Október 2021 - tipy, radosti, novinky

By Zuzulienka - 17.11.21

Rok 2021 sa nám pomaly ale isto chýli ku koncu. Nemôžem tomu uveriť, že je už november, vonku jeseň, sychravé počasie a Vianoce čochvíľa začnú klopať na dvere. Tak je načase dohnať zameškané a predstaviť vám ešte moje tipy, radosti a novinky za mesiac október.



Kniha
Pavol Hirax Baričák - Šlabikár šťastia 4 - Psychický obor
Čítať čítam momentálne veľmi málo, ale mám rozčítanú túto knihu od Pavla Hiraxa Baričáka. Jeho knihy sa ťažko čítajú, ale vždy si v nich nájdem niečo, čo ma donúti začítať sa hlbšie.


Film
Squad Games
Myslím, že nemusím tento nie film, ale seriál predstavovať. Najsledovanejší na Netflixe neunikol ani môjmu oku a veru, zaujal ma. Bola som prekvapená ako dobre bol spracovaný, mnoho detailov, ktoré by v podobných filmoch boli odfláknuté, tak tu boli dotiahnuté do konca. Akurát teda ten samotný záver mohol byť iný.


Hudba
Imagine Dragons - My life
V mesiaci október som sa do tejto pesničky doslova zamilovala. Hrala mi stále všade a s ňou aj ich ostatné piesne.


Maškrta
Oreo v čokoláde
Oreo samo o sebe ma nikdy nebralo, no raz som zbadala v obchode toto, tak som skúsila. A teda je to maškrta riadna. Mega presladená, ale fakt dobrá. Vyskúšajte.


Módny tip
Krémové čižmy
Ak sledujete aspoň trochu módu, určite ste si ich niekde už všimli. Ja áno a hneď sa mi zapáčili, že som si nejaké musela kúpiť. Vyberala som, preberala, až som sa nakoniec rozhodla pre tieto z Topankovo.sk




Kozmetický tip
Balea Fuss Butter
.. alebo teda maslo na nohy, päty. Môžem ho vrelo odporučiť. Doposiaľ som asi nemala lepšie masielko na päty, ktoré by ich po pár dňoch tak zjemnilo, hydratovalo a vyživilo. Vôňa taktiež úžasná. Akurát je teda mega mastné, takže bacha na všetko okolo po natretí. Kým sa vstrebe, tak to chvíľu trvá.


Tip do domácnosti
Ambi Pur Bathroom Air Freshener Flowers & Spring
Vône do domova, tak to je moja večná téma. Stále nejaké hľadám, skúšam a inak to nebolo ani u tejto, u ktorej určite zostanem. Vonia tak úžasne, intenzívne a stále, že určite ju ešte kupujem. 


Detský tip
Menovky Put my name
Ak hľadáte pre svoje dieťatko nejaké menovky, tak siahnite po týchto z putmyname.sk
Môžete si vybrať vlastný dizajn, farbu, menovky sú všestranné, nalepíte ich na oblečenie, pomôcky, fľašky, dózičky a mnohé iné potreby do školy, či škôlky. A naozaj držia aj po mnohých vypratiach, umytiach a nestrácajú farbu a popis.



Tip na výlet
Kamkoľvek do farebnej jesennej prírody
.. nemám k tomu viac čo dodať. Je to krásne všade naokolo, pokiaľ neprší a nefúka severák.







Citát mesiaca

Čokoľvek urobí tvoju dušu šťastnou.. urob to.
Čokoľvek rozžiari tvoje oči.. choď si za tým.
Čokoľvek rozbúcha tvoje srdce nadšením.. urob to.
Ktokoľvek lieči tvoje zranené srdce.. povedz mu to.
Ktokoľvek povznáša tvoju dušu.. povedz mu to.
A hlavne.. urob všetko najskôr pre seba, pretože si to Ty, kto dokáže liečiť zranené srdce a povznášať duše..

Novinky

Vlasyyyyy - odhodila som dlhé a mám mikádo. Nie som spokojná, ale mala som pocit, že to moje vlasy potrebovali. Tak snáď to nejakú chvíľu vydržím.





Radosti..

- nový kávovar Delonghi


- nechty som tentokrát zladila do fialovej, ktorú síce nemusím, ale fakt ma prekvapila, ako dobre sa nosila.


.. a ešte mnoho iného.
Aký bol váš október?
Videli ste najsledovanejší Squid Games?
Čo hovoríte na moju vlasovú zmenu?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Mě se právě na tobě mikádo strašně moc líbí. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten nový účes Ti hrozně moc sluší:-) A jinak pro mě samé neznámé, ale krásné a zajímavé tipy, jak ta písnička, citát, nehty, vůně do domova, máslo na nohy..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hru na oliheň mám rozkoukanou a moc mě ten seriál baví, jsem zvědavá, jak to dopadne. :) Krásné podzimní fotky a chválím i barvu laku, ta fialová je dokonalá! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásný článek! Podzim byl letos fakt kouzelný. Teď mi za oknem jen hustě sněží:D Squid games jsem viděla jen kvůli tomu, jak o tom višhcni mluvili. První díl mě nebavil, ale přežila jsem a pak mě to chytlo. Jinak ty boty jsou luxusní a ty vlasy ti strašně moc sluší!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!