Niečo z DM drogerie..

By Zuzulienka - 28.3.20

Aj vďaka spolupráci s DM som mala za posledný rok možnosť otestovať niekoľko produktov. Odkladala som ich recenzie, až si hovorím, že zhrniem všetky tieto produkty do jedného článku, v ktorom nájdete kozmetiku pre kompletnú starostlivosť od vlasov, cez telo až po make-up.
Tak ho tu máte.




Na vlasy: 
LANGHAAR MADCHEN - Shampoo Volume Boost - šampón pre objem

Tieto šampóny prišli na trh myslím už v roku 2018. Momentálne ich dostanete v niekoľkých variantoch, ja som doposiaľ skúšala ich fialový šampón a tento pre väčší objem.
Šampón obsahuje acai a acerolu, v spojení s aminokyselinami a panthenolom vytvárajú skvelú kombináciu, ktorá vlasom poskytne všetko, čo potrebujú, zostanú nadýchané, svieže a voňavé. Vône týchto šampónov sú naozaj veľmi príjemné - ovocné.


Na tvár: 
ALVERDE NATURKOSMETIK Beauty&Fruity - matujúci krém

Hneď na prvý pohľad trochu iný krém... hlavne to zloženie - jablko, limetka, osviežujúca vôňa a do toho všetkého bambucké maslo - vytvárajú neodolateľnú kombináciu, ktorú by ste najradšej zjedli. Ono je to ale krém na tvár. A dokonca vegánsky a matujúci - čo teda mne až tak veľmi nevyhovuje. Moja skôr suchá pleť cítila po jeho použití pnutie a nedostatočnú hydratáciu. Ale tej vôni sa nedalo odolať. Ak máte teda mastný typ pleti, skúste ho - fakt tú mastnotu sťahuje, a tú vôňu si zamilujete.

Na líčka: 
ALVERDE - penová lícenka

Táto lícenka je tak trochu nezvyčajná. Mličký téglik, ktorý ukrýva ružový obsah penovej konzistencie. Najprv mi prišla taká nepraktická, nemám rada produkty, ktoré si vyslovene žiadajú nanášanie prstami, ale potom som si ju obľúbila. Je jemná, má staroružovú farbu a na líčkach sa dá pekne do stratena rozotrieť. Mám ju už dlhšie, neviem, či ju vôbec ešte v DM dostať, ale skúste sa po nej poobzerať - je to taká príjemná obmena pre líčka.


Pre skrášlenie: 
TREND-IT UP Matte Beauty perfection - make-up

Na prvý pohľad štýlový jednoduchý dizajn, praktická vytláčacia tuba, proste make-up. Bohužiaľ opäť pre mňa nie veľmi vyhovujúci, nakoľko má matujúci efekt. Odtieň 010, tekutá konzistencia, mi celkom sadol, pleti sa aj pekne prispôsobil, no nevyhovoval mi, čo sa týka účinkov. Ale inak má aj fajn kryciu schopnosť, takže ak hľadáte niečo takéto, skúste ho.


Na telo: 
ALVERDE NATURKOSMETIK: peeling, sprchový gél, telové mlieko

Táto trojica ma tak trochu prekvapila. Mini balenia s trochu nezvyčajnou exotickou vôňou - tymiánu a mandarínky, ktorá sa mi zo začiatku zdala zvláštna, ale po čase som si zvykla. Čo vám k nim poviem - klasika, splnia všetko, čo treba pre bežnú dennú starostlivosť tela.
Peeling vám pokožku krásne zbrúsi, vyhladí, je jemný. Sprchová pena je vlastne pena do kúpeľa, ale ja som ju skúsila použiť normálne na umývanie, a bolo to fajn. No a telové mlieko - tiež ním nič nepokazíte, pokožku prevonia, hydratuje, a dodá jej aj nejaké tie živiny.
Taká trojka, ktorá neprekvapí, ale ani neohúri.


Pre spestrenie:
BALEA Colornique - farebný kondicionér na vlasy

A na záver niečo pre zmenu a ozvláštnenie bežného výzoru. Tieto kondicionéry dostanete v niekoľkých farbách, treba si vybrať taký, aby vám na vlasoch vynikol. Keďže tie moje sú blond, chcela som skúsiť ružovú. Jednoducho vlasy umyjete a po vysušení uterákom votriete do nich tento kondicionér. Necháte pôsobiť, zmyjete, vysušíte. A už si len užívate farebné vlasy... Ako vidíte na tých mojich to až tak výrazne nechytilo, ale ľudia v mojom okolí si zmenu všimli. Bolo to celkom fajn. A vydrží to cca 5-6 umytí. Normálne uvažujem, že si ju znova kúpim.



Tak, ktorý produkt sa vám najviac zapáčil a pobežíte si poň do DM drogerie?
Alebo máte už nejaký otestovaný?

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Nejvíce mě zaujal ten barevný kondicionér. Líbí se mi, že to chytlo jen tak jemně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mít blond vlasy, tak růžovou barvu zkusím hned :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zuzi,
    tak u mňa vedie ten farebný kondicionér, ani som nevedela, že Balea niečo také má :-) A veľmi Ti tá ružová pristane.
    Pekný víkend,
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak úplně nejvíc mně zaujal ten barevný kondicionér, opravdu moc Ti to sluší:-) Sama mám blond vlasy a teď jsi mně úplně nalákala ho vyzkoušet. A pak matující krém, mám mastnou pleť a myslím, že se po něm podívám.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky u mě vede barevný kondicionér, jen škoda, že nemám světlé vlasy, bojím se, že na mých světle hnědých vlasech by mi moc nechytl, ale nejspíš ho i tak během léta zkusím :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jediné, proč jsem vždycky chtěla vyzkoušet být blondýnkou je, aby mi takhle pěkně chytaly všechny možné pastelové barvy .. bohužel na ty moje hnědo-zrzavé se jen tak nějaká barva nechytí, tudíž tyhle smívatelné kondicionéry či barvy jsou pro mě k ničemu :( škoda, ta růžová vypadá fakt dobře! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten kondicionér na tvých vlasech vypadá skvěle! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Docela jsi mě nalákala na Alverde krém pro mastnou pleť. :) Ale i ten kondicionér vypadá lákavě :) Super
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  9. DM má některé produkty opravdu úžasné, naopak nějaké už bych v životě nechtěla vidět. Na článku se mi líbí, že jsi do něj zařadila i výrobky od značky Alverde, která v DM reprezentuje přírodní kosmetiku (i když třeba mnohem kvalitněji vypadá tato). Alverde je na druhou stranu více cenově dostupné a taky poslouží :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!