Marec 2013

By Zuzulienka - 2.4.13

A opäť máme za sebou ďalší mesiac a pred nami je môj apríl - mesiac bláznov a mesiac, kedy som sa narodila :) Mesiac marec bol celkom pestrý, dosť stresujúci, ale aj zaujímavý. Počasie bolo bláznivé a viac chladné, ako jarné. Taký marec si už dávno nepamätám. Čo všetko som ale zažila?


Bolo toho celkom dosť - ďalšie svadobné prípravy, návštevy, nákupy, stretnutia... Udialo sa všeličo. Do šatníka mi pribudlo zopár nových kúskov, v kozmetike som určite tiež skúsila niečo nové, slávili sme MDŽ, zavítal k nám prvý jarný deň (aj keď počasie sa stále tvári inak) a naviac bol marec mesiacom kníh, dúfam, že ste toho stihli prečítať veľa (lebo ja nie :). Čo sa ale udialo ešte okrem toho?


- auto v servise - moje malé autíčko musí pravidelne chodiť do servisu. Tak tomu nebolo aj tento rok, vyšlo to na marec, teda po najazdení 40 000 km. Vždy tam nechám kopec peňazí, ale aspoň viem, že auto je ok. Krásne mi ho vyumývali a vyupratovali :)


- skúška a konečné vybratie svadobných šiat - tak tomuto som venovala jeden celý týždeň, počas ktorého som navštívila 6 salónov a nakoniec po dlhom rozhodovaní som si vybrala tie pravé šatočky. Tie na obrázku však nie sú tie pravé, sú to len jedny z mnoha, čo som skúšala

POZOR! TOTO NIE SÚ TIE PRAVÉ...

- prvé stretnutie s kňazom - bolo tiež spojené so svadobnými prípravami. Prvé stretnutie bolo krátke, iba sa s nami zoznámil a informoval nás, čo si máme vybaviť.

- moje prvé mojito - prvý krát v živote som pila mojito. Vybrali sme sa s drahým večer do jedného podniku a hovorím si, že vyskúšam. A aký je môj záver? Nejako extra ma neohúrilo, no nebolo to ani nič hrozné. Určite si ho ešte niekedy dám, no určite sa nestane mojim najobľúbenejším nápojom.


- zľavové nákupy s Evou - pravidelne každý rok časopis Eva vydáva zľavové kupóny do Auparku, kde môžete v určitých obchodoch nakúpiť s rôznymi zľavami. Tento rok tomu nebolo inak, no iné bolo akurát to, že sme si s kamoškou na týchto nákupoch nič nekúpili :( Ale neodišli sme celkom naprázdno - kúpili sme každá aspoň tričko pre tých našich chlapov :) Čo myslíte, vybrali by ste si z ponúkaných zliav? My sme si to tiež mysleli... lenže to je tak, plánované nákupy málokedy vyjdú, najlepšie sú neplánované :)


- víkend u priateľových rodičov - pravidelne k nim chodievame, no tentokrát sme tam neboli už od Vianoc, tak posledný marcový víkend bol najvyšší čas na ich návštevu. No počasie nás prekvapilo a nadelilo nám snehu ako na Vianoce :)


- nákupy v Ostrave - prvýkrát v obrovskom nákupnom centre Forum Nova Karolina, o ktorom som vám aj písala. Bolo výborne, akurát sme mali málo času, preto sa tam chystáme niekedy ešte raz.


- nákup v Avone - opäť raz a zas som listovala v Avone a po dlhšom čase si niečo objednala. Teda objednala toho dosť :) Už teraz sa teším na zásielku :)


Okrem tohoto všetkého som stihla osláviť sestrine a kamoškine narodky, navštíviť moju zlatú babičku, a aj ochorieť. Tak sa liečim a dúfam, že budem čoskoro fit, pretože apríl čaká a určite má toho pre nás veľa pripraveného :)
Mimochodom chystám dalšiu Giveaway, keď vás tu bude 300!

A čo ste zažili za marec zaujímavé vy?

  • Share:

You Might Also Like

15 komentárov

  1. jéé,šaty jsou nádherné, určitě budeš vypadat nádherně :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. KOukám, že se ti tu událo moc věcí! :)))
    strašně gratuluju ke svatbě, musíš být strašně šťastná! :))
    Měj se krásně a přeji, aby i Duben byl pln úspěchů! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. citróny v mojite? aj mätou šetrili, tak sa ani nedivím, že ťa neohúrilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. práveže sa mi zdá, že mäty bolo až až, úplne ju bolo cítiť. No uvidíme, každopádne dám mu šancu ešte niekde inde.

      Odstrániť
  4. Ty šaty ti mo sluší, i když to nejsou ty pravé:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem, boli zo salonu, kde pani udivene pozeral, že na také vysoké nič nemaju, ledva tieto jedny našla...

      Odstrániť
  5. To je strasne super co ty vsetko stihnes....
    Mam novu qdresu blogu m1ssadus.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Šaty jsou krásné, takže ty pravé musí být překrásné ! :))) Sněhu je áááž až :) Snad úplně všude :D :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. inak ked tieto saty su uplne dokonale to som zvedava ako vyzeraju tie prave :) Ja som rada ze momentalne nemam pri sebe ziadnu Avon lady lebo by som bola zase ako utrhnuta z retaze :))

    Inak ak ta zaujima ako funguju Oriflame rozjasnujuce gulicky recenziu najdes tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/oriflame-rozjasnujuce-gulicky.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. jé, svatební šaty! :) to by mě zajímalo, jaké sis vybrala :) mojito mě taky osobně nijak extra nenadchlo. Ale každému prostě chutná něco jiného :) pěkná rekapitulace :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!