New in...

By Zuzulienka - 22.7.15

Za posledný mesiac som si trošku urobila radosť, či už sa to týka oblasti kozmetickej, alebo nejakých noviniek do šatníka, botníka, či knižnice. Tak som sa rozhodla podeliť o tieto novinky s vami. Nie je ich veľa, no aj maličkosti a drobnosti občas potešia.


Makeup Astor Perfect Stay 24h - makeupov mám v zásobe vždy niekoľko a striedam ich. Najnovšie ma upútal v drogérii tento a tak som sa rozhodla vyskúšať ho. A odporúčam. Je krémový, ľahko rozotierateľný, na pleti pôsobí krásne, kryje a naozaj dlho vydrží. Či je to až 24 hod nemám odsledované, keďže tak dlho ho na sebe nikdy nemám. Ale vyhovuje aj moje suchej pleti, čo veľmi oceňujem.





Parfém Lanvin Marry me A la Folie - toto je letná limitka, nad ktorou som najprv váhala, lebo som nevedela ako presne vonia, no napriek tomu som ju nakoniec objednala a neľutujem. Svieža kvetinovo-ovocná letná vôňa a ak práve hľadáte nejakú na leto - odporúčam.


Tenisky - nosím ich len občas, no aj tak som si musela prikúpiť do botníka tieto dva letné kúsky. Sú naozaj pohodlné. jedny ste už videli v outfite, druhé budú v ďalšom outfite. Sú z Topankova.


Nivea Makeup Starter - alebo podkladová báza pod makeup v podobe jemného ľahučkého a rýchlovstrebateľného krému. Je naozaj skvelá, odporúčam.



Okuliare - tie nemôžu chýbať v letnej výbave. Pilotky sú už stará známa klasika, a tieto ma zaujali práve svojou žiarivou a slnečnou oranžovou farbou.


Sandále a tričko - sandále, tak tie tiež nemôžu cez leto chýbať. Tieto sú oboje z CCC a bodkované tričko je z Funky shopu. Snáď čoskoro v nejakom outfite.


Kniha Ona - jednohubka z vydavateľstva Evitapress. Milujem ich knihy, dobre sa čítajú a táto je o tom, že nech si akokoľvek život plánujete, na dieťa nie ste nikdy pripravený a nikdy naň nie je vhodný čas...


Knižky z Evy a Emmy - jednohubky, na ktoré sa teším


Náhrdelník a náramok - v zlatej farbe

Čo nové máte vy?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Sandalky sú pekné :3 Ten make-up ma celkom zaujal :) A voňavka má krásne balenie :3

    www.lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja už mám prečítanú tú primadonu a teda nič moc. Druhý raz ju nepotrebujem čítať.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkná náhrdelník a náramek. :) Ty botky ty druhé jsou také krásné. :))) Časem si chci také pořídit makeup od Astor, zatím testuji Rimmel. :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Make up mám tiež, kúpila som ho ešte v zime v najsvetlejšom odtieni a bol mi dosť tmavý, teraz v lete mi ale sedí super, som s ním veľmi spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie topánočky sa mi hlavne páčia, super výber :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné sandálky i tenisky:-) Makeup od Astoru bych si chtěla pořídit, ale musím napřed nějaké makeupy dovypotřebovat nebo udělat čistku, mám jich až moc a snad už by se mi ani nevešly do šuplíku:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvelý blog vážne len tak ďalej, si super! :)
    U mňa prebieha GIVEAWAY, o dve poukážky v hodnote 100$, budem rada ak sa zapojíš!

    GIVEAWAY /KLIK/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tie sandálky sú krásne. Ja som sa tiež obzerala po nejakých, ale nikde nemali také, čo by sa mi zapáčili alebo mi padli do oka. Nakoniec som teda našla žabky, ktoré sú aj celkom elegantné, takže ich viem obliecť takmer k všetkému. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten make-up od Astoru bych si chtěla taky pořídit :)

    Summer Reading

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super veci:) tie tenisky a sandálky bol naozaj výborný výber. Tie pilotky sú krásne:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!