Senzabox

By Zuzulienka - 1.12.12

A máme tu prvý decembrový deň. Posledný mesiac v roku 2012. Poďme si dnes po 100 krát predstaviť krabičku krásy. :-)
Po Ladyboxe som si totiž povedala, že vyskúšam aj Senzabox. Práve včera som si ho vyzdvihla. Kuriér sa mi ho snažil doručiť už od utorka, no neúspešne, keďže som bola celý týždeň okrem včerajška v práci. Asi ste už čítali naň kopec recenzií, tak sa ho pokúsim len tak v skratke zhrnúť a predstaviť produkty.

 
V porovnaní s Ladyboxom prišla o niečo menšia krabička bielej farby previazaná čiernou stuhou s označením Senzabox. Krabička je celkom praktická a využiteľná. Po otvorení krabičky sa hneď navrchu nachádzal list s popisom produktov a celý obsah krabičky bol ešte obalený baliacim papierom a nálepkou Senzabox.

 

Celé vnútro krabice bolo vystlané papierovom slamou, ktorá však zaberala polku krabice. Celé to vnímam ako marketingový ťah ohúriť zákazníka veľkou krabicou, no polku z nej nakoniec zabrala výstelka. Totiž produkty, ktoré obsahovala by sa pokojne zmestili do  - o polovicu menšej krabice.
Obsahovala toto všetko - prvý pohľad:
 

Po vlastnom usporiadaní:
 
Celkovo teda 6 produktov: 3 celé balenia a 3 vzorky.
 
1. Green Line Odličovač očného make-upu - nemám rada vodové odličovače, lebo sa mi zdá, že vysušujú pokožku okolo očí a celkovo sa mi s nimi ťažšie odličuje. Ale keď už bol tento v balíčku tak ho určite vyskúšam. Je dvojfázový a obsahuje vitamín E, výťažky z mandlí a ginka.

2. Label.m Šampón - predstavený ako profesionálny šampón používaný v kaderníckych salónoch. Mal by čistiť, poskytnúť vlasom výživu, zregenerovať ich a hydratovať. Tak som naň veľmi zvedavá.

3. Lavera Prírodný korektor - prekvapila ma jeho forma - vidím, že penový aplikátor sa okrem produktov na ústa a oči, používa už aj ako korektor. Tento konkrétny s názvom Trend Senzitiv by mal maskovať vrásky, únavu a nedokonalosti pleti. Určite ho vyskúšam čo najsôr.

4. Figs and Rouge Balzam - balzam s vôňou pepermintu, ktorý je určený na pery, tvár a celé telo. Mal by byť 100% prírodný. Obávala som sa tej vône, lebo nemám rada tieto pepermintové arómy, ale vonia naozaj príjemne.
 
 5. Chi Komplex na vlasy - je to hodvábny komplex určený na výživu vlasov. Nanáša sa iba na končeky a nezmýva sa. Pozor: Krabička 3 krát väčšia ako samotná vzorka vnútri, tak snáď vystačí aspoň na jedno použitie

6. Tetesept Soľ do kúpeľa - pre mňa vec úplne nepoužiteľná, pretože takéto soli vôbec nevyužívam. Avšak možno práve nastal čas vyskúšať to.
 
 

Môj záver:
Tak toľko Senzabox. Musím povedať, že rada vyskúšam nové produkty, ale nijako zvlášť ma neočaril. V porovnaní s Ladyboxom sa mi páčil oveľa menej. Mal menej produktov, Tetesept soľ je v ňom dokonca prezentovaná ako darček. Takže v podstate som si zaplatila viac eur ako za Ladybox za menej produktov.
Ale čo sa dá robiť, asi toľko môžeme očakávať od balíčkov, v ktorých vopred nevieme čo bude. Jednému môžu vyhovovať všetky produkty, inému ani jeden. Tvorcovia asi nikdy nevyhovejú všetkým.

Prajem vám krásny deň!!!



  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. úžasný :)

    PS: Pořádám svou první giveaway, moc ráda bych tě na ní pozvala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super, mne sa tiež viac páči ladybox :))
    môžem sa spýtať, ako si spravila tú trblietavú mišku? je super :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj, ak mi dáš mailovu adresu tak ti tam napišem html kod, ktorý treba vložiť do blogu.:-)

      Odstrániť
  3. Jsem fanynkou Ladyboxu ,ale tady mě zaujal mooooc CHI!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. líbí se mi ten balzámek na rty :)
    pěkný den i tobě!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!