Letná výbava...

By Zuzulienka - 2.8.17

Leto je v plnom prúde a ja dúfam, že si ho užívate najviac ako sa dá. Toto obdobie mám najradšej zo všetkých, nielen pre to, že je teplo a netreba sa obliekať do niekoľkých vrstiev.


V lete je proste všetko akési jednoduchšie, krajšie, farebnejšie, hravejšie... K letu patrí slnko a opaľovanie, šaty a sandále, rozfúkané svieže vlasy, farebné nechty, či rúže a hlavne veľa dobrej nálady.
A aj preto by v našej letnej kozmetickej výbave nemalo chýbať niekoľko nutností:

1. Pre krásne opálenie - Opaľovacie prípravky
Toto je prvá a najdôležitejšia vec, na ktorú by sme v lete nemali zabúdať. Slnko naozaj páli a naša pokožka sa môže veľmi ľahko spáliť. Opaľovacie prípravky preto berte so sebou vždy všade - na výlet, k vod, na piknik, grilovačku... Slúžia nielen na ochranu pred slnkom, ale zabezpečia aj lepšie opálenie.

V obchodoch si môžete vybrať najrôznejšie varianty - mlieka, krémy, peny, spreje... Mne najviac vyhovujú práve spreje, pretože sa ľahko nanášajú a rýchlo rozotierajú.
A Dermacol práve toto leto priniesol na trh vodeodolné mlieka v spreji s ochranným faktorom - 6, 10, 15, 20 a 30. Obsahujú beta-karotén, vitamín E a olej z hroznových jadier. Príjemné voňajú, ľahko sa nanášajú a ochránia vás pred slniečkom.


Po opaľovaní...
Nezabudnite však aj na staroslivosť po pobyte na slnku. Osprchujte sa neskutočne úžasným sprchovým gélom s vôňou čokolády a pomaranča, ktorý obsahuje betakarotén a výťažok z vlašských orechov a zabezpečí, aby pokožka vydržala dlhšie opálená. Mne osobne sa veľmi páči jaho vôňa.



A na záver pokožku hydratujte poopaľovacím telovým mliekom. Toto od Dermacol obsahuje extrakt z uhorky, okamžite upokojuje a ochladzuje pokožku, v prípade podráždenia od slnka, poskytuje aj úľavu a zmiernenie podráždenia.


2. Pre jemné päty - Krémy, balzamy, pemza...
Krásne päty nedocielite za jedeň deň. Preto je namieste pravdelná starostlivosť a aj vďaka tejto sade Dermacol Foot sa vám ich podarí mať za pár dní hladšie a krajšie. Skúste zmäkčujúci balzam na päty, alebo zvláčňujúci krém na nohy. Tipy ako na to, aj v tomto článku:
Krásne päty za pár dní.


3. Pre ochranu vlasov
Slnko vlasy príliš vysušuje, a preto by sme ich mali tiež chrániť. V lete je často žiadaný tzv. mokrý efekt vlasov, hlavne na pláži a pri vode je IN. Dermacol Beach Spray s UV ochranou vlasy nielen chráni pred slnkom, ale ich vďaka obsahu morskej soli udržuje svieže a dodáva im mokrý vzhľad.
Jednoducho nastriekajte do rozpustených vlhkých vlasov, rukami pomačkajte a nechajte voľne uschnúť. Pre obnovenie vĺn použite aj kedykoľvek v priebehu dňa.



4 Pre farebné vlasy
Ak máte radi zmeny a radi vynikáte, tak príjemným ozvláštnením pre vás môžu byť tieto vlasové púdre Dermacol, ktoré sú pre leto ako stvorené. Dostať ich v rôznych farbách, už som vám o nich písala dávnejšie - TU.  A budete si o ne môcť zasúťažiť aj v mojej pripravovanej giveaway. :-)



4. Pre pestré nechty
Tieto mini laky od Dermacol zbožňujem. Používam ich každé leto a sú to skvelé letné minilaky. Sú menšie ako klasické laky, ľahko sa nanášajú, rýchlo zasychajú a majú aj dobrú výdrž. A tie farby sú jednoducho úžasné, letné, pestré, no vyberte si podľa seba.



Čo ešte patrí do vašej letnej výbavy?

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Ja zo všetkých období mam asi najradčej leto ale zase už aj mňa tieto horúčavy hnevajú.Opaľovacie produkty používam ale nikdy mi moc nepomôžu vždy sa aj tak spálim tak neviem no..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pravdu? Uz som sa zlakla ze dalsi xy clanok o opalovakoch. To uz nemoze nikoho bavit ani kazdy rok. Farebne vlasy ok ale takymto sposobom nie a laky su strasne. Myslim farby - hroza. A ak ich ukazujes na svojich nechtoch tak ich aspon spiluj do jedneho tvaru..nie kazdy iny. Moj nazor, ziadny hate. Obcas si nieco precitam od teba ale asi 80% je o nicom a odkliknem ti ako precitane. Najviac ma bavi zhrnutie mesiaca.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vlasy mas ale teraz krasne a natocene su top. Lepsie ako ta mdla blond

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!