To, čo nemusím...

By Zuzulienka - 25.5.13

Nedávno som u jednej českej blogerky čítala článok: "To, co až tak nežeru" a tak ma napadlo, že tiež by som vedela o čom písať. V skratke ide o veci, ktoré ma nechávajú chladnou, alebo ktoré aj napriek svojej populárnosti mňa neoslovili ani neohúrili.



1. Obchody Zara, Mango –  tieto dve značky sú veľmi často prezentované na iných blogoch. Niekedy u vás vidím pekné kúsky, aj pochválim, no vždy keď do obchodu zavítam osobne, tak sa mi tam nič nepáči. Asi som čudná.


2. iPhone – nevidím na ňom nič výnimočné. Mobil ako každý iný, dokonca by som povedala, že aj horší. To, čím je, z neho robí len Apple. Mám ho aj ja (dostala som ho), mám ho otestovaný, a musím povedať, že sú aj lepšie mobily.


3. drahé kozmetické značky – priznám sa, že drahé kozmetické značky si nekupujem.  A to z jedného dôvodu. Pretože neverím, že makeup, či krém za 50 a viac eur je lepší ako makeup za 20 €. Takisto napr. ruž na pery. Náhodne som si pozrela Chanel. Čo už len na ňom môže byť také skvelé, že stojí 34 dolárov? Nie na to ma nikto nenahovorí.


4. levanduľové vône – levanduľa pre mňa nie je vôňa ale smrad. Či už sú to sviečky, osviežovače, mydlá atd. jednoducho nič s levanduľovou vôňou mi radosť neurobí.


5. džínové vesty a košele – toto ma nikdy neoslovilo a aj keď sú aktuálne dosť módne, nič pre mňa.


6. veľké ne/dioptrické okuliare – tento aktuálny módny hit ma vôbec neláka. Sama mám okuliare do diaľky, ale nosím ich málo, aj keď možno sú skvelým doplnkom. No neviem si seba predstavim s veľkými rámami a asi by som si také okuliare na seba nedala.


7. stileto nechty – nemám nič proti gélovým a podobným nechtom, ale tieto mi prídu trošku nevkusné a asi by ma nikto na ne nenahovoril.


8. výrazné rúže na pery - celkovo vlastním tri rúže, ale nosím ich veľmi málo. Neviem prečo, ale pripadám si v nich čudne. A pritom keď obdivujem vás na blogoch, ako vám to s nimi sekne, tak len tíško závidím. 

9. seriály ako Gossip girl, Himym a podobné – pravdupovediac ani neviem o čom sú. Pár seriálov som v minulosti sledovala, ale teraz už na to nemám čas.



10. Harry Potter, Twilight sága, Pán prsteňov – nikdy som nevidela a ani nečítala ani jednu časť a ani ma to neláka. Neviem prečo, ale prídu mi to ako fantastické rozprávky pre deti, aj keď viem, že to nie je pravda.

11. pozeranie filmov na počítači – keď už si chcem niečo pozrieť tak určite prostredníctvom telky alebo kina. Na pc to nie je ono.




12. a čo jedlo? - suši, morské plody, olivy, bryndza, tatarák, steaky (hovädzie mäso), klobásy, vnútornosti, plnkové zákusky, plesnivé syry, ananás – tak týmto by ma nikto nepohostil.

Tak, to je zatiaľ všetko. Určite je toho viac, no momentálne ma napadli hlavne tieto veci. Neberte to ako kritiku, je to proste môj názor.

A čo vy? Čo nemusíte, z čoho sa vám ježia všetky chlpy a na čo by vás asi nikto nenahovoril

  • Share:

You Might Also Like

41 komentárov

  1. To je super nápad na článek, naprosto souhlasím s těmi brýlemi, když by byly ještě dioptrické, tak to skousnu ale ty plasťáky, z toho šílím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zara a Mango takynechapu a ani tam nechodim, prijde mi to vse predrazene. To uz radeji Next, Topshop..kvalita mnohem lepsi..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A jeste jsm zapomnela dodat, ze Iphone taky ne...a ne a ne a ne....lol

      Odstrániť
    2. Ano tie ceny su tam tiez dost vysoke. Next mi inak tiez moc nehovori a v topshope som este nikdy nenakupovala.

