Moje TOP filmy - 3. časť - MIX

By Zuzulienka - 7.12.12

Milí moji, dnes vám pridám Mix filmov, ktoré ma zaujali a rada by som ich odporučila ďalej. Niektoré boli poučné a na zamyslenie, iné zase akčné, mysteriózne, či trochu scifi. Tentokrát to bude naozaj taký mix, no dúfam, že si na piatkový večer vyberiete.

Šťastie na dosah - Pursuit of Hapiness

Film o tom, ako naozaj môžete dosiahnuť to, čo chcete. Hlavnú úlohu si zahral Will Smith, ktorý bol chudobný predavač lekárskych prístrojov a musel si prejsť strastiplnou cestou, aby sa dostal až na vrchol. Je to síce už starší, ale naozaj poučný film, ktorý odporúčam každému.

Sedem životov - Seven Pounds

Ďalší film s Willom Smithom, avšak už trošku novšieho vydania. Tento film je o mužovi, ktorý sa rozhodne svoje doterajšie hriechy napraviť tým, že pomôže siedmym neznámym ľuďom, ktorí pomoc naozaj potrebujú. A nebude to jednoduchá pomoc, ale v každom zo siedmich prípadov zásadné rozhodnutie.

Avatar

Pokiaľ ste tento film nevideli v 3D v kinách, tak asi pre vás nebol ničím úžasným. Tie efekty, ktoré vo filme totiž sú, dokážu naozaj upútať len v 3D. Takže ak máte 3D telku, alebo možnosť pozrieť si ho v 3D, urobte to. Je to film dokonale plný 3D efektov.

Počiatok - Inception

Tento film mi strašne pripomínal Matrix. Filmy podobného rázu mám veľmi rada, pretože musím nad nimi veľa premýšľať a častokrát sa pristihnem pri tom, že váham, či je to vo filme realita, alebo nie, čo bol aj hlavný motív Inception. V Inception si každý mohol myšlienkami vytvoriť vlastný svet, ale musel to vedieť ovládať. Bol to naozaj komplikovaný a náročný film, ale dobrý.

Proroctvo - Knowing

Čo by ste robili, keby objavíte zvitok papiera, ktorý na prvý pohľad nedáva žiadny zmysel, ale po preskúmaní zistíte, že skrýva dátumy najznámejších svetových katastrof, ktoré sa kedy odohrali a odohrajú? A posledná z nich sa má stať o niekoľko dní? Rozlúštenie záhady tu má za úlohu Nicolas Cage.

Parfum: Príbeh vraha - Perfume: The Story of a Murderer

Nedávno ho práve dávali v televízii. Príbeh z minulosti, keď sa parfémy vyrábali náročným spôsobom. Obyčajný chlapec, ktorý vytvorí jedinečnú vôňu, vôňu krásnych žien, ktoré však musí zavraždiť. Trochu záhadný, trochu historický, taký je príbeh vraha.

Predtucha (Premonition)

Dráma v hlavnej úlohe so Sandrou Bullock, ktorá má úžasný život. Avšak až do dňa, keď jej oznámia správu, že jej muž sa zabil. Na druhý deň sa však zobudí a jej manžel pokojne spí vedľa nej. A začne sa kolotoč - jedno ráno má manžela, druhé ráno nie. Celé je to zamotané, avšak pravdu sa dozviete až na konci.


Toľko filmy na piatkový večer!!! :-)

 

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Štěstí na dosah se mi taky moc líbilo. Bylo to tak smutný. Pořád jsem čekala kdy už KONEČNĚ je to štěstí potká, že se to jednou musí stát a ono taky že jo :-) Pěkné. A Sandru Bullock mám taky moc ráda, takže poslední film taky za mě plus :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano smutné ale aj také motivačné. Dokázal sa z chudoby vypracovat vysoko...

      Odstrániť
  2. tyy jo, stydím se, z tvého výběru jsem neviděla jediný :D aspoň mám nějaké tipy - díky!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Páni ,na niektoré filmy sa už dlho odhodlávam ale neviem na na tom spraviť čas :) Máš pekné články Dávam follow :))

    http://mischelleb.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!