Prvý jarný deň

By Zuzulienka - 20.3.13

A je to tu! Konečne sme sa dočkali a prišiel k nám dlhoočakávaný prvý jarný deň. A teda musím povedať, že narozdiel od ostatných dní, bol ten dnešný naozaj jarný, aj napriek tomu, že teplomer ráno o 6:00 ukazoval -2 °C.... a tak dúfam, že už žiadne náznaky zimy neprídu, ale bude sa na nás usmievať slniečko. (ale nie práve hlásia, že zajtra má pršať).
Na fotke môžete vidieť môj výhľad z kancelárie, bolo dnes naozaj krásne. Pred pár dňami to však vyzeralo úplne inak, zase fotka nižšie. Už sa teším, až sa tie stromy zazelenajú. To bude radosť pozerať, nie ako teraz na holé konáre.

 Ako obvykle každý pracovný deň, aj ten dnešný som strávila 8 hodín v práci. Cestou tam a späť som si počúvala skvelú hudbu a v kombinácii so slnkom, ktoré svieti od rána, to urobilo svoje. Hneď bola lepšia nálada, úsmev na tvári, nie ako predošlé dni, keď by som bola najradšej zalezená v posteli. Momentálne som však už doma a mám tu pre vás tento jarný krátky príspevok zo života.

Tak takto to vyzeralo u nás ešte v pondelok - hrozné. Ten sneh ako by nechcel odísť a stále len padal.


Ako ste na tom s jarnou výbavou? Ja celkom dobre. Niečo som už do šatníka nakúpila a teda z časti som vyzbrojená, no práve zajtra sa s kamoškou chystáme ešte na zľavové Eva nákupy a dúfam, že sa nám podarí niečo uloviť. Také dni milujem a tak dúfam, že nám to zajtra vyjde. Samozrejme až po pracovnej dobe. Padne určite nejaká tá kávička a nejaké klebietky J a hlavnou obeťou bude kreditka.

No a tu už môžete vidieť zopár mojich šatníkových noviniek, na ktoré sa veľmi teším, až ich prevetrám. 


Samozrejme takéto krásne dni si treba vždy ešte viac spríjemniť niečím dobrým a chutným. U mňa to bola ovocná miska, trošku iná, ako na obrázku, pridala som ešte kiwi. Občas si také nakrájané ovocie nachystám do práce, predsa len nejaké vitamíny treba doplniť a je to výborná desiata.


Tak musím povedať, že od začiatku roku do dnešného dňa som zažila všeličo, veci smutné, aj radostné, no taký je život. A som zvedavá čo ma čaká v nasledujúcich týždňoch a mesiacoch.

A na záver jedna moja obľúbená...


A aký ste mali vy prvý jarný deň?

Tak užívajte si ešte pekný stredajší večer!

  • Share:

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Já si ho užila parádně, miluju sluníčko! Ale prý má být zas ošklivě, propadám depresím :P

    OdpovedaťOdstrániť
  2. great post *_* your blog is very lovely and interesting. im glad if you visit m y blog, too <3 keep in touch!

    xx
    beauthi.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. teším sa na outfiti si novými vecami :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj,

    ja nie som blogerka, ale blogy rada sledujem a tvoj blog patri k mojim najoblubenejším. je taký "reálny" a asi preto mi je blízky :)) už minule som ti to tu chcela napísať, ale nejak som sa k tomu nedostala. Len pokračuj, nech mám čo čítať :)))))

    môj prvý jarný deň bol tiež krááááásny, mám pocit, že som sa tým slnkom vznášala, ale zase je poťasie na prd :/ no nevadí, teším sa už na príjemné teplučko a lebedenie na terazke :))

    maj sa pekne ;)

    Nika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si ma velmi potesila. vzdy som rada,ak viem ze to co pisem si naozaj niekto rad precita.
      tak dufam,ze ta moj blog bude nadalej bavit. budem sa snazit prinasat stale nieco zaujimave. :)

      Odstrániť
  5. včera to bola radosť žiť a dneska zase otras!! :/

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. U nás to na jaro zatím ještě nevypadá, ale doufám, že brzy přijde.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. No u nas dokonca aj snežilo :( Tak to bol dosť ubohý 1. jarný deň :( Dufam že velka noc bude o niečo lepšia :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No na sem prvni jarni den prospala v horeckach aspon nekdo si ho plne uzil... :( ale u nas jaro neni dnes snezilo ...:D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!