Každý deň so značkami

By Zuzulienka - 12.4.13


Tiež máte iPhone, iPad, Louis Vuittona, Pradu, Burberry, YSL, Michael Korsa, či iné radosť a úžitok nám robiace značkové produkty? Značky sú totiž všade okolo nás a ani si neuvedomujeme ako veľmi nás ovplyvňujú.  Prvé, čo nás ráno zobudí je pípajúci iPhone. 


Raňajky zhltneme surfovaním na iPade, oblečieme sa do Zary, či Manga, obujeme LouBoutinky, k tomu vezmeme kabelku Louis Vuitton, nasadneme do svojho BMW a vyrazíme do práce. Cestou sa možno zastavíme na kávu v McDonalde a hneď po príchode do práce zapneme Dell, a veselo pracujeme.

A teraz schválne u mňa:
Ráno ma budí Samsung, vlasy si umyjem so Schaumou a potom sa stihnem skrášliť pomocou Maybelline, Essence a Balea. Pripravím si Nescafé pomocou Tefal, z Whirpoolu vyberiem Rajo a natriem pečivo, ktoré zjem pri iPade. Potom sa oblečiem napr. do trička Oodji a sukne Reserved. Celé to doladím kabelkou Grosso a bižutériou z Orsay. Vlasy upravím pomocou Rowenty, navoniam sa Pumou a vyrazím. Nasadnem do Hyundai a letím do práce. V práci zapnem Lenovo a počas dňa používam iPhone. Občas si ruky pretriem Dove krémom a pery Yves Rocherom. Nechty mi celý deň zdobí Miss Sporty. Po odchode z práce znovu štartujem Hyundai. Prídem domov, osprchujem sa Avonom a natriem Niveou. Zuby vyčistím pomocou Sensodyne a Curaprox a večer pozerám Samsung, alebo pracujem na HP. Našťastie zaspávam v neznačkových perinách (teda aspoň neviem o tom, že by boli nejakou značkou), avšak so Samsungom v ruke...

Za celý jeden deň sa teda stretneme naozaj s množstvom značiek. Pravidelne používame však len niektoré z nich. U mňa osobne to nie sú až také drahé značky, ale skôr bežne dostupné. Nepotrpím si na kabelky Louis Vuitton, aj keď sú krásne, ale fakt sa mi nechce dávať 500€ (a to som asi povedala minimum) za jednu kabelku, keď za tú sumu ich môžem mať 10. Taktiež nepotrebujem značkové topánky od najznámejších návrhárov a ani kozmetiku Dior, či Channel. Prídu mi to ako zbytočne predražené veci, a takú istú službu mi predsa poskytnú aj iné lacnejšie značky.

Z niektorých ľudí mám niekedy pocit, že si niečo kúpia len preto, že je to značka. Najviac milujem ženy v teplákoch a teniskách adidas zladených s kabelkou Louis Vuitton :D Nechcem nikoho urážať, ale fakt mi príde ako vrchol nevkusu, ak si niekto k teplákom, či teniskám dá elegantnú kabelku. A že takých chodí po svete požehnane, ste si už určite všimli.

Naopak chodí po svete aj veľmi veľa žien, ktoré aj z obyčajných lacných a neznačkových kúskov (aj keď nejakú tú značku má skoro všetko) vytvoria dokonalý outfit. A vedia ich vytvárať každý deň.
Značky tu boli, sú aj budú. A my ich budeme milovať aj nenávidieť.

A čo vy? Ako vyzerá váš deň zo značkami? Máte nejakú obľúbenú značku, na ktorú nedáte dopustiť?
Krásny značkový deň!!!

  • Share:

You Might Also Like

16 komentárov

  1. opäť sa s tebou úplne zhodujem v názore..tiež si nepotrpím na drahé značky,len preto aby som nosila na tričku nejaké logo a aby bolo vidno že na to mám...radšej si kúpim viac lacnejších vecí :)) kupujem klasické bežné značky či už v oblečení alebo kozmetike

    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pekný článok..ja mám rada značkové kvalitné veci, ale zasa si ich nekupujem len kvôli tomu,že je to značka alebo aby som sa ukázala..kupujem si ich preto, že ich mám rada a robia mi radosť.Aj tebe Zuzka krásny deň

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pokial má niekto rád konkrétnu značku a páči sa mu, tak to je ok. Mne však niektoré značky prídu zbytočne predražené...

