November 2022 - tipy, radosti, novinky

By Zuzulienka - 29.12.22

S minulomesačným zhrnutím a tipmi fakt riadne meškám. Veď už je nielen koniec decembra, ale  aj koniec roka. No tak poďme rýchlo na to, nech to ešte vtesnám do decembra a nech december 2022 v časti archív nezíva prázdnotou.



Kniha
Odin - odkaz pre budúcnosť 3

Milujem knihy citátov, milujem krásne citáty, myšlienky. Najnovšie som si mnoho krásnych prečítala práve v Odin 3 a aktuálne vyšla aj Odin 4, ktorú si isto zakúpim tiež.


Hudba
Taylor Swift milujem a zhltnem skoro každú jej pesničku.
Najnovšie túto.


Film
Polnočný klub
.. alebo tentokrát seriál na Netflixe, ktorý ma veľmi zaujal, aj keď pre niekoho môže byť taký teenegerský a pritiahnutý za vlasy. Mňa bavil, skúste si ho pozrieť, uvidíte.


Tip na jedlo
Cestoviny s brokolicou a kuracím mäsom
Úplne jednoduché a rýchle jedlo. Na oleji osmažíme cibuľku, cesnak, pridáme nakorenené kuracie mäsko, a opekáme do mäkka,  Neskôr pridáme na 10 minút brokolicu, podusíme a nakoniec zmiešame s uvarenými cestoviny. Podávame s paradajkami a posypané parmezánom.


Tip na maškrtu
Milka Winter Biscuit 
Síce limitovaná edícia a nevviem, či ju ešte vôbec v obchodoch dostať, ale bola vynikajúca. Čokoláda s jemným keksíkom, dokonalá chuť.


Tip do domácnosti
Misky z Billy
Natrafila som na ne v rámci nejakej akcie v tomto obchode a sú tak skvelé a praktické, že som sa vrátila ešte pre jedno balenie. Skúste pohľadať, možno ich ešte niekde budú mať. Boli zelené a takéto ružové.


Kozmetický tip
Olej na vlasy Pantene
Používam ho fakt už dlhšie a môžem ho len pochváliť. Príjemný olejček, ktorý vlasy prevonia, vyživí a hydratuje. 


Módny tip
Pančušky
.. tak to je tip odo mňa pre vás, lebo aktuálne sú mojou súčasťou, ak chcem nosiť sukne a šaty. Najnovšie mi pribudli do kolekcie bodkované - z Topankovo.sk



Detský tip
Miro Jaroš - Tešíme sa na Ježiška
S blížiacimi sa Vianocami vždy rada počúvam toto CD. Môj syn ho zbožňoval, keď bol menší, aktuálne ho už tak neberie, ale za mňa sú tam príjemné a niektoré až krásne vianočné pesničky.


Výlet
Zámok Pezinok
Čudujem sa, že som tu nikdy predtým nebola, keď to ani nie je tak ďaleko. Zámok sme síce nenavštívili, ale jeho okolie a park je nádherným miestom na prechádzku, zábavu, oddych, posedenie, či nejaké rande. Dokonca v ňom nájdete voľne prechádzajúce sa pávy.



Motivačný tip

Vždy si presne tam, kde chceš (a teda i máš) byť.
Pokiaľ by si to naozaj nechcel , tak už tam nie si.
Takže všetky výhovorky typu: "Ja by som chcel, ale..." len v preklade znamenajú:
"Ešte to dostatočne nechcem."

Ďalšie novinky:

- nechty som nosila červené s drobnými trblietkami


- objavila som takéto krásne balenie plné rôznych káveniek, ktoré po zjedení poslúži ako krabička napr. práve na kávu, nakoľko je vzduchotesná.


- moje obľúbené kávy


- ešte neozdobený a nevysvietený stromček u nás v meste.


- začiatok adventu a môj adventný veniec 2022


Dokážete si ešte spomenúť, aký bol váš november?
Krásny deň želám.


  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Aj my máme taký obal na kavenky je to super využiteľné na všetko možné

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nehty i punčochy jsou moc krásné, stejně jako se mi líbí adventní věnec a přiznávám, že ostatní tipy jsou pro mě neznámé, ale jeden lepší než druhý:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!