Odporúčam II

By Zuzulienka - 8.8.17

A opäť som tu s ďalším článkom produktov, ktoré odporúčam. Včera som to už nestihla, tak pridávam dnes. Tentokrát som medzi ne okrem kozmetiky zaradila aj nejaké chutné maškrty. Lebo bolo by škoda ich nespomenúť, keď ma tak uchvátili.


Nejakým zaujímavým spôsobom sa mi tu tento mesiac zozbierali produkty, ktoré všetky do bodky kúpite v DMke. Na úvodnej fotke ich vidíte, no poďte si o nich prečítať viac.



BIOMILA Špaldové tyčinky
Ak máte radi tyčinky a hľadáte nejakú zdravšiu a zároveň chutnú verziu, tak tieto odporúčam. Nie sú na nich hrudky soli, ako na tých klasických slaných, sú skôr len jemne solené, a napriek tomu veľmi chutné. Zachutili celej mojej rodinke, aj drobcovi.

93% ich zloženia tvorí celozrnná múka, potom voda, repkový olej, droždie, jedlá soľ, trstinový cukor a kypriaca látka (uhličitan sodný).


Kyslé mačičky
Klasické gumové medvedíky vôbec neobľubujem a nikdy si u mňa nimi nešplhnete. No keď si raz tieto mačičky môj muž omylom kúpil v domnení, že sú to tie gumové, a oni sú vlastne také sladkokyslé a pocukrované, hneď mi zachutili. Nedá sa ich zjesť veľa, no na zahnanie chuti na sladké a osvieženie ich pár bohato stačí.

Skvelé na nich je aj to, že je to vlastne vegánsky produkt, teda žiadny výrobok spracovaný z vývaru z kostí a navyše obsahujú koenzým Q10, aloe vera a biotín. Sú bez želatíny, gluténu, bez tuku, bez laktózy, bez umelých aróm, konzervačných látok a farbív.
Chuť im dodáva hlavne 25% obsah ovocnej šťavy. A vnútri nájdete 3 príchute: jablko, citrón, čerešňa. Mňam!




Palmolive Magic Softness penové mydlo na ruky
Produkty penovej konzistencie jednoducho milujem. Asi aj preto mi ich v poslednej dobe celkom dosť takých pribudlo. Jedným z nich je aj toto tekuté penové mydlo Palmolive. Dostanete ho v troch vôňach, 250 ml stojí 2,50€ a hneď po stlačení máte v rukách jemnú voňavú penu, ktorá ich umyje a zanechá voňavé. Jeho výhodou je aj, že vydrží dlhšie, ako klasické tekuté mydlo.



Sprchová pena Balea
No a to najlepšie nakoniec - sprchová pena. Pretože tá je fakt bombová! Čítala som na ňu odporúčanie na jednom blogu, a hneď som si ju musela zadovážiť (veď prečo nie, keď penové produkty milujem). A poviem vám, že nie je čo ľutovať.

Sprchové peny som už skúšala od iných výrobcov, no v porovnaní s touto, boli slabý odvar. Toto je skutočná pena - hneď po vytlačení hustá, pevná, neroztekajúca sa, nestráca na objeme, ani keď ju rozotierate po tele. Krásne vonia, pokožku nevysušuje, jemne prevonia.

Pre mňa topka tohto leta. Ak ste ju ešte neskúšali, pobežte si po ňu, myslím, že je ju dostať v 2 alebo 3 vôňach.



Skúšali ste niečo z mojich produktov? Alebo som vás na niečo z nich nalomila?
Krásny dník!

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Veľmi pekný článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie cukríky vyzerá chutne! Veľmi ma zaujalo aj to penové mydlo na ruky, vyzerá tak americky. Sprchovú penu som už raz vyskúšala a bola tiež od Balea, bola to milá zmena a táto musí krásne voňať :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taketo clanky co najcastejsie. Mix hocico po pene aj mydle sa pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!