Nákupy v Ostrave

By Zuzulienka - 31.3.13

Ahojte kočky!
Aj u vás je taký upršaný deň, ako u nás? Tu od rána prší, je pochmúrne a ja som ešte k tomu nečakane ochorela. Deň ako stvorený na depresiu. Ale ja jej napriek tomu neprepadám a mám tu pre vás nový príspevok.
Kto pozorne číta, iste si spomenie, že v piatkovom poste som písala, že sa chystáme na skvelé nákupy. Aj to tak bolo. Vybrali sme sa konečne do Ostravy, priamo do obrovského nákupného centra FORUM Nová Karolina, kde sme sa chceli ísť pozrieť už dávnejšie.


Musím veru povedať, že nákupné centrum je naozaj obrovské. Neviem o žiadnom takom veľkom nachádzajúcom sa na Slovensku. Na nákupy sme sa vybrali až neskôr poobede a akosi sme nestihli pobehať všetky obchody, ktorých je tam naozaj strašne veľa. Sú tam všetky moje obľúbené, no nestihla som ich všetky prejsť. Avšak aspoň niektoré som navštívila a pár vecí si aj kúpila.

Okrem obchodov tu nájdete všetko možné - kiná, reštaurácie, kaviarne, fitko, banky, cestovné kancelárie a veľa iného. Takže na celodennom výlete v tomto centre sa nudiť nebudete (teda pokiaľ milujete nákupy)


Interiér sa mi veľmi páčil (nemám veľa fotiek, ale aspoň niečo), celá budova má tri podlažia + 2 podzemné podlažia, ktoré slúžia ako parkovisko. V podstate, prízemie a prvé poschodie sú orientované hlavne na obchody a až na druhom poschodí nájdete kino, reštaurácie + ešte nejaké drobné obchodíky, či iné prevádzky.


Celá budova je orientovaná akoby do kocky, takže ľahko sa dostanete do všetkých obchodíkov.


A popri nakupovaní si treba dať aj menšiu osviežujúcu pauzu. Fresh z Ugo baru z pomaranča, mandarínok, malín a jablka. Mňam - bol vynikajúci!


A čo som si vlastne kúpila? Nie je toho veľa, iba pár kúskov z dvoch obchodíkov: Orsay a Oodji. Jedna sukňa, tričko a svetrík. Dokonca som v Orsay dostala ešte aj zľavu 20% na celý nákup. Takže som naozaj dobre nakúpila :)


Nákupy v Ostrave boli teda skvelé, len toho času bolo málo.
Preto v blízkej budúcnosti ešte plánujeme do tohto centra zájsť, ale tak na celodenný výlet, pretože tam je naozaj kopec obchodov s veľkým sortimentom a za super ceny.

A čo vy? Boli ste už v tomto centre? Ako sa vám páčilo?
Peknú sviatočnú nedeľu želám!

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Ten svetrík je super :) Môžem sa opýtať koľko stál ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jo v Karolíně je to nejlepší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten tyrkysový svetrík je veľmi pekný

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Červená Ti pristane dobre si nakúpila :) Ja mám rada veľké obch. centrá ale nie veľmi kľukaté najlepšie v niejakom geometrickom tvare aby som na žiaden obchod nezabudla :) . V tomto som ešte nebola.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. klukate su priliš chaotické, ale toto bolo dobre orientované :) a dakujem.

      Odstrániť
  5. Opäť raz krásne kúsky. Teším sa až ich uvidíme na tebe ;-) To zase bude krásny outfit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tady jsem ještě nikdy nebyla, jsem z Prahy no :). UGO freshe taky miluju, jsou výborný :).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já jsem Ostravačka a mám o hodně radši AVION shopping park, než Karolínu, ale i tam si umím vybrat :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!