Kozmetické novinky za január

By Zuzulienka - 1.2.18

Každý mesiac sa u mňa doma vyskutnú nejaké kozmetické novinky, či už vďaka spoluprácam, alebo vďaka môjmu nájazdu do drogérie. Priznám sa, že kozmetiky mám doma naozaj dosť, no napriek tomu si vždy rada kúpim niečo nové, niečo, čo práve vyšlo, na čo som čítala skvelé recenzie, alebo niečo, čo som jednoducho ešte neskúšala.


Za mesiac január som si toho až tak veľa nekúpila, ale niečo predsa. Makeup a krém na ruky.
Makeupov mám momentálne pár, no mala som chuť skúsiť nejaký nový, iný, čo som ešte nemala. A krémy na ruky sú u mňa samostatná kapitola a nikdy ich nie je dosť.

Tak poďte sa pozrieť, ako som s používaním týchto produktov spokojná.

Make-up Rimmel Lasting Finish 25HR Breathable

Dlhotrvajúci tekutý make-up, ktorý má ľahkú štruktúru a dovoľuje tak pokožke dýchať po celý deň.
Make-up má sklenenú fľaštičku a dostanete ho v niekoľkých odtieňoch. Ja som si vybrala 100 Ivory, a zdá sa mi, že je pre mňa tmavý. Mohla som pokojne siahnuť ešte po bledšom odtieni. Make-up som fakt kupovala náhodne a teda vôbec netušila, aký je.


V prvom rade ma veľmi prekvapil aplikátor, ktorý ukrýva. Penový aplikátor, podobný tým, ktoré sú v tekutých rúžoch, akurát tento je o niečo väčší.

Neprekvapil ma nemilo, ale ani milo... skôr mi prišiel tento spôsob aplikácie na make-up taký zvláštny a veľmi sa mi k makeupom nehodí a nie je to ani veľmi hygienické, ľahko si doň zanesiete nečistoty. Mám radšej pumpičkové, alebo kvapkadlové make-upy.



Make-up je dosť tekutý, avšak s týmto aplikátorom sa nanášal celkom dobre, stačili dve ponorenia do make-upu na pokrytie celej tváre a aj časti krku. Dobre a ľahko sa rozotieral, pleti sa celkom pekne prispôsobil, dodal farbu. Krycia schopnosť je minimálna, fakt som mala skôr pocit, že má také ľahučké zloženie a pripomínal mi nejaký BB krém. Na pleti vydrží celý deň, ale nie v dokonalom stave, je potrebné ho obnoviť.

Celkovo ma veľmi neohúril, radila by som ho skôr k takým priemernejším make-upom

Penový krém na ruky Balea Raspberry Party

Tieto voňavé limitky od Baley sú na jednej strane pre mňa lákadlom, no na druhej strane aj zbytočnou kúpou, pretože väčšinou tieto prevoňané krémy mojím rukám nesedia. Sú to skôr také imidžové krémy, peny pre tie, ktoré netrpia večným pocitom suchých rúk a stačí im občasné premastenie, alebo skôr prevoňanie.



Ale kúpila som ho. A skúsila. Penové produkty sú teraz in, a penový krém na ruky som ešte nemala. Navyše s vôňou malín, hmmmm...
Vôňa je naozaj príjemná malinová, nie prilíš, ale ani nie málo. Tak akurát.

Penová konzistencia je dokonalá. Hustá, voňavá, neroztekajúca sa pena, ktorú ľahko rozotriete a ktorá sa vám po chvíľke aj vstrebe do pokožky. Pokožka zostane prevoňaná, a čo je pre mňa plusom aj hydratovaná. Nie tak úplne dokonale, ako som zvyknutá, ale je. Nemám po použití tejto peny po chvíľke opäť pocit suchých rúk, ani potrebu opäť krémovať.

Myslím, že pre majiteľky normálnych rúk môže byť táto pena príjemnou voľbou.

Skúšali ste niektorý z týchto produktov?

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Já makeup mám a jsem s ním spokojená, ale je pravda, že jsem také byla překvapená, proč to má takový aplikátor, že je to nehygienické apod. Ale naštěstí mi vyhovuje i kryje celkem pěkně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fiha, penový krém na ruky je pre mňa novinka. Asi o ňom čítam prvý raz. Ale musím povedať, že doma mám momentálne penový sprcháč a som s ním nadmieru spokojná. Nemyslela som si, že si ho tak obľúbim. A používam ho rovno aj ako penu na holenie. Takže je to také dva v jednom. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Penové sprcháče su užasná vec! Tiež som si ich oblubila. Aj penový krém stoji za vyskušanie :-) Ja milujem tieto penové veci.

      Odstrániť
  3. Hodně mě zaujala ta pěna, tu musím vyzkoušet :) hlavně kvůli její vůni, která zní skvěle.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, určite sa oplati vyskušat. Malinové vone su mňam.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!