ml. Anti-transpirant vonia naozaj príjemne, sviežo a cítiť ho aj nejaký čas po nanesení do podpazušia.

Je vytvorený pre aktívnych ľudí. a sľubuje výdrž až 48 hodín. Poviete si, že taký antiperspirant ešte nevynašli. Avšak napadlo vás, že spomínaná účinnosť možno neúčinkuje práve kvôli zlej aplikácii daného antiperspirantu??? Viete o tom, že akýkoľvek antiperspirant by ste nemali nanášať na pokožku 5 minút pred odchodom z domu???


Ako teda používať antiperpiranty?
Antiperspiranty je najlepšie používať večer pred spánkom a nie tesne po sprchovaní. Možno si poviete, že načo vám je antiperspirant v noci. No práve na to, aby sa stihol zaktívniť, a preto, že práve cez noc začne pôsobiť a vy tak budete na druhý deň chránená.

Priznám sa, že toto viem už dlho, no stále tak tie antiperspiranty nepoužívam. Pri tomto som si však povedala, že to skúsim a naniesla som ho vždy večer pred spaním. A veru poviem vám, že na druhý deň som postrehla, že sa menej potím a že ten prípravok takýmto spôsobom funguje lepšie.

Preto môžem povedať, že ani guľôčkové antiperspiranty, a zvlášť tento "anti-transpirant Balea", nie sú na zahodenie.

Vyskúšajte!

  • Share:

You Might Also Like

14 komentárov

  1. Já teď používám novinku od Borotalca - je fakt super. Narazila jsem na ni u Ilovemakeup a fakt nelituju, super kup.

    Emozioni

    Hot diamonds

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak o tom som ešte nepočula. Vdaka za tip, raz snád vyskušam.

      Odstrániť
  2. Gulôčkové nemám vôbec rada :/

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Antitranspirenty jsou na trhu už cca deset let. Zabraňují pocení jako takovému a rozdíl mezi nimi a antiperspiranty vlastně není...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som sa s týmto názvom stretla prvýkrát. Ale tušila som, že asi nebude velmi rozdielny od antiperspirantu :)

      Odstrániť
  4. Antiperspiranty moc nepoužívam, ale nedávno som si kúpila jeden od Garnieru s ktorým som spokojná😊..nikdy by som si nepomyslela že sa má používať pred spaním.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kuličky moc nepoužívám, mám raději spreje, ale po tomhle se hodlám podívat:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám najradšej tuhé deodoranty. Pri sprejoch mám pocit, že len osviežia, ale poteniu nezabranuju.

      Odstrániť
  6. Zuzi, vyskúšaj Fenjal deodorant. Ja po ňom nevypotím ani kvapku a je jedno, či cvičím, je teplo alebo mám stres. Skrátka na mňa funguje:) Dá sa kúpiť v DM, je to tiež gulôčka, ja som ich kedysi neznášala, ale keďže táto funguje, nemôžem namietať:) A naozaj, treba ho naniesť ešte večer po osprchovaní a potom opäť ráno a nechať ho riadne vyschnúť pred obliekaním, inak nefunguje. DAY BY DAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vdaka, mrknem sa po nom. Raz som tuto značku už mala, ale ine produkty.

      Odstrániť
  7. Já takhle používám na noc tuhý deodorant od Dove a fakt super! :)))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!