Tipy na filmy

By Zuzulienka - 30.4.13

Keďže dnes máme utorok a zajtra voľný deň, mnohí z vás sa tešia na oddych a relax. Preto tu mám pre vás opäť zopár tipov na filmy, čo sa oplatí pozrieť.

Let (Flight)
Ako už z názvu vyplýva je jasné, že pôjde o film z prostredia letectva. No nie je to klasický katastrofický film o páde lietadla, ktoré zajmú teroristi, alebo havaruje na opustenom ostrove. Je to niečo celkom iné. Dej v lietadle sa odohráva len chvíľu, kde spoznáte hlavného hrdinu, pilota, v podaní Denzela Washingtona. Áno pôjde o pád lietadla, no všetko sa šťastne skončí, no pre hlavného hrdinu sa príbeh ešte len začína. Začne sa vyšetrovací proces, pri ktorom sa odhalia závažné skutočnosti a všetko sa vyvinie úplne inak, ako bolo naplánované. Odporúčam pozrieť.


Sirota (Orphan)
Ak máte chuť na niečo strašidelné, či záhadné, odporúčam pozrieť si Sirotu - ak ste ju samozrejme ešte nevideli,je to totiž film z roku 2009. Rodičia sa rozhodnú adoptovať si dieťa, keď o vlastné nechtiac prídu ešte pred narodením. Po návšteve sirotinca ich hneď upúta na prvý pohľad milé dievčatko, ktoré je však svojim spôsobom trochu zvláštne. Nikto nevie presne čím si v minulosti prešla, no napriek tomu si ju vezmú so sebou domov. odvtedy sa začnú diať čudné veci. Dievčatko vyzerá v škole medzi rovesníkmi tak trošku ako čudáčka, pretože sa inak oblieka a na svoj vek aj vyspelo správa. Situácia sa čím ďalej viac zamotáva, matku už začnú všetci považovať za blázna, pretože ona jediná si uvedomuje, čo sa deje. A tak začne pátrať... až sa dopátra k hroznej pravde... A akej, tak to sa dozviete, až keď si film pozriete.


Janíčko a Marienka (Hansel and Gretel: Witch Hunters)
Tento film som ja osobne nevidela, ale môj priateľ vám ho vrelo odporúča. Bol na ňom nedávno s bráchom a vraj ich náramne pobavil. Skvelé scény, akcia, obsadenie a navyše super 3D efekty. Takže hor sa do kina, možno ho ešte vo vašom meste stíhate :)


Nevedomí (Oblivion)
Tak na tomto sme boli akurát cez víkend v kine. Je to film z ďalekej budúcnosti, kedy na zemi žije pár ľudí. V minulosti sa totiž odohrala vojna s mimozemskými bytosťami, ktoré zničili mesiac a to malo na Zem nezvratné dôsledky. Zničené mestá, zemestrasenia, záplavy...Ľudia vojnu síce vyhrali, no na Zemi sa stále nachádzali tzv. " čističi", ktorí ničili všetko živé, čo im prišlo do cesty. Hlavnú úlohu si zahral Tom Cruise, ako  akýsi opravár robotov, ktorí bojovali proti čističom. Celý film je možno trošku zdĺhavý, no nakoniec sa to všetko zvrtne úplne inak, ako by ste čakali. Nič nie je tak, ako si Jack (Tom Cruise) myslel. Všetko sa začne  odkrývať, keď zachráni svoju manželku, ktorá sa mu dovtedy len vynárala v spomienkach. Nechcem vám už viac prezrádzať, zájdite na to kina, ak je to váš žáner a vychutnajte si to naplno.


Videli ste niektorý z mojej ponuky?
Inak želám príjemné pozeranie :)

  • Share:

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Rada by som si pozrela tú sirotu ako si ma napla na to čo zistí :O ale nebudem doma :(( prosím povieš mi aspoň co sa stane ? :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Let som videla len tak letmo a plánujem si ho pozrieť celý.Zaujímavý film.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. CHystám se do kina na nevedomí, tak uvidíme :)

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Díky za tipy, už jsem neměla na co koukat.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten sirotek zní skvěle, ale ted nemůžu bohužel nic stahovt,snad ho najdu někde i online.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!