Outfit: Celá v čiernej...

By Zuzulienka - 2.3.14

Krásne nedeľné ránko prajem!
Kto ma sleduje pravidelne vie, že prvý deň v mesiaci väčšinou venujem príspevku o zhrnutí všetkého, čo sa udialo minulý mesiac. Tentokrát to trošku posunieme a taký príspevok tu bude až zajtra, keď pre vás nafotím všetko, čo som chcela. Dnes si dáme len jeden outfitový. Je to jeden z pracovných outfitov tohto týždňa.


Aj keď mám čiernu farbu rada, málokedy chodím komplet v čiernom. Vždy to väčšinou kombinujem aspoň s trochou inej farby. Toto je jeden z outfitov tohto týždňa, keď som si povedala, že dnes vyrazím v čiernej. A pre oživenie aspoň so striebornými doplnkami. A vlastne táto voľba bola spôsobená aj tým, že som si konečne chcela obliecť svoju čiernu sukničku so striebornými nitkami, ktorú mám ešte spred Vianoc.







Máte radi celočierne outfity? Nosíte ich často?
Ja dnešnú nedeľu venujem oddychu, včera sme totiž boli trochu žúrovať a na naštartovanie nového týždňa sa treba zotaviť.
Užite si ešte aj vy krásnu slnečnú nedeľu.

  • Share:

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Veľmi pekné, tá suknička sa mi páči. Celočierne outfity mám celkom rada, v minulosti som vlastne chodila len v čiernej, až asi rok späť som zistila že existujú aj iné farby :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekna sukna, take jemne ozivenie tie nitky davaju tomu ciernemu outfitu spolu s tym srdieckom na nahrdelniku. Aj siva kabelka sa mi paci. Inac, celocierne outfity moc nenosim, ale viem si predstavit. Tento ti vysiel :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj... je to pekné... ja sa teraz tiež chystám skúsiť niečo v čiernom... som zvedavá ako mi to pôjde, keďže ja som viac na farby :-)
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Docela často chodím v černé, postava v ní vypadá opticky líp :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dakujem krásne za vaše komentáre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc ti to sluší! Černá je krásná klasika!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásna je tá sukňa ! :) Pekne ti vynikajú dlhé nohy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Celá v černé a přesto září :-) Hezké.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ty nenosíš obrúčku?

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!