Dermacol 16h Lip Color

By Zuzulienka - 13.2.15

Každá z nás chce by chcela rúž, ktorý vydrží naozaj celý deň. Väčšinou sa každý po nejakom čase zošúcha, vybledne a vydrží tak možno 2 - 3 hodinky. Dermacol však prišiel s revolučnou novinkou a to dlhotrvajúcim rúžom a leskom na pery v jednom, ktorý by mal vydržať až 16h. Naozaj obdivuhodné, preto som bola na tento produkt veľmi zvedavá, o to viac, keď som naň všade čítala iba pozitívne recenzie...



Dermacol 16h Lip Color sa dostal ku mne v odtieni 02, čo je krásna žiarivá farba - niečo medzi červenou a oranžovou, osobne sa mi veľmi páči. Rúž pozostáva z dvoch častí - samotnej farby a lesku na pery. Nanáša sa jednoducho penovým aplikátorom, na ktorý ste u leskorúžov asi zvyknuté. 
Ako prvé je potrebné naniesť farbu, počkať asi minútku a potom naniesť lesk: Samozrejme, že je možné nosiť ho aj bez lesku, no mne sa s leskom zdá efekt krajší.






Nie som žiadny expert na rúže, celkovo ich nosím máličko, preto prosím ospravedlňte nedokonalosti na fotkách...
... naniesla som farbu, nechala som zaschnúť, aj viac ako minútku.


... po rúži nasledoval lesk, ktorý pery oživil a rozjasnil.


Rúž má príjemnú konzistenciu a cítim z neho aj jemnučkú vôňu. Na pery sa mi nanáša dobre a výdrž má naozaj neskutočnú. Pri prvom použití som sa pokúsila ho asi po dvoch hodinách dostať dolu, no držal ako pribitý. Ani s odličovačom na makeup to  nejde jednoducho. 


Avšak... neviem, či to je mojimi perami, mojou nešikovnosťou naniesť ho správne alebo samotným rúžom, no už po chvíli od nanesenia sa začne od kútikov jemne odlupovať a opadávať (a to upozorňujem, že prvú vrstvu vždy nechám poriadne zaschnúť), preto už po približne dvoch hodinách, nejakom jedle, či pití zblízka nevyzerá pekne a neskutočne mi opadávajúce kúsky vadia. Zďaleka však stále pôsobí pekne, no mať ho na perách celý deň sa mi už nepáči.

Záverom teda môžem povedať, že vydrží na perách celý deň, aj keď nie v perfektnom stave...

Zaujímalo by ma preto, akú máte skúsenosť vy s týmto rúžom? Všade som totiž čítala kopec pozitívnych recenzií, preto si hovorím, že asi ho buď neviem naniesť, alebo sa proste s mojimi perami nekamaráti...

Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Super! Ďakujem za tip, určite vyskúšam :)
    Ak máš záujem budem tvoje príspevky pravidelne uploadovať na facebook fanpage slovenských Fashion blogeriek :)
    https://www.facebook.com/fashionblogerkySK?fref=ts

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to mi pripomina Make Up Fo Ever Aqua Rouge. A inak krasny portret.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi ti pristane takáto červená ;) Bohužiaľ ja mám voči Dermacolu akúsi averziu a nič čo som zatiaľ vyskúšala mi nevyhovovalo, takže by som do kúpi asi nešla ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2015/02/review-bourjois-healthy-balance.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som si pozerala v práci všetky odtiene ale teda nezaujal ma ani jeden a ako tak čítam, nemusím ľutovať. Na fotkách ti ale pristane, škoda tej (ne)výdrže

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež ho mám,ale odtieň 01 ja som spokojná:)A vydrží mi na perách dlho a určite porozmýšľam aj nad ďaľšou farbou.
    PS: Na tej fotke si úplne nádherná!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Chci vyzkouset aspon jeden odstin. Cervena ti na rtech velice slusi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. farba je krásna a aj ti veľmi pristane! Ja osobne nemám moc rada dlhotrvácne rúže, podľa mňa už po tých pár hodinách žiaden nevyzerá na perách pekne, radšej sa po nejakej hodinke pozriem do zrkadielka a rúž, či lesk si natriem na pery znova :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No popravdě já moc nevěřím že by nějaký lesk nebo rtěnka vydržela alespoň na rtech půl dne.. Jakmile