Moje bežné líčenie s Avon True

By Zuzulienka - 14.6.17

Odkedy som na materskej moje bežné denné líčenie sa zmenilo. Vlastne, skôr tak trochu zjednodušilo. Nepoužívam už linku na spodnom viečku, nerámujem celé oko linkou, viac používam rúže, korektor pod oči a obočie si už len tieňujem.


Dnes by som vám preto chcela predstaviť moje aktuálne bežné denné líčenie s pomocou produktov Avon True. Avon True je jednou z dvoch najnovších línií kozmetiky Avon, o ktorých si viac môžete prečítať TU, a zopár produktov z tejto rady mi zapasovalo do tohto líčenia.

Pred líčením najprv pleť prečistím micelárnou vodou od Mixy. Používam ju už vyše roka a som s ňou maximálne spokojná. Vyčistí, nevysušuje, nedráždi...

Potom nanesiem podkladový krém - momentálne tiež používam Mixa, striedam 6% a 8%, ale musím si kúpiť ten s 10% obsahom glycerínu, pretože ten mojej pleti sedí najlepšie.

Na krém nanášam makeup. V tomto líčení som použila Krémový kompaktný make-up Avon s púdrovým efektom.

Make-up obsahuje zrkadielko a priloženú hubku, s ktorou však ja pracovať neviem, a preto ho nanášam prstami. Nimi ho viem pekne rozotrieť. Konzistenciu má jemne krémovú, pracuje sa mi s ním dobre, pleti sa pekne prispôsobí, kryje a zanecháva ju príjemnú na dotyk.



Tu môžete však vidieť, že odtieň Natural Beige nie je pre moju pleť až tak ideálny, ale zas nie je ani príliš tmavý. Keď sa zapracuje do stratena, tak nie je problém.


Po nanesení makeupu ako ďalší krok použijem korektor. Nanášam ho pod oči a na očné viečka. Nerobím to presne podľa postupov, ktoré nájdete všade, ale nanášam ho tam, kde potrebujem.

Tento upokojujúci korektor od Avon True má tekutú konzistenciu a ľahko ho aplikujete vďaka penovému aplikátoru. Mám ho v odtieni FAIR, no na to, že je to ten bledší z dvoch dostupných odtieňov tohto korektoru, mi príde dosť do oranžova (na fotke to až tak nevidno).




Keď už mám make-up a korektor zapracovaný do pleti, prichádza u mňa na rad obočie. zvykla som si naň používať už len tiene, ktoré pomocou štetčeka nanesiem a vykreslím a dokreslím ním obočie. Už dlho používam Set na obočie od Avonu a nemôžem si ho vynachváliť.

Po obočí je na rade púder. Momentálne používam Dermacol Invisible Fixing Powder. Je celkom fajn, akurát sa aplikuje cez malé dierky a mal by sa priloženou labutienkou, no to mi vôbec nevyhovuje, tak si ho nanášam klasicky na štetec a potom ním prejdem hlavne oči, čelo, nos, bradu...

Linka na oči je ďalším krokom v mojom líčení. Momentálne ich používam viacero a striedam, no v tomto líčení som použila fixovú linku od Avon Mark. Ľahko sa nanáša, a keď zaschne, tak vám dlho vydrží.

Mihalnice som zvýraznila riasenkou Maybelline Lash Sensational, ktorú vám môžem len odporučiť. Riasy krásne zvýrazní, predĺží a čo je super - nezlepuje :-)


No a ešte aby som nezabudla na líčka, ktoré som zvýraznila Rozžiarujúcimi guľôčkami Avon True. Pleti dodajú farbu a zvýraznia črty tváre. Ja nanášam iba na líca.



No a na záver pery. Na tie som v tomto líčení výnimočne použila niečo, čo inak vôbec nepoužívam. Áno viem, má to byť bežné líčenie, no odmyslite si nakoniec túto položku a máte ho. Je ňou ceruzka na pery v odtieni Mysterious Mauve. Na pery sa veľmi dobre nanáša, krásne ich vykreslí, zvýrazní a vydrží niekoľko hodín.



Vnútro pier som vyplnila Leskom na pery Avon Mark. Je to lesk pre plné pery a je tak trochu zvláštny. Vonia po korení a po mäte a keď si ho nanesiete na pery, cítite, že štípe a chladí zároveň. Trá to tak 5 - 10 minút, nič strašné, ale osobne mi celkovo tento lesk nie je na perách príjemný.
Pripisujem to tomu, že keďže má dodať perám pocit plnosti, tak takýmito účinkami ich tak akoby podráždi, oni trochu opuchnú a vyzerajú plnšie. Priznám sa, že mi to nie je veľmi príjemné,

Mám odtieň Mauve.


A hotovo! Moje bežné líčenie...



Takto vyzeralo moje bežné líčenie pred 3 rokmi - http://www.stylzeny.sk/2014/05/moj-bezny-denny-make-up.html

Ako vyzerá vaše bežné líčenie?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. moje bežné líčenie vyzerá podobne, ceruzka, špirálka a jemné pery :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Téda sluší ti to. No moje každodenní líčení vypadá nějak tak, makeup, řasenka a něco na rty :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne líčenie! :) tie pery máš nádherné :) tiež mám túto ceruzku veľmi rada :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Líčenie je veľmi pekné a veľmi ti pristane :) Moja líčiaca rutina je veľmi jednoduchá. Troška korektoru, púder, maskara a nejaký rúž alebo balzam na pery :) Mimochodom som mala ten korektor ešte v starom prevedení a tiež bol veľmi oranžový :)

    Ardnaxela

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Neviem ta linka mi tam pride zbytocna a vobec sa ti nehodi

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ikonické Avon produkty! ♥ Pekné jemné líčenie :) Mne napríklad ten korektor nesadol :( Bol veľmi tmavý a vyzerala som oranžovo ❀

    ❀ Blog de la Licorne ❀

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pekne licenie :), moje je mometnalne take letne-odlahcene :) len nejaky zakladny mejkap, licenku a ruz :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!