      Odstrániť
  3. veľmi vydarený článok :-) súhlasím s tebou jedine s výraznými rúžmi, ne-dioprtirckými okuliarami, s obchodmi Zara a Mango a taktiež s drahými kozmetickými značkami, inak mi nič neprekáža :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. opäť raz skvelý článok :) zhodneme sa takmer vo všetkom, Iphone síce mám, ale tiež mi nejak nezáleží na tom aby to bol práve Iphone..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem, no mne u iphonu prekaza dost vela nedomyslenych veci...

      Odstrániť
  5. Skvelý článok, rada som si ho prečítala :) Myslím, že sa zhodujeme vo mnohích veciach či už je to Zara a Mango, drahé kozmetické značky, jedlo, levanduľová "vôňa" :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem.uz som myslela, ze som jedina komu levandula smrdi. :)

      Odstrániť
  6. skvělý nápad na článek :) v něčem jsme si podobné (Zara, drahá kosmetika) a v něčem vůbec (levandule, seriály) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Drahým kosmetickám značkám nevěřím ani já. Je to prostě dle mého jen o té značce, nic víc. Nemyslím si, že by ty výrobky byly podstatně lepší než ty klasické, běžné, které si kupují lidé v normálních drogeriích.
    Stileto nehty se nelíbí ani mě, přestože už 5 let nosím gelové. Přesně jak píšeš, stileto jsou docela nevkusné a řekla bych i provokativní, takže leda jako doplněk pro lidi, kteří mají takovou image. :))
    Co se týče výrazných odstínů rtěnek, tak ty mi nevadí, ale zase jen u lidí, ke kterým se to hodí. Na mě třeba vypadají příšerně. :D Navíc mnohem více holduji přírodním odstínům. :))
    K filmům, Twilight ságu jsem zhlédla jednou z nudy a nepřišla mi až tak zlá, i když je pravda, že je to spíše romantický film, než sága o upírech. Znám i lepší filmy na toto téma. Jinak na Harrym Potterovi jsem vyrostla, pár knížek jsem si i přečetla, zato filmy jsem zhlédla všechny. Prostě to pro mě má své kouzlo. :)) Naopak Pán prstenů mě neoslovil absolutně.
    Já na PC sleduji hlavně seriály, ale i na ty teď nemám vůbec čas, takže jediné, co si na PC pouštím, jsou leda tak tréninková videa. :D
    K tomu jídlu, sushi jsem ještě nikdy nejedla, ale věřím tomu, že by mi mohlo chutnat, protože rybami nepohrdnu. Mořským plodům až tolik neholduji, i když jsem je nikdy neměla, tak mi přijde hrozně zvláštní jíst třeba chobotnici, které se většina lidí štítí. :D Asi bych to ani nestrčila do pusy. Na druhou stranu, nikdy neříkej nikdy. :)) Olivy jsem párkrát zkusila, ale vůbec mi nechutnaly. Tatarák mám moc ráda, takže v tomto se neshodneme stejně jako s vnitřnostmi (miluji játra) nebo steaky (hovězí maso mám ráda, i když ho jím jen velmi zřídka). Plísňové sýry mi taky nevadí, hlavně hermelín baštím ráda. :)) Ale v závěru se teda shodneme na ananasu, ten nemůžu ani cítit. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fuuuuuuu, dakujem za super dlhy komentar. Je jasne ze sme kazdy iny a nemozme sa vo vsetkom zhodnut :)

      Odstrániť
  8. v zare som ešte nebola, ale mango je na mňa dosť drahé a máločo sa mi tam páči.. s mobilmi si ťažkú hlavu nerobím. keby mi priateľ nedal svoj htc, tak chodím po svete so siemensom bez foťáka :D a potom s tebou súhlasím už len v bode o nechtoch, ostatné veci mám celkom rada, resp. mi nevadia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zara je na tom cenovo podobne. Ja som tiez niekedy mobily neriesila a stacil mi len na telefonovanie. Teraz potrebujem hlavne internet a poznamky, do mobilu proste znacim vsetko :)

