Paleta korektorov Professional od Avonu

By Zuzulienka - 28.10.12

Už asi rok mi doma leží táto paletka korektorov od Avonu. Priznám sa - používam ju len občas, no rada by som o nej niečo napísala.
Paletka ma v katalógu zaujala preto, lebo je kombináciou 4 korektorov, ktoré majú upraviť nedokonalosti na vašej tvári. Každý je určený na niečo iné. Je to vlastne taký korektor 4 v 1. Je v okrúhlom polopriesvitnom čiernom prevedení, vnútri aj so štetčekom.


Na prvý pohľad vyzerá lákavo. Jemné farbičky, štetec...Celkovo túto paletku dostať v dvoch verziách: Light odtieňoch - určených pre svetlejšiu pleť a Dark odtieňoch - určených pre tmavšiu pleť. Korektory sú krémového charakteru a jednoducho sa nanášajú pomocou štetca a rozotrú prstom.

 
Ja som si vybrala verziu Light, keďže moja pleť je svetlá. Poďme sa pozrieť na čo, ktorá farba slúži.

 
1. upravuje všetky nedokonalosti pleti a rozžiaruje unavenú pleť pod očami. Tento odtieň používam najčastejšie hlavne na unavené oči. Je pravda, že trochu zakryje tie kruhy pod očami, keďže je jemnej telovej farby, ale nie je to nič extra.
 
2. táto jemne ružová farba slúži na prekrytie tmavých škvŕn a odstránenie žltkastého tónu pleti. Priznám sa, že som ju snáď ešte ani raz nepoužila - nebolo na čo, žiadne tmavé škvrny ani žltkastý odtieň pleti nemám.
 
3. marhuľový odtieň vám pomôže rozžiariť pleť v oblasti líc a nadočnicových oblúkov. Tak tento sa

 mi páči asi najviac. Keď ho jemne vklepkáte do oblasti lícnych kostí, pleť pôsobí sviežejšie a zdravšie. Takisto v oblasti pod obočím dodá očiam trošku iný výzor.

4. no a posledný odtieň by mal zmierňovať začervenanie tváre a oblasť T-zóny. Tak tento odtieň som tiež nejak veľmi nemala na čom testovať, ale je pravda, že ke´d ho nanesiem na nejakú červenú oblasť tak trochu to začervenanie zmierni.


Môj celkový záver je, že korektor sa dá občas použiť. Je skôr na také jemné denné líčenie, nie je to žiadny prevratný objav a určite vás len tak hneď nezbaví všetkých nedokonalostí.

Tak čo máte s ním nejaké skúsenosti.

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Zrovně bych teď nějaký korektor potřebovala, ale spíše je kupuji od Oriflamu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež mám túto paletku, ale som z nej viac-menej sklamaná, kryje veľmi slabo, aj farby mi prídu také skôr polopriehľadné... myslím, že tie od oriflamu sú určite lepšou volbou, ako spomínala markéta :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. oriflame som neskúšala ešte. snáď sa k nemu niekedy dostanem.. vďaka za tip

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!