Kozmetika Gosh

By Zuzulienka - 11.1.18

Pred niekoľkými mesiacmi som sa zúčastnila príjemnej tlačovej konferencie, na ktorej nám boli predstavené novinky kozmetiky Gosh. Z tejto akcie som si domov odniesla krásny balíček plný kozmetických produktov. Dva z nich som vám už venovala do súťaže a zvyšok som si nechala pre seba, a posledných pár mesiacov ich používala a skúšala.


A konečne dnes som sa dostala k ich zhodnoteniu a napísaniu tohto článku. Jedná sa celkovo o 5 produktov dekoratívnej kozmetiky určenej na tvár:



Ceruzka na oči 24H Pro Liner
Začnime ceruzkou, na prvý pohľad obyčajnou s ysúvacím mechanizmom. Ceruzka je naozaj čierno-čierna, je dosť mäkká a linku na viečko s ňou nakreslíte veľmi ľahko. Mala by vydržať 24 hodín, no mne sa po niekoľkých hodinách rozmazáva a obtláča na viečko.

Druhý koniec ceruzky je zakončený akýmsi zvláštnym gumovým aplikátorom, ktorým si môžete linku jemne rozmazať a vytvoriť tak efekt dymového líčenia. Poviem vám, že ten aplikátor je nepoužiteľný. Buď ja s ním neviem pracovať, alebo je proste na tejto ceruzke omylom. Ak vôbec chcete linku pomocou neho rozmazať, musíte riadne tlačiť, proste pri styku s tenkou pokožkou viečka, je tento aplikátor nepoužiteľný. Skôr by som prijala nejaký penový, alebo v podobe štetca.




Ceruzka a púder na obočie 2v1 Brow shape & Fill
Už nejaký čas používam na obočie iba tiene. Preto mi chvíľu trvalo, než som si zvykla na tieňovanie a vykreslenie obočia pomocou tejto ceruzky. Ceruzka sa dobre nanáša, treba s ňou opatrne pracovať, aby ste obočie až príiš nestmavili, no vždy to ešte viete zachrániť druhým koncom ceruzky, kde je penový aplikátor s púdrom a ním už nanesenú ceruzku jemne vyhladíte a zapracujete do stratena.

Najprv sa mi tento produkt veľmi nepáčil, ale časom som si na neho zvykla, hlavne preto, že má spomínaný penový aplikátor. Odtieň je na mňa trošku tmavší, no keď sa naučíte s ním pracovať, ľahko si určíte koľko farby vám ešte treba.




Podkladová báza pod tiene Eyeshadow Primer
Toto je typ produktu, ktorý osobne používam málo, lebo aj tiene používam výnimočne. Túto bázu som však skúšala niekoľkokrát a musím ju pochváliť. Podkladová báza sa ľahko na viečko nanesie, má jemnú krémovú textúru, a potom ju stačí vklepať prstom, alebo aplikátorom, ktorý je na druhom konci podkladovej bázy. Už pri následnom nanášaní tieňov cítiť, že na viečko inak sadajú a hneď akoby priľnú k nemu.

Môžem potvrdiť, že po celý deň tiene držia na mieste, neusádzajú sa v linkách, nerozmazávajú sa, proste sú stále, ako práve nanesené.




Riasenka My Favourite Mascara
Riasenka má klasickú strapatú kefku, kde sa striedajú dlhé štetinky s krátkymi. Sľubuje krásne oddelené, predĺžené a zvýraznené riasy. Navyše obsahuje výťažok z dubovej kôry, ktorý pôsobí na riasy antioxidačne.

Na mňa riasenka pôsobí tak priemerne. Riasy vykreslí, obalí do čiernej, jemne predĺži... no nie je to nič, čo by ma ohúrilo. Zaradila by som ju medzi také bežné riasenky, ktorými nič nepokazíte a postačí vám na bežné denné líčenie. Plusom je akurát spomínaný dubový výťažok a ešte by som spomenula aj to, že ju vraj ľahko odlíčite 38°C teplou vodou. Osobne som to neskúšala, lebo okrem riasenky mám väčšinou nanesenú aj linku a nechcem vedieť, ako by to dopadlo...



Fixačný a zmatňujúci púder
No a na záver - púder. Púder je vždy záverom akéhokoľvek líčenia, väčšinou ním zafixujeme makeup a zmatníme celú tvár. Aj úlohou tohto púdra je zafixovanie vzhľadu a zmatnenie lesklých partií.

Prvé, čo vás na ňom určite upúta. je žltý banánový odtieň. Trochu nezvyčajné na púder, ale vraj sa práve vďaka tomu prispôsobí každému tónu pleti, maskuje povrchové začervenania a aj neutralizuje tmavé kruhy pod očami.

Mne osobne stačí, keď zafixuje a zmatní... A to spĺňa. Púder je sypký, potrebné množstvo ľahko nanesiete na štetec pomocou dierok v ňom a vklepete do pleti. Na pleti ho nevidno, naozaj ju zmatní na niekoľko hodín.


Používate kozmetiku Gosh? Ktorý produkt tejto značky máte najradšej?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Já Gosh ještě nezkoušela, ale některé produkty vypadají lákavě. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!