Dermacol aj pre pánov

By Zuzulienka - 25.10.19

Dnes už nie je nič výnimočné, ak má muž doma vlastnú poličku s kozmetikou, na ktorej sa okrem peny na holenie a zubnej kefky nachádza aj nejaký ten krémik, deodorant, či čistiaci prípravok na pleť.


Myslím, že už asi každá spoločnosť ponúka kozmetiku aj pre pánov a nezaháľa ani Dermacol. Vytvoril niekoľko kozmetických radov pre mužov, väčšinu, ktorú vám predstavím je s názvom Gentleman Touch, no jeden produkt patrí aj do rady Powerful Energy.

Sprchovací gél 3 v 1 Gentleman Touch
- keďže páni najradšej používajú na celé telo jeden prípravok, ideálny je pre nich tento sprchový gél, ktorý umyje tvár, vlasy a celé telo. Obsahuje panthenol a aj špeciálnu látku, ktorá zabraňuje strapateniu a krepovateniu vlasov.


Sprchovací gél 5 v 1 Powerful Energy
- ak by niekomu 3 v 1 bolo málo, tak môže siahnuť po sprcháči 5 v 1, ktorý má sviežu arktickú vôňu a okrem umývania je vhodný aj na holenie a pokožku zanecháva hydratovanú.
Oba prípravky sú vhodné pre všetky typy pleti.

Voda po holení Gentleman Touch
- taká klasika, ktorá by nemala chýbať u žiadneho muža. Táto má jemné a nemastné zloženie, po holení dezinfikuje drobné ranky a pleť osvieži. Vôňa je naozaj veľmi príjemná.


Hydratačný krém 2v1 Gentleman Touch
- ak má niekto citlivejšiu pleť, odporúčam tento krémik. Neobsahuje alkohol, ale upokojuje čerstvo oholenú pleť a navyše ju hydratuje. Obsahuje aloe vera a panthenol.Ideálne je nanášať ho buď priamo po holení, alebo vždy ráno.


Deodorant Gentleman Touch
- klasický deodorant so sviežou vôňou. Nakoľko je to iba deodorant, nezabraňuje poteniu, iba eliminuje zápach potu. Veľkým plusom je, že neobsahuje hliníkové soli, a tak je šetrný k pokožke. Popravde nás doma veľmi neočarila jeho vôňa... je svieža, ale nie každému sadne. Pach potu prebije, ale potu nezabráni.

Celkovo sú všetky produkty taký priemer, nič nimi nepokazíte, ale ani neohúrite. Môj muž si obľúbil hlavne sprchové gély a vodu po holení.
Máte s nimi skúsenosť?
Akú kozmetiku používajú vaši muži?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Jj, pánská řada už je u nás nějakou tu dobu, loni jsem kupovala dárkem sprchový gel tuším....☺

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!