Kozmetické novinky za február

By Zuzulienka - 28.2.14

Od nového roku sa vám budem snažiť každý mesiac prinášať takýto kozmetický príspevok. Bude v ňom vždy pár vecí, ktoré som za daný mesiac stihla vyskúšať. A keďže už druhý mesiac roka 2014 je za nami, tak aj druhý post v podobe kozmetických noviniek je tu. Čo nové kozmetické som si kúpila alebo skúsila za február?


Dermacol Love Lips - balzam na pery
Na prvý pohľad krásne vyzerajúci balzam na pery v tvare srdiečka. No kto by mu odolal. Neodolala som ani ja a kúpila si ho. Celkovo bolo v ponuke asi 6 odtieňov, ja som si vybrala 05 Amor – taký krásne ružový. Balzam sa mi veľmi páči, tak ako jeho dizajn, s hydratáciou a farbou som spokojná. Balzam je veľmi jemný, zvláčňujúci  a na perách príjemný. Avšak stalo sa mi s ním to, že sa zlomil a jeho aplikácia už nie je taká jednoduchá.



Matrix ExquisiteOil - olej na vlasy
Môj obľúbený Arganový olej z Avonu mi došiel a nestihla som objednať ďalšie zásoby, tak som si musela narýchlo nejaký kúpiť. Zapátrala som na internete a kúpila si tento od Matrixu. Olej má veľké balenie 92ml a používam ho už skoro mesiac a neminula som ani polovicu. Narozdiel od Avonu je taký redší, ale napriek tomu je dobrý na moje suché končeky. Obsahuje moringový olej, ktorý by mal vlasy vyživovať, chrániť a dodať im lesk.


Himalaya Herbals krém – tento krémik sa ku mne dostal formou SWAPU s Laurou. Musím povedať, že som s ním fakt spokojná. Je univerzálny, má príjemnú sviežu vôňu a čo je najpodstatnejšie – hydratuje. Je na celodenné použitie a obsahuje aloe vera a zimnú čerešňu. 


Avon Cocoa Butter - kakaový krém
Pokiaľ, máte radi kozmetiku s vôňou čokolády alebo kakaa, tak vám odporúčam tento krém. Je to asi najkrajšie voňajúci kakaový krém, aký som mala. Jeho vôňa je proste príjemná a nie až príliš aromatická. Okrem kakaového masla obsahuje aj vitamín E, ktorý je najlepším vitamínom pre pokožku. Je hustý, tak ako maslo má byť, no napriek tomu sa s ním dobre pracuje. Pokožku hydratuje a prevonia kakaom.


Dermacol Longlasting Lipstick - rúž na pery 02
O tomto rúži som vám už písala v príspevku o rúžoch. No to som ho používala len chvíľu a naplno ho začala využívať až teraz. Musím povedať, že rúž je dosť hustý a nedať si po neho balzam je pre mňa utrpenie. Ten pocit suchých pier neznášam. Farbou je pekný, vonia tiež celkom pekne, no poznám aj krajšie voňajúce rúže. Takže v konečnom dôsledku - nič ohromujúce.


Skúšali ste niektorý z mojich výrobkov?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Já jsem nezkoušela ani jeden, ale láká mě ten olej na vlasy. Dermacolku jsem zatím nevyzkoušela, nějak mě nelákají, ale tenhle odstín růžové je hezký.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Olej od Matrix mám a podľa mňa je veľmi dobrý, pekne vonia a míňa sa naozaj pomaly..:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Avon krem vypada fakt dobre a rtenka ma hezkou barvu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie balzamy od Dermacolu sú fakt krehké, lebo sa teplom rýchlo rozpúšťajú a tiež už som mala pár krát na mále, že sa mi zlomí. Inak sú však úžasné, aj keď Baby Lips mám o niečo radšej. Na krém od Himalaye nedám dospustiť ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten kakaový krém,Cocoa Butter chci strašně dlouho vyzkoušet!:) Já vlastním z této řady krém na ruce, a je skvělý!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Balzám Love lips sa zlomil aj mne :/ ale ajtak ho používam rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Rúž (v rovnakom odtieni) aj balzám od Dermacolu mám a som spokojná. No musím ti dať za pravdu, že rúž neni nič svetoborné... Inak tie balzámy sa lámu tuším všetkým, len mne ešte drží :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Po telovom kréme od Avon už dávno túžim, pretože úplne milujem vôňu čokolády alebo kakaa na kozmetike.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Love Lips miluju, až na to provedení (jak říkáš, láme se) je skvelý:):)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Kakaový krém si budu objednávat hned co mi dojde nový Avon, sice si ještě počkám, ale stejně mám zatím krémů víc než dost:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. To kakaové máslo musí být super, doufám, že se brzy dostanu ke katalogu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Se žádným z těchto výrobků zkušenost nemám, ale mamka má doma to kakaové máslo, které opravdu krásně voní :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Veruže dermacol rúže nepoznám, ale tá ružová vyzerá veľmi pekne, taká že nie "príliš" no zároveň zaujímavá.

    Kakaový krémik som zatiaľ nemala, ale asi vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ten kakaový krém je naozaj dokonalý, voňavý a pritom taký nevtieravý :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!