Odlakuj si nechty za sekundu! + video

By Zuzulienka - 21.6.13

Tak by sa mohol nazývať aj reklamný spot na tento špeciálny prípravok - Bourjois Magic nail polish remover. Je to odlakovač, ktorý sľubuje rýchle a nenáročné odlakovanie nechtov už za 1 sekundu - ako z názvu vyplýva - 1 second. Poviete si 1 sekunda? Tak to neverím. A áno, nebudeme si klamať, máte pravdu – 1 sekunda to veru nie je, ale do niekoľkých sekúnd necht odlakujete určite,a to bez použitia tampónov, vaty, či iných pomôcok a navyše bez akejkoľvek námahy.


Ako je to možné?
Na prvý pohľad nenápadná ružová fľaštička... Keď ju chytíte a pohrkáte ňou, neozve sa z nej žiadne čľupkanie tekutiny, ako by ste možno čakali. Poviete si, čo môže skrývať? Áno, skrýva niečo nezvyčajné. Záhadnú čiernu kruhovú špongiu s otvorom uprostred, napustenú  špeciálnou zmesou odlakovača ( vraj silnou chemikáliou - ako to nazval môj priateľ), ktorého aróma sa rozplynie, hneď ako ho otvoríte. Avšak pri samotnou odlakovaní cítiť už jemnú vôňu vanilky a červeného ovocia - a to fakt.



A ako to funguje?
Jednoducho do dierky strčíte prst, trošku ním pokrútite, pošúchate, a šup, lak je preč. Takto pokračujete s každým nechtom a v priebehu minúty máte lak odstránený. A musím povedať, že aj po krásne červenom laku nezostanú žiadne stopy, ako to je pri odlakovaní bežným spôsobom.


Niekedy odlakovanie síce nie je celkom dokonalé, zostávajú aj drobné chybičky, kúsky laku na okrajoch. Ale nedokonalostí je oveľa menej a musím povedať, že výsledok je v porovnaní s klasickým odlakovačom oveľa lepší.
Po aplikácii Bourjois magic nail polish removera sú nechty navyše aj vyživené a voňavé. A to myslím vážne. Tú vôňu je naozaj cítiť.

Ako to teda vlastne funguje? Rozhodla som sa vám pre ukážku pripojiť krátke video (ospravedlňte jeho kvalitu), aby ste videli ako to funguje. Na nechtoch som mala bežný lak Miss sporty fialový - a pod ním ešte podkladový lak.


Skúšala som už aj odlakovanie dvoch vrstiev trblietkového laku. Išlo to veru ťažšie, a nechty sa mi ani nepodarilo dokonale odlakovať. Avšak na bežný lak je tento odlakovač úchvatný!!! Jednoducho ho môžete vytiahnuť aj v práci a nechty si rýchlo odlakovať, ak to potrebujete.

Naozaj ho odporúčam.
Poznáte odlakovač Bourjois Macic Nail Polish Remover?

Krásny piatok!


  • Share:

You Might Also Like

21 komentárov

  1. za sekundu? tak jo! vypadá to zajímavě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Měla jsem taky takový odlakovač akorát od jiné firmy, princip byl stejný a zdá se mi že to taky bylo velmi rychlé, určitě rychlejší než odlakování klasicky vatou. Je to super hlavně na cestování kdy to člověk potřebuje hned :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá naozaj skvelo, ale neviem si predstaviť akým spôsobom sa bude míňať a koľko vydrží

    OdpovedaťOdstrániť
  4. je fakt super!nedavno som o nom pisala aj ja:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow, počujem o tom prvýkrát! Zaujímavé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Neni to novinka:P ma to viac firiem, tiez som to uz mala moznost vyskúšať a je to fajn pomocnik :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa zatial s takouto vecickou nestretla. ale paci sa mi.

      Odstrániť
  7. to je zaujimave teda dúfam že sa bude dať aj kupiť niekde :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho kupila na xparfemy.sk,ale urcite sa bude dat kupit vo fann parfumeriach kedze oni znacku bourjois ponukaju.

      Odstrániť
  8. Uz som ho videla u Eli, a vyzera a určite aj je važne super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. U nas vo Fr; uz maju takyto odlakovac vsetky znacky. Ja som si ho nevedela vynachvalit hlavne prave na trblietave laky.
    Ale je tu jedno ale: asi po mesiaci pouzivania sa mi zacali nicit nechty. Nikdy som ich nemala take krehke, lamave a rozstiepene. Vyzeralo to, ako by som si ich obhryzala!!!
    Takze za mna uz nie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. že by spôsoboval ničenie nechtov? Ako často si ho používala? Pretože mne sa zdá, že práve po nom su nechty pekne vyživené.

      Odstrániť
  10. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Na tento odlakovač mám spadeno už dlouho! Můžu se zeptat, kde jsi ho sehnala?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na xparfemy.sk, ale myslím, že ho kupiš aj vo fann parfumeriach. alebo ho jednoducho zadaj do googla a nájdeš, kde sa dá kupit.

      Odstrániť
  12. :D Co ti ještě nevymyslí..ale brala bych ho,ne že ne:))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. http://sashenageletova.blogspot.sk/

    Wau, tak tento výrobok je vážne dokonalý a určite sa im dosť podaril. Hneď ide na zoznam "must have". ďakujem za tip.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!