Oriflame - nielen kozmetické novinky

By Zuzulienka - 5.2.18

Ak ste verné zákazníčky značky Oriflame, tak určite viete, že ich katalógy vychádzajú pravidelne každé 3 týždne. A práve včera 4.2.2018 bola spustená nová Oriflame kampaň s novým katalógom. Ja vám z neho dnes predstavím 2 kozmetické a 2 nekozmetické produkty. Áno, pretože Oriflame neponúka iba kozmetiku...




1. peňaženka Mudkiss
29866 - 14,99€ - str. 12

Oriflame sa rozhodol, že aktuálne módne doplnky zladí do hravých pastelových farieb. Peňaženky, šatky, kabelky, či šperky môžete vyberať v rôznych variáciách týchto odtieňov - fialová, ružovobéžová, modrozelená, sivá...
Ja som si vybrala sivú peňaženku klasického ženského tvaru. Jednoduché otváranie a zatváranie jedným puknutím, vnútro z 3 priehradok, kde jedna je určená na mince a ešte 6 malých priehradok na karty (čo je síce v dnešnej kartovej dobe málo, ale dá sa). Peňaženka je 60% polyester a 40% nylon.
Má také klasické peňaženkové rozmery 180 x 95 cm.



2. šatka Mudkiss
29867 - 12,99€ - str.12

Jedným z neodmysliteľných módnych doplnkov patriacich k jari je šatka. Konečne človek môže vyberať niečo z tenšieho materiálu s jemnejšími farbami. Šatka patrí tiež do kolekcie Mudkiss ako peňaženka a je veľmi ľahučká, jemná, na jednej strane s čipkou, na druhej strane hladká, takže keď ju preložíte vznikne vám akurátna šatka na jarné obdobie.



3. parfumovaný telový sprej Miss Yes To Love
75ml - 34330 - 5,99€ - str. 137

Ak máte radi kvety a sladké ovocie v jednom spojení, tak tento sprej bude pre vás tým pravým. Základ totiž tvoria čerešňové kvety, maliny a mandarínky, ktoré sa prelínajú s kvetmi srdcovky, pivonky a lotosového kvetu. Celý akcent dotvára biele pižmo, krémové mandle a naplavené drevo. Výsledná vôňa je naozaj úžasná - pripomína mi tak trochu cukríky, no nebojte sa vôbec nie je presladená, je príjemné ju na sebe cítiť, nie je vtieravá a nie je z tých presladených vôní, po ktorej vás rozbolí hlava.
Škoda len, že jej výdrž je slabá - ale zas na druhej strane je to iba telový sprej, nie parfum, takže primeraná.



4. Zázračný balzam s moruškoým olejom
15ml - 33354 - 1,99€ - str.85

Balzam známy aj ako "vajíčko" doteraz vyšlo už v rôznych variáciách. Momentálne najnovším je tento s obsahom prírodného oleja z moruškových semien na upokojenie pokožky. Balzam je jemnučký, krásne vonia po moruške (ovocná vôňa), môžete ho použiť na akékoľvek problematické miesto na tele: suché pery, popraskané päty, drsné lakte, alebo iné suché miesto na tele. Dokonale ho premastí, hydratuje, vyživí a posilní ochrannú vrstvu pokožky. Jediné, čo mi na tomto skvelom balzame vadí je, že je tak maličký. Na druhej strane je však ideálny do kabelky a na cesty kamkoľvek.
Je to limitovaná edícia, ktorú ešte môžete zakúpiť aj vo variante brusnicovom, či čučoriedkovom.



Tak, ktorý produkt sa vám najviac zapáčil? Čomáte aktuálne od Oriflame doma vy?
Aktuálny katalóg Oriflame - Kampaň 3-2018

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Já mám ten zázračný balzám s borůvkou a je skvělý. Už dlouho se mi do ruk nedostal katalog Oriflamu, ale dříve jsem si ráda objednávala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá šatka je krásna a veľmi ma zaujal aj telový sprej :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta peněženka je opravdu pěkná a hlavně se mi na ní líbí ta barva, je taková nevšední. Jinak zázračný kelímek je klasika :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám z oriflame peněženku, momentálně ji nepoužívam, ale dříve jsem ji hodně používala. Zázračný kelímek mám myslím mandlovy a úžasný je.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tiež som si vybrala tú peňaženku a dúfala som, že bude ešte menšia čo sa týka priestoru na karty, pretože som sa nedávno všetkých kartičiek zbavila a hodila si ich do mobilu do aplikácie Stocard :) tak skús, ak sa ti ich nechce toľko veľa nosiť :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tieto hojive zezraky ja mam hrozne rada z každeho som asi mala aj po dva kusy, a doma ich mám ešte kopu a ešte tento krasavec mi chýba do zbierky:))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!