Bio

Prírodná kozmetika Bionatural

By Zuzulienka - 8.5.13

Prírodná kozmetika je niečo, s čím sa v dnešnej dobe stretávame stále častejšie. Všade okolo nás je totiž veľa chemikálií, umelých látok, nezdravého jedla a iných škodlivín. A my predsa chceme pre naše telo len to najlepšie, najzdravšie a sme ochotní si za to v niektorých prípadoch aj priplatiť.

Ak sa pozriete na zloženie bežných kozmetických výrobkov, zistíte, že obsahujú mnoho rôznych látok, ktoré vám zväčša nič nehovoria (rôzne minerálne oleje, konzervanty, stabilizačné látky, parfumáciu, parabény, silikóny  a iné) A práve tieto zložky môžu našej pleti, pokožke a celkovo aj telu škodiť. Potom sa čudujeme, prečo máme stále vyrážky, naša pleť je suchá, šupinatá, či príliš mastná.


Prírodná kozmetika však robí pravý opak. V zložení svojich výrobkov používa hlavne rôzne rastlinné výťažky, nie je testovaná na zvieratách a všetky jej zložky sú, alebo teda mali by byť neškodné.  Neobsahuje nič, čo by bolo neprírodné. Takáto kozmetika má najčastejšie označenie Bio alebo Natur, či Natural.  A keď si tieto dve slovíčka spojíme, tak nám vznikne slovo Bionatural. A keď si to hodíme do vyhľadávača, vybehne nám webová stránka plná bionaturálnej kozmetiky: www.bionatural.sk

Bionatural ale nie je značka samotnej kozmetiky. Je to len názov obchodu, ktorý ponúka práve prírodnú kozmetiku rôznych značiek. Nájdete tu napr. medzi blogerkami známy Saloos, Oleanat, bjobj, dekoratívku KAEO, Akamuti a iné zaujímavé produkty. Verím, že minimálne spomínaný Saloos vám niečo hovorí. Spektrum kozmetiky je široké, nájdete tu pleťovú, telovú, vlasovú kozmetiku, rôzne oleje, špeciálne mydlá, aromaterapeutické produkty, či dokonca ekodrogériu. Takže jedným nákupom sa môžete postarať o seba, aj o svoje bývanie.

Ja som pri prvej návšteve tohto obchodu bola milo prekvapená. Eshop má pútavý vzhľad, všetko prehľadne usporiadané a ľahko dostupné. Keďže mi bola ponúknutá spolupráca, mala som možnosť v rámci nej si vybrať pár výrobkov, ktorých recenzie pre vás chystám v ďalších článkoch. A veľmi sa na ne teším, pretože dané výrobky už pomaličky testujem.


Prezradím vám, že to budú 3 produkty značky Akamuti a jeden značky KAEO. Prezrite si sami túto značku a uvidíte, že vás tieto výrobky upútajú na prvý pohľad. Už len ich samotné názvy hovoria, že musia krásne voňať, či byť pre telo naozaj výživné a prospešné. Predsa len zložky ako kakao, harmanček, broskyňa, pomaranč, citróny, olivy, avokádo, ruža, či melón – no uznajte nie sú lákavé?

Aké máte skúsenosti s prírodnou kozmetikou vy? Nakupovali ste už v eshope www.bionatural.sk?

Želám Vám krásny voľný deň, užite si ho najlepšie ako viete.

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Nemám skúsenosti s eshopmi, radšej si kupujem kozmetiku osobne v obchode :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nenakupovala a nerada si objednávam kozmetiku cez web. Radšej osobne :) S bio výrobkami mám celkom dobré skúsenosti :) Andy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musím říct , ze čím dal tím více nakupuji v eshopech je to pohodlnější :)
    Bio kosmetiku jsem jeste nezkousela a asi budu muset :)

    www.olivains.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. škoda, že je to přes web, radši bych si nejdřív všechno "ošmatala" v obchodě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tu značku neznám ale vypadá dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Great post with great items! Thanks for sharing! I am your new follower! Would you like to follow me back?
    xoxo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Budem sa tešiť na recenzie, v Bio kozmetike som taký začiatočník, ale čo to sa mi naozaj osvedčilo a naozaj keď si človek uvedomí koľko škodlivín denne na seba pláca je to hrôza...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahojte kočky, Akamuti je super africká prírodná kozmetika a tiež k nej patrí aj Sheabutter Cottage. Tieto a aj množstvo ďaľších nájdete na www.naturalisvita.sk . Eshop sa rozbieha a preto tam nájdete aj nejaké zaujímavé zľavy. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!