Júnové tipy, radosti a udalosti

By Zuzulienka - 1.7.20


Krásny slnečný deň prajem.
A máme tu leto! Doslova. Prvý prázdninový mesiac práve štartuje a ja dúfam, že si ho užijeme najlepšie ako sa bude dať, s najlepšou náladou a najlepším počasím.
Jún mi ubehol veľmi rýchlo – dosť pracovne, ale stihla som aj kadejaké tie voľnočasové aktivity.
A mám pre vás zopár tipov, ako vždy..


Čo čítať
Reudiger Schache - Tajomstvo oslobodenia srdca
Táto knižka má taký mne nie veľmi sympatický názov, a evokuje vo mne čosi sektárske alebo vyháňaniu duchov podobné, ale to čo ma zaujalo bol popis o nej. Je o vzťahoch, o tom, prečo v živote stretávame určitých ľudí, prečo sa nám dejú určité situácie, jednoducho, vraj nič nie je v živote náhoda.
Ja sama som v nej už našla zopár odpovedí na svoje otázky.


Čo počúvať
Billie Eilish Lovely
Speváčku Bille Eilish nemusím, hlavne tá jej predošlá pesnička bola dosť depresívna a smutná... ale táto.. tak táto ma chytila za srdce. Nesie sa opäť v takom smutnom duchu, ale určite nie tak, ako tá predtým, skôr mi príde romantická.


Čo jesť
V júni som vareniu veľmi nedala, nakoľko som už začala chodiť do práce, takže strava bola dosť často niekde mimo, ale to, čo je aktuálne in – grilovanieeee. My sme už jednu grilovačku stihli a v sobotu sa chystáme na ďalšiu. A ja som si teda náramne pochutila na takých obyčajých špekačkách. Mňam.
A ak ste vy ešte gril párty nestihli, šup nejakú zorganizovať.


Čo maškrtiť
Tchibo čokoládky
Tento mesiac som v Tchibo, kde si vždy rada chodím na kávu so sebou, alebo nejaký ten koláčik, objavila aj tieto výborné čokoládky. Majú nielen tieto mliečne, ale aj 70% horké a sú fakt skvelé.


Čo piť
No čo iné v horúcom lete – ako osviežujúce mochito.


Kozmetický tip
Yves Rocher Monoi suchý olej
Nakoľko v lete chceme všetky krásnu pokožku, skvelým tipom je určite tento suchý olej Monoi od Yves Rocher. Má krásny dizajn, netypickú ale príjemnú vôňu a po nanesení na telo sa bude vaša pokožka krásne ttrblietať.



Módny tip
Mojím módnym tipom bude tentokrát táto športová suprava. Je totiž prvá takáto, nikdy predtým som si nič podobné nekupovala. Ak vám niečo hovorí značka Real Pharm... tak aj táto suprava je od tejto značky, ktorá predáva doplnky výživy a kúpite ich napr. aj na www.muscleking.eu.


Tip na výlet
Kunovská priehrada
Objavili sme ju nečakane pri cestovaní na iné cieľové miesto, a tak sme museli zastaviť a pokochať sa. Je to reakreačné stredisko, okolo krásny park, levičky, chodník, vhodné na bicykle, prechádzku, opaľovanie, alebo len také sedenie a ničnerobenie


 Iné radosti:
- kávička s najlepšou kamarátkou


- bicyklovanie... teda neviem prečo nemám vlastný bicykel, veď je to tak príjemná aktivita...


- vínkové večery


- kávičky.. len tak.. 


- prechádzky v prírode..


Čo som si kúpila?
- bundičku, sukňu, tenisky



A aký bol váš jún? Čo ste zažili?
Čo vás potešilo?
Čo vás rozosmutnilo?
Čo ste si kúpili?


  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Teším sa že máme konečne leto, ja som začala viac doplnať do svojho stravovania zeleninu a ovocie.Rada si vychutnávam letné dni na záhradke s dobrou knihou a hudbou v slúchatkach.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na Mojito taky musím někde zajít, mňam. :) Sukně vypadá dobře. Já si odbjednávala dvoje šaty z Lídla, dneska mi mají přijít a strašně se na ně těším :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Grilování k létu rozhodně patří, grilujeme teď skoro každý víkend, pokoud počasí dovolí. A nezanebávám ani procházky a kolo..no a nákupy už vůbec ne:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tip na knížku se určitě hodí, zaujala mě hned podle tvého popisu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja by som tak rada vybehla na bicykel ♥ A tie koláčiky, mňam! ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!