      Odstrániť
  9. Tie dzinsové bundy a vesty...na to mám úplne rovnaký názor, neznášam keď je dievča cele od hlavy až po päty v denime -_- a ešte k tomu nech si dá tie hrubé retro okuliare.. štýl? no neviem, neviem
    Pozývam všetkých k sebe na GA http://majiii-em.blogspot.sk/2013/05/i-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  10. S niektorými bodmi súhlasím, napríklad také Mango ide úplne mimo mňa. Väčšinou ho rovno obídem. Rovnako iPhone, myslím, že za tie peniaze môžem mať oveľa lepší a výkonnejší telefón. No a tie okuliare a stiletto nechty... fujky :D

    podobný článok som nedávno robila aj ja :) http://onestepclosertomylife.blogspot.sk/2013/05/antiwishlist.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Uplne zo všetkým súhlasím okrem Pána Prsťeňov a Harryho Pottera...:) Ale úplne so všetkým.. to je sranda... :) Absolútne niesom na značky.. tie špicaté nechty ma udivujú každýkrát čo ich vidím a tak ďalej a tak ďalej... :) Len na Pána prstenov s Harrym nedám dopusti... a upíry môžu ísť tam odkiaľ prišli... :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je super, ked niekto skoro vo všetkom so mnou súhlasí :)

      Odstrániť
  12. Super! :))
    Polovina tvých věcí platí i na mě a nechávají mě chladnou, co se jich týče.. příjde mi to jako zbytečnost, třeba iphone! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. V podstatě jsi popsala 90% věcí, které já mám ráda. :D To jde přesně vidět, jak je každý člověk úplně jiný. :)

    Moc by mě zajímal podobý článek na to, co máš ráda. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no presne ako píšeš. Inak článok, čo mám rada, som nedávno písala:
      Tu je:
      I like it

      Odstrániť
  14. dobrý nápad na článok občas je dobré sa inšpirovať inými blogerkami :)
    iphone tiež nemusím :)

    things we love

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Približne v polovici stebou súhlasím ;) Pekný článok

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Velmi sa nezhodneme akurat s tymi znackami, nechtami a ruzmi, vestko je uplne opacne :D a niektori tu pisali ze nemaju radi morske potvory ja ich milujem a nechapem velmi ludi co ich nemaju radi :D no a s iphonom som tak nerozhofne oco ho ma a paci sa mi na nom siroky vyber krytov, design a fotak naopak sa mi nepaci to ze tam je velmi vela platenych aplikacii a vecsina z toho su na androide free

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano tie aplikácie to je pravda a beriem to ako jeho nevýhodu, tatiež mi u iphone napr chýba bluetooth. Dosť často totiž prenášam fotky z mobilu do pc a otravuje ma to večné prepájanie káblom. Foták je asi jeho jediná výhoda.

      Odstrániť
  17. :)) Se suši, zarou a mangem jsem na tom stejne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ve většině fakt souhlasím :) Moc hezky napsané :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ja som dlhý čas okolo manga len prechádzala, až som tam raz niešo naśla, ďalší raz zase. Ale je fakt, že vtedy som tam našla najviac vecí asi v lete, v zime takmer nič...a teraz už sa tam tiež skôr len prejdem. Do Zary sa ako to ja hovorím, chodím len prejsť, niečo dotiaľ mám, ale fakt doslova pár vecí, na blogoch vždy obdivujem nejaké kúsky a keď tam prídem nič...

    OdpovedaťOdstrániť
  20. V prvej polovici a zhodnem s tebou a v druhej maximálne nie! Nič lepšie ako Harry Potter a film na PC+seriály... :D prosím prosím, toto je ohrozenie mojich najobľúbenejších vecí!:D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!