Spotrebovaná kozmetika

By Zuzulienka - 13.3.13

Dobré ránko dámy!
Dnes som si pre vás pripravila príspevok v podobe spotrebovanej kozmetiky za posledné týždne, či mesiace. Niektoré produkty ste už u mňa mohli vidieť, iné nie, no budem sa snažiť každému venovať aspoň pár slov. Produktov je naozaj len pár, no poďme pekne podľa abecedy:


1 Neutrogena hĺbkové hydratačné telové mlieko - tak toto mlieko som si kúpila prvýkrát. Bolo všade vychvaľované, tak hovorím si, skúsim. Musím povedať, že ma nesklamalo, ale ani nijak zvlášť neohúrilo. Pokožku naozaj hydratuje,  a nie je nijako parfémované, avšak jemná vôňa by mi nevadila, ba priam sa mi žiadala. Preto myslím, že je naozaj vhodný pre citlivú pokožku, ktorej vadí hlavne tá  parfemácia.
+ hydratuje
+ bez parfumácie
+ vhodný aj na citlivú pokožku

2 Avon odličovacie mlieko - ako som už viackrát spomínala na blogu, patrí medzi moje naj. Odkedy som ho objavila, tak už si iný odličovač na oči ani nekupujem. Načo aj. Tento odlíči, nevysuší a vôbec neštípe. Aj keď som naň čítala aj mnoho negatívnych recenzií, pre mňa je ten naj. Viac o ňom si môžete prečítať aj TU.
+ jemný
+ neštípe v očiach
+ dokonale odlíči celé oči


3 Adidas Fruithy Rhythm sprchový gél - tak tento sprchový gél je pre mňa najvoňavejší z celej Adidas rady, tak ako aj Adidas parfém. Vonia naozaj sladko, ovocne, kvetinovo. Sprchovanie s ním je úžasné, je jemný a pokožku zanechá hebkú a čistú. Akurát sa nejak veľmi rýchlo spotreboval, ale ani sa nečudujem, veď je skvelý.
+ príjemná ovocno-kvetinová osviežujúca vôňa
+ konzistencia priesvitnej ružovej farby
+ jemne pení, dobre prečistí a vyvonia pokožku


4 Yves Rocher sprchový gél - môj prvý sprchový gél od tejto značky. Tento konkrétne je s vôňou kakaa. Je to jemná vôňa, nijak výrazná, ale príjemná. Čo ma prekvapilo je, že sprchový gél je naozaj hustý až krémový a pokožku akoby jemne vyhladí. Naozaj je po jeho použití taká hladká a hebká na dotyk. Niečo na tej prírodnej kozmetike predsa len bude. Keďže som bola s ním spokojná, tak už u mňa tróni ďalší sprchový gél od nich, ale s inou vôňou.
+ hustý, krémový
+ jemná vôňa kakaa
+ pokožku naozaj dokonale prečistí

5 Dixi žihľavový šampón - starý známy a rokmi osvedčený šampón. Verím, že ho poznáte všetci. Žihľava pôsobí veľmi dobre na vlasy a tento žihľavový šampón toho nie je výnimkou. Krásne vonia a vlasy naozaj vyčistí tak, že vydržia dlhšie sa nemastiť. Občas si ho na spestrenie kupujem, nie je vôbec drahý, no aj ho rýchlo spotrebujem :)
+ dôkladne vyčistí vlasy
+ jemná vôňa
+ dobrá cena


6 Avon marocký olej na vlasy - taktiež som ho už viackrát ospevovala a je naozaj super. Používam ho iba na končeky a trošku aj na dĺžku vlasov a tie potom nie sú vôbec suché a ľahko sa po umytí rozčesávajú. Viac o ňom TU.
+ vyživuje končeky vlasov
+ celkom dlho vydrží aj pri každodennom používaní
+ príjemná vôňa a ľahšie rozčesávanie


Tak čo dámy, máte niektorý z mojich produktov odskúšaný?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Ten olej na vlasy od Avonu som aj ja používala dlho, nejak som naň ale pozabudla, asi sa oäť k nemu vrátim, lebo mi dosť pomáhal s rozštiepenými končekmi.. Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty sprchové gel od Yves Rochere mám také moc ráda. Nejvíce mám ráda s vůní kávy :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!