      Odstrániť
  3. Já značkové věci nemusím mít, ale jediná značka pro kterou mám slabost je GUESS, do té jsem se zamilovala a když mám možnost mít od ní nějaký kousek, tak proč ne :)

    Zvu tě na svojí GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html byla bych ráda za tvojí účast. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvele zvoleny clanek a styl napsani :) perfektne se to cetlo a i jsem se pobavila, kdyz jsem si sama premyslela, ktere znacky me v zivote denodenne potkavaji :) proste nemam slov, opravdu velice vydarene :) musim se usmivat (v dobrem :) ), ja nesazim na drahe znacky, take sice vlastnim par drazsich kousku, ale cena nedela dle me hned kvalitu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeee dakujem :) inak si tiež myslím, že drahé neznamená kvalitné

      Odstrániť
  5. Super článok (ako inak :) ), som sa aspoň zamyslela ako vyzerá môj deň so značkami :))
    Tiež si na značky nepotrpím, kupujem si to, čo sa mi páči. Tak ako si dokážem kúpiť vec za pár eur, tak isto si kúpim aj niečo oveľa drahšie ak mi to za to stojí. Pekný vííííkend! Nech nám slniečko svieti ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hodně dobrý článek! Naprosto jsem se s ním ztotožnila, jelikož všechno co si napsala je pravda. ;) Vidím to u nás na škole. Chodím na soukromou a tam snad všechny holky chodí oblíkané hezky, i když to nemají všechno značkový. Ale najdou se i dětičky hodně bohatých rodičů, které se každé ráno promenádují v jiných hadrech, na záchodech se líčí make-upem od Chanel a rtěnkou od Diora s kabelkou Guess zavěšenou na loktě. A když vidí nás, co se do takových značek nezahalujeme a vystačí nám to z levnějšího soudku, jsme pro ně totální lůza a odpad. Kolikrát levné věci například z Gatu nebo NY vypadají líp než kdejaké drahé kousky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem Petka. To uplne suhlasim, niekedy fakt žasnem, ked vidim nejakú žensku dokombinovanú všelijako, ale hlavne že je to značkové. Ved aj z uplne jednoduchých a lacných veci sa dajú vykuzliť krásne kombinácie.

      Odstrániť
  7. Tak to je BOMBA článek, jsem se fakt zamyslela !!!! =)))) Nikdy mě to takto nenapadlo, ale je to fakt, hrozně moc nás ovlivňují :// Ale taky nejsem člověk, co si potrpí na drahých značkách. Nemám prostředky na to, abych se každý týden oblékala za 5 tisíc =)) ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Prispievam do diskusie u Teba prvykrat...pororuhodne zamyslenie a zamyslela som sa aj ja.
    A co som vydumala: ze v mojom okoli si na drahe znacky najviac potrpia ludia, ktori na ne v skutocnosti nemaju dost penazi, ale velmi chcu ostatnym dokazat, ze to nie je pravda, ze si mozu dovolit, co len chcu.
    Myslim si tiez, ze ked niekto zaraba velmi vela penazi, tak sa postupne ocitne v spolocnosti medzi seberovnymi a postupne si zacne kupovat veci osobnej spotreby vyssej cenovej kategorie bez toho, aby sa tym mal potrebu vystatovat, alebo povazovat ostatnych za luzu. To sa ale samozrejme netyka ludi, ktori pridu k velkym peniazom rychlo a pofiderne, tito naopak maju prave sklony k velkemu predvadzaniu sa.
    A posledna poznamka: v poslednych zlavach som natrafila na zlavnenu kabelku velmi znamej znacky. Velmi sa mi pacila, ale nekupila som si ju. Znacka bola umietnena velmi viditelne a mne by bolo hlupe ju nosit do prace medzi kolegyne, ktore by si ju nemohli dovolit ani zlavnenu. A kde by som ju inde vynosila? Tak som si ju nekupila a vypustila z hlavy. Spomenula som si na nu az dnes a aj teraz schvalujem svoje rozhodnutie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. musím suhlasiť s prvými dvoma odstavcami!!!! aj v mojom okolí majú značky najmä tí, ktorí na to v skutočnosti nemajú..... a ten kdo žije v luxuse má automaticky vyšší štandart a potrpí si na to.....

      Ja som teda včera mala možnosť spoznať človeka ktorý bol od hlavy po päty zahalený do GANTU a Armaniho ... a to som neskúmala boty... ale do neho zavesená holčina, na prvý pohľad zlatokopečka..... takže ukazovať, že na to mám tiež nie je výhra....

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!