AVON letné novinky

By Zuzulienka - 30.9.19

Ešte kdesi na začiatku leta ku mne docestovali krásne, do ružova ladené vecičky z AVONu. Celé leto som ich poctivo používala, testovala, a tak vám teraz konečne môžem o nich aj niečo napísať.
Vybrala som si produkty, z ktorých sa dá vytvoriť jednoduchý letný make-up, a ktoré sú zároveň vhodné na bežné používanie...



Avon True - Perfect Brow Powder liner - púdrová farba na obočie
Začnem týmto trošku nezvyčajným produktom, na ktorý som si najprv nevedela zvyknúť a mala som pocit, že mi vôbec nesadne. No stačí len chvíľka trpezlivosti a naučíte sa s ním pracovať, aj pekne vykresliť obočie. Je to púdrová farba, ktorú nanášate na obočie pomocou tenkého hrotu a s menšou praxou ním dokážete zároveň celé obočie pekne vykresliť a vytvarovať.

Treba dávať však pozor na množstvo púdru, ktoré naberiete, zvykne sa sypať na tvár z aplikátora, ak ho máte veľa. Inak nemám produktu čo vytknúť.



Avon Mark - Big & Magical Volume Mascara
Ako už názov napovedá, jedná sa o zhusťujúcu špirálu, ktorá obsahuje drobné trblietky pre žiarivý vzhľad. Táto konkrétna je odtieň festival black, zdá sa mi, že nie je úplne čierna, ale skôr taká šedá s modrastými trblietkami, ktorých sa naozaj nemusíte báť, pretože je ich tam málo a nie je ich veľmi vidieť. Možno len v určitých uhloch, ktoré sa však mne na fotke nepodarilo až tak zachytiť.

Celkovo je špirála skvelá, dobre sa nanáša, neopadáva, oči nedráždi a páči sa mi aj tvar kefky, ktorá je síce umelá, ale stojí za to. Celé to už len dotvára lákavý ružový vzhľad, ako pre bábiku.




Avon True - matný rúž True Color
Tento rúž som si zamilovala na prvý pohľad. Milujem totiž všetky ružové odtiene a vedela som, že tomu tak bude aj v tomto prípade. Odtieň Adoring Love je naozaj sýto ružový, 100% matný, na perách vyzerá krásne a vydrží krásnych 5 a viac hodín naozaj bez toho, aby vám vysušil pery. Tie moje sú síce na fotke trošku šupinkové, ale dôvodom nie je rúž, ale môj nedávny opar na ústach, ktorý mi vždy celé pery viac vysuší..

Rúž sa celkovo výborne nanáša, je krémový, príjemne voňavý, farba je naozaj sýta, matná a krásna. Som s ním veľmi spokojná.



Avon Pro Colour lak na nechty
Lak, ktorý naozaj vyschne do 60 sekúnd, čo mne maximálne vyhovuje. Nanesieš, minútku počkáš a ideš. Odtieň Rapidly Rose je krásne ružový, štetčekom sa výborne nanáša a na nechtoch vynikne tak ako má. Výdrž laku u mňa je tak 1 - 2 dni, mne totiž žiadny lak dlhšie nevydrží.



Avon True - Super Definition Liner - linka na oči
Avon nazval túto linku "tekutou linkou", no podľa mňa je to skôr fixková linka, s ktorou sa však veľmi dobre pracuje. Má tenučký hrot, s ktorým bez problémov vytvoríte linku presne takú, akú potrebujete. Linky držia celý deň, no nezabudnite oči predtým prepudrovať, inak sa vám trochu rozmažú.




Tak, ktorý produkt sa vám najviac zapáčil? Ktorý by ste radi vyskúšali? Alebo ste už nejaký z nich skúšali?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!