Milujem rána...

By Zuzulienka - 29.12.12

Milujem rána, keď nikam nemusím... vstanem, keď sa zobudím a robím, čo sa mi zachce. Také bolo aj dnešné ráno a bude aj zajtrajšie, aj pozajtrajšie, až do 7. januára, kedy budem musieť opäť nastúpiť do práce. Našťastie mám prácu, do ktorej nechodím s nechuťou a celkom ma aj baví, čo si asi v dnešnej dobe nemôže povedať každý.

Zdroj
V tieto voľné dni bežne vstávam okolo siedmej - áno je to pre mnohých skoro a poviete si, že by som mohla ešte spať, či len ležať. Mne sa však spať už nechce a len tak si ležať - tiež nie. Jednoducho sa zobudím, chvíľu sa ešte prevaľujem a naťahujem, no potom už vstávam. Prečo by som vlastne aj mala svoj voľný čas premrhať spánkom, keď voľný čas je niečo, čoho má každý z nás málo a keď ho konečne máme, tak spíme? Jednoducho povedané, keď spím dlhšie ako do ôsmej - mám pocit, že som len stratila čas, ktorý sa dá využiť inak. Niekto sa doma nudí, tak len spí, alebo pozerá telku. Ale to nie je môj prípad. Málokedy sa nudím, niekedy by som dokonca potrebovala, aby mal deň viac ako 24 hodín.

Jedným z ďalších dôvodov môjho skorého vstávania je aj hlad, nemám problém jesť ihneď po zobudení. Raňajky sú proste niečo na čo sa teším a čo na ránach tiež milujem... Kávička, čerstvé pečivo s maslom a džemom... mňam - najlepšie raňajky na svete. Asi nikdy ma neomrzia.

Po raňajkách si buď zapnem notebook a presurfujem všetky obľúbené stránky, alebo si vezmem knihu do postele a čítam si. Niekedy si s priateľom pustíme film a pozeráme ešte v pyžame. Ja teda väčšinou len jedným očkom, a druhým surfujem po mojich obľúbených stránkach a blogoch. Proste internet patrí k mojim ránam vo voľné dni.

Našťastie priateľ je naladený na rovnakú vlnu a tiež vstáva so mnou. Jednoducho sme také ranné vtáčatá. Dnes sme napríklad vstávali už 6:45 :-)

Tak okolo deviatej sa už oblečiem, ak som to dovtedy ešte neurobila a pomaly upratujem, vetrám, keď je treba periem, varím, inokedy zájdem nakúpiť, či vybaviť nejaké potrebné veci.

A tak ubehne moje ráno...
Ako vyzerá to vaše keď máte voľný deň?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Já jsem zvyklá vstávat do školy v 5, takže když spím do 7, tak je to zázrak. Válím se v posteli, taky jako ty projedu všechny mé oblíbené stránky, kouknu na Vítejte doma a pak začnu uklízet, cvičit nebo se učím. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já taky snídám, každý večer se těším na snídani ♥ moje onejoblíbenější jídlo dne O:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Klobúk dole pred dobrovoľním vstávaním o 7 :)) To by ma asi nikto tak skoro nedostal z postele, spánok milujem a každý deň vstávam medzi 9 až 10 :) Potrebujem a už som si zvykla dlho spávať, no a raňajky u mňa nemôžu chýbať :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!