Letný look...

By Zuzulienka - 17.7.15

Leto je obdobie, kedy sme odvážnejšie a bláznivejšie nielen v obliekaní, ale aj líčení a niekedy máme chuť celý náš look aspoň na pár hodín zmeniť. Niet sa čomu čudovať, leto nás proste láka nielen čľapkaním sa vo vode, zmrzlinou, či príjemnými večermi v kruhu priateľov na terase. Dodáva nám aj odvahu vyskúšať niečo, na čo po zbytok roka nemáme chuť, alebo nám to v tom období nepríde vhodné.  A je jedno, či sa to týka líčenia, nechtov, alebo vlasov. Pokojne zmeňte účes, žiarivo sa nalíčte a bláznivo si vyfarbite nechty.


Ja som sa s novinkami od Dermacolu trošku pohrala, vytvorila líčenie, oživila vlasy a pridaním pár produktov od iných značiek som aj vyfarbila nechty, či nechala sa unášať sladkou kvetinovou vôňou. Všetko hravé a pestré letné farbičky, ktoré sú na zjedenie.


Oči - oči sú zrkadlom do duše a preto urobíte naozaj dobre, ak si ich zvýrazníte, aby ste mali intenzívny pohľad. Môžete tak urobiť s pomocou multilíčidla od Dermacol. Dostanete ho v niekoľkých odtieňoch, príjemne vonia a môžete si s ním zvýrazniť nielen oči, ale aj pery, či líčka. Obsahuje drobné trblietky, ktoré rozžiaria oči, či tvár. Môžete s ním pracovať podľa potreby, buď len jemne zvýrazniť, alebo naniesť na celé viečko, ako som urobila ja. Vydrží na očiach celý deň a neotláča sa v záhyboch.



Pery - tie si zaslúžia v lete dvojnásobnú starostlivosť. Slnko a voda ich vysušuje a preto potrebujú nejaký výživný a ochranný produkt, ktorý zároveň našim perám dodá farbu a šťavnatosť. Nový balzam na pery Love lips od Dermacol im dodá všetko čo potrebujú. Obsahuje vitamín E, SPF15, jemne pery tónuje a zanecháva ich hladké, vláčne a hydratovené. Veru môžem povedať, že je to jeden z najlepších tónovacích balzamov, aké poznám. Tento ružový vonia po žuvačkách, na perách zanecháva jemnú ružovskastú farbu s perleťou a pery sú naozaj hydratované.



Oči som nakoniec ešte orámovala ceruzkou a doplnila riasenkou. Líčka som jemne prifarbila s lícenkou od Dermacol + som pridala trošku multilíčidla a celé líčenie dopadlo takto...


Vlasy - tie sú korunou krásy a mali by sme sa o ne náležite starať. Či chcete, alebo nie, vlasy robia naozaj veľmi veľa na celkovom našom výzore. Možno aj vy máte občas chuť si nakrátko zmeniť farbu, no nechcete nič, čo by ich zničilo, alebo kvôli čomu by ste museli podstúpiť dlhé procedúry. Práve na také chvílu sú tu nové Dermacol Neon púdre na vlasy, ktoré dostanete v 6 odtieňoch. Ja som mala možnsoť vyskúšať žltý a fialový
Priznám sa, že veľmi nefandím takýmto výstrelkom, ale niekoho možno zaujmú ako doplnok na nejakú párty. Pretože práve tak by som vedela tieto púdre využiť ja - bud na párty, diskotéku, festival, či inú podobnú akciu. Púdre sa naozaj jednoducho nanášajú, neopadávajú (iba pri aplikácii je vhodné si pod seba niečo dať) a pre dlhšiu výdrž ich stačí zafixovať fénom alebo žehličkou. Inak ich klasicky zmyjete pri najbližšom umývaní vlasov.




Nechty - či už dlhé alebo krátke, každá z nás ich chce mať krásne. Ja som zvolila ružový Miss Sporty v kombinácii so žltým Astor.



No a na záver treba za sebou zanechať príjemnú vôňu. Lanvin Marry me a la Folie je limitovanou edíciou, ktorá vonia  naozaj krásne..
... po čiernych ríbezliach, pomaranči, ruži, pižme...
Úžasná vôňa!


Tak aj takto nejako by mohol vyzerať svieži a pestrý letný look. Ako vyzerá ten váš??
Aké sú vaše top letné farby?

Krásny piatok!

  • Share:

You Might Also Like

22 komentárov

  1. Fialový púder vyzerá na vlasoch pekne. Iba škoda, že mam teraz tmavé vlasy. Obkúkala som ho, ale bála som sa, že ho ani vidno nebude.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš pravdu, v lete sa dokážeme obliecť alebo aj namaľovať, nalakovať,nafarbiť odvážnejšie ako inokedy.Tie nechty sú super,aj rúž,ale tie vlasy...Nie že by neboli pekné,ale na sebe si ich moc neviem predstaviť :D ale ako si napísala,možno na párty
    http://elafigaro.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež nie som na takéto pudre, no na nejakú bláznivu party sa hodia.

      Odstrániť
  3. Tie púdre na vlasy ti svedčia:)..ten žltý lak je super a vytvorila si naozaj krásne letné líčenie:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej??? ja si v nich pripadám zvláštne a ked ma zbadal muž, skoro odpadol!

      Odstrániť
  4. Super veci:)..Zuzi, ja by som sa chcela opýtať odkial máš tie tenisky čo si pridala na instagram?
    Ďakujem jana

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Slusi ti to jak js se namalovala. Jinak musim rict, ze ta fialkova by ti slusela na vlasevh pri koneccich.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem, na končekoch by to tiež veru nemuselo byť zlé.

      Odstrániť
  6. Novinky aj ja testujem, a teda tie farebne pudre ti velmi pristanu :)) Aj ked ja by som to dala len na končeky :-) Krásne !

    OdpovedaťOdstrániť
  7. na ty pudry bych neměla odvahu :) Každopádně Marry me mi připomnělo kamarádku, která k zásnubnímu prstenu dostala právě i tento parfém :)

    asos dress

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Luci ani ja to nevidim na bežné nosenie s nimi. A Lanvina tiež používam od svadby:)

      Odstrániť
  8. Nové balzámy na rty určitě vyzkouším a možná i to multilíčidlo:-) A hodně se mi líbí i barvy laků, přesně tyhle barvy mám v létě ráda, veselé, výrazné, prostě letní:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Odpovede
    1. áno, balzam je super a tá žuvačková vôňa, hmmm...

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!