Trblietavé nechty

By Zuzulienka - 10.8.15

Aj nechty môžu byť v lete výnimočné. A to nielen farbou, ale možno ich okrášliť aj lakmi s rôznymi efektami. Presne také sú nové laky od Dermacolu Nail Polish with effect. Mini laky s obsahom 5ml v 10 rôznych odtieňoch. Tak presne také sú. Ja som mala možnosť vyskúšať dva.



01 Holo Flake - priesvitný s  drobnými okrúhlymi alebo pásikovými trblietkami v striebornej farbe
03 Pink Sparkle - priesvitný s ružovými trblietkami v rôznych veľkostiach
Oba laky majú maličké štetčeky. Nanášajú sa celkom dobre, akurát odtieň 01 sa mi zdá príliš hustý a niekedy sa vám na štetček naberie zbytočne veľa laku.
Laky schnú veľmi rýchlo, kým nalakujete druhú ruku, na tej prvej vám zaschne, takže môžete hneď pokračovať s druhou vrstvou. Dve vrstvy sú pri týchto lakoch potrebné, inak budete mať na nechtoch len pár bodiek, či iných efektov.



Čo sa týka samotného vzhľadu lakov na nechtoch:

01  Holo Flake - ako vidíte, lak sám o sebe nie je až taký výrazný. Možno sa vám dokonca zdá, že je fotka zle odfotená, alebo rozmazaná, no tak na nej pôsobí ten lak. Preto je tento lak možno skôr vhodný akko nadlak na už nalakované nechty, ktoré tak dostanú nový nádych.



03 Pink Sparkle - tento lak pôsobí na nechtoch krásne aj sám o sebe. Ružový efekt dodáva nechtom úplne iný vzhľad .Ideálne je ak použijete dve vrstvy.



Výdrž lakov ma sklamala. Naozaj nevydržia viac ako 1 deň, teda aspoň u mňa a akonáhle dáte 2 vrstvy, tak ich bez problémov po nejakom čase doslova zlúpnete z nechtov a verte, že je to jednoduchšie ako ich odlakovať. Aj keď na odlakovanie použijete tento odlakovač Dermacol, s ktorým som inak úplne spokojná, bude to fuška. Asi tak, ako so všetkými lakmi s akýmikoľvek efektami.


Avšak na občasné spestrenie a zmenu sú tieto laky príjemné.
Skúšali ste ich?

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Laky sú jemným oživením nenalakovaných lakov☺..mne trblietkové laky vydržia dosť dlho, až je ich niekedy problem odlakovať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nechápem, nenalakované laky? to som niekde napísala?

      Odstrániť
    2. Aai chcela napísať nenalakovanych nechtov :-)

      Odstrániť
    3. Hej☺ prepáč nenalakovaných nechtov, veľmi sa ospravedlňujem.

      Odstrániť
  2. Lak 01 je nádherný jako top coat, jak říkáš;) Mám podobný, akorát od Catrice.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyhle vypadají také dobře :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ježíš tie sú rozkošné ♥ Ten prvý, priesvitný, je úplne super !

    {Dresslink} Haul

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!