Ráno v mojej kúpeľni

By Zuzulienka - 16.8.15

Rána bývajú občas náročné. Hlavne, ak vstávate do práce, či školy a času je málo. Ja som síce aktuálne na materskej dovolenke, no to neznamená, že času mám neúrekom. Nie je ho veľa, no napriek tomu nezabúdam na rannú hygienu a rituály, ktoré k tomu patria. Zaberie mi to predsa iba 5 minút a moja pleť a telo si to naozaj zaslúžia.


Aktuálne vstávam bežne okolo ôsmej, no sú aj rána, kedy pospím dlhšie až do nejakej desiatej. Ráno v kúpeľni mi naozaj nezaberie veľa času a nepoužívam ani veľa kozmetiky (nepočítam sem makeup). Iba pár produktov, s ktorými dám pleť a tvár trochu dokopy, po niekedy aj nie dobre vyspatej noci.

Prvú vec, ktorú ráno urobím je, že si vypláchnem ústa vodou a vypijem pohár čistej neperlivej vody. Určite ste to už 100krát počuli a je to pravda, ale tento ranný rituál je dobrý na naštartovanie metabolizmu a trávenia.

V kúpeľni:

1. odlíčim zbytky makeupu z očí - nech robím, čo robím a aj keď sa mi zdá, že večer mám celú tvár dokonale odlíčenú, ráno musím vždy oči ešte pretrieť odličovačom Avon, lebo nejaké zbytky na očiach predsa len sú. Tento odličovač používam už zopár rôčkov, a tí čo ma sledujete pravidelne, viete, že naň nedám dopustiť. Lepší som proste zatiaľ nenašla.


2. použijem micelárnu vodu - celú tvár následne prečistím micelárnou vodou, aby som zmyla všetky nečistoty a osviežila ju. Práve teraz Dermacol Detox&Defence - príjemná a svieža micelárka, stačí pár kvapiek na celú tvár.


3. umyjem zuby - používam už iba Curaprox a obľúbila som si zubnú pastu ProNamel. občas ju striedam so Sensodyne.


4. natriem tvár krémom - aktuálne tento od Yves Rocher. Je príjemný a pleť hydratuje, veď bude o nich čoskoro recenzia. Ideálny ak chcem neskôr použiť makeup.


5. pery pretriem balzamom - Labello


6. ruky natriem krémom - krémikov používam aktuálne niekoľko, jeden mám v kúpeľni, ďalší na nočnom stolíku, iný v kabelke. Proste všade samé krémiky, ruky musím mať hydratované vždy.

Ďalšia aktivita závisí od toho, či ostávam doma, alebo niekam idem. Ak niekam idem, tak idem ešte umývať vlasy a líčiť sa. Ak nie, tak vlasy iba stiahnem do copu a iba sa jemne upravím, alebo ostávam aj bez makeupu.

A môžem ísť raňajkovať! No bolo to viac ako 5 minút?

Ako vyzerá vaše ráno v kúpeľni???

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Kremuji si take porad, rano odpoledne vecer proste kdykoliv. :D
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moje ráno, keď si odmyslím líčenie vyzerá dosť podobne, akurát s použitím iných produktov ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám to nějak podobně, vyčistím zuby, pleť, nanesu krém, nalíčím se, udělám něco s vlasy, deodorant a parfém nesmí chybět a jde se:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Curaprox tiež používam a zubnú pastu Signal alebo Sendodyne.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelý post!:) Chceš sledovať navzájom na GFC? Daj vedieť!:)

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj :)

    Pozývam ťa na letnú súťaž na mojom blogu :)

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/2015/08/its-time-for-global-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!