Nivea kozmetika

By Zuzulienka - 4.4.13

Značka známa po celom svete, s dlhoročnou tradíciou, založená v roku 1911. Takže už má za sebou viac ako storočnicu. Značku Nivea pozná asi naozaj každý, používa sa všade po svete a mnohí na ňu nedajú dopustiť. V začiatkoch ponúkala iba krémy, a až neskôr rozšírila svoj sortiment na všetko možné. Nájdete u nej teda nielen krémy, ale aj telové mlieka, šampóny a iné vlasové prípravky, balzamy na ústa, čistiace prípravky, sprchové gély, deodoranty a aj kozmetiku pre mužov, či deti.



Ja osobne mám Niveu veľmi rada. Skúšala som už od nich mnoho produktov a najspokojnejšia som s telovými mliekami a krémami. Naopak nespokojná som bola so šampónmi, tak tie už radšej nekupujem. Momentálne sa v našej domácnosti nachádzajú všetky Nivea produkty, ktoré vidíte na obrázku. Nejaká dámska aj pánska kozmetika a pár vzoriek.
Samotná Nivea si prešla už dosť značným vývojom a jej logo sa niekoľkokrát sa menilo, až dosiahlo svoju doterajšiu podobu.


Najobľúbenejšie Nivea produkty:

- telové mlieko - Nivea Smooth Milk - zanecháva pokožku naozaj jemnú, hladkú a hydratovanú tak, že si to všimne až váš partner.
Skoro všetky telové mlieka od Nivea sú pre mňa skvelé. Nemám z nich žiadne vyrážky, žiadne svrbenie, žiadnu suchú kožu. Keď to mám porovnať ešte s dvomi podobnými cenovo dostupnými značkami (Garnier, Dove), tak najviac sa k nej približuje Dove. Garnier ani zďaleka – jeho telové mlieka sa mi zdajú strašne vodové a mám pocit, že nehydratujú tak dobre, aj keď sú určené na suchú pokožku. 

Od Nivey je ešte veľmi dobré telové mlieko s Koenzymom Q10 - trochu ťažšie sa rozotiera, ale je to asi jediné telové mlieko, po ktorom som zaznamenala, že pokožka nie je suchá a zároveň je pevnejšia. Koenzým Q10 asi naozaj plní svoju funkciu.

- krém - Nivea Soft - ľahučký krém vhodný na celé telo, tvár, či ruky. Ja ho používam hlavne na tvár pred spaním. Alebo kedykoľvek inokedy, keď mám pocit suchej pokožky na tvári. krémik hydratuje a nespôsobuje mi žiadne problémy.

- čistiaci gél - momentálne mnou už viackrát ospevovaná, čistiaca pena Nivea Cleaning Mousse

Dekoratívna kozmetika Nivea


Okrem pleťovej a telovej kozmetiky ponúka Nivea aj kozmetiku dekoratívnu. U nás sa žiaľ veľmi nepredáva, teda aspoň ja osobne som sa s ňou skoro nikde nestretla. Ak však viete, kde ju dostať, povedzte. Ako vidíte na obrázku, dostanete skoro všetko: riasenky, laky na nechty, púder, rúže, či make-up, a omnoho viac, stačí hľadať v googli, či na nejakom zahraničnom e-shope. Máte skúsenosti?

Novinky, ktoré sa chystám vyskúšať
Napriek tomu, že som už skúšala veľa Nivea produktov, stále je čo objavovať. Najnovšie ma upútal Nivea telový olej, masielka na pery s rôznymi príchuťami a antiperspirant proti poteniu zo stresu. tak snáď sa čoskoro ocitnú aj v mojom nákupnom košíku :)



Dokonca najnovšie Nivea chystá zmeniť aj vzhľad telových mliek, takže čoskoro z regálov budú na nás žmurkať vynovené fľaštičky.

Ako ste vy spokojné s kozmetikou Nivea? Máte nejaký obľúbený produkt od nich?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

25 komentárov

  1. Milujem ten tmavomodry krem.stara dobra klasika. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám Niveu ráda! :))
    Já si zase nedám dopustit na šampony, tak nevím, každému asi sedí jinak! ;)
    Každopádně jsem nevěděla, že má tak dlouhou působnost! :-OO

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne o tom to je, že každému vyhovuje niečo iné a tak si kozmetický priemysel na nás veselo zarába :D

      Odstrániť
  3. Nivea je naozaj klasika :)
    Najnovšie si tiež robím zálusk na malinový lip butter, snáď sa u nás konečne objavia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja čakám na to, kedy už ich konečne v nejakej drogérke uvidím :)

      Odstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veru Niveu nájde doma asi naozaj každý:)Páči sa mi, že Nivea sa snaží vyhovieť naozaj širokému záberu klientov...dokonca má aj zdravú radu bez parabénov...avšak stále zostáva cenovo veľmi prístupná a svojim zákazníčkam ponúka snáď milión akcií ročne:D...a škoda tej dekoratívky...pár vecí, čo som mala boli výborné!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Niveu má asi naozaj každý... :) Môj mužíček používa iba Niveu ako dezo, sprchové gély a modrý krém na noc a ten ľahší biely na deň a musím povedať, že naozaj má oveľa lepšiu pleť ako ja... :D :D :D

    Daniela Kurky Style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. teda, ten môj sa nerád krémuje, to iba fakt občas...

      Odstrániť
  7. Mám ráda ten klasický krém, ten mi nikdy nechybí, ale používám o spíš v zimě, na lyže je ideální ;) z dekorativky jsem viděla jen BB Cream, ostatní jedna velká neznámá ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten BB cream som ešte neskúšala, ani vlastne žiadnu ich dekoratívku...

      Odstrániť
  8. Nivea mi vyhovuje! Ja zas naopak mám ich sprcháče veľmi rada.Klasický modrý krém je v zime na nezaplatenie..aktuálne mám od nich detský s bambuckým maslom...krásne vonia.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sprcháče majú tiež dobré, s tými som tiež spokojná, úplne som na ne v článku zabudla :/

      Odstrániť
  9. Ahoj, vraj tie lip balzámy či čo to je sa na Slovensku ani v Česku nebudú predávať :/ neviem čo si mám o tom myslieť..
    Ja som spokojná s modrým klasickým krémom, ale nedávam si ho na tvár, iba si s ním premastím ruky a chodidlá..teda hlavne v zime..a nemám ich potom také 'drsné' :D inak kozmetiku nivea mám rada :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nivea je fajn, ale na pleťové vody moc dobré nemají :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pleťové vody som tuším tiež skúšala, no už si veľmi nepamätám, aké boli...

      Odstrániť
  11. Ten modry krem je fajn. Ale nivea na oblicej neni dobra...jsou moc agresivni a navykove.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. práveže tá soft je na tvár uplne lahučká a jemná. Teda aspoň mne vyhovuje :)

      Odstrániť
  12. S tou Niveou jak se vyvvíjel ten obal, taky jsem o tom četla, hrozně se mi líbí z toho roku 1911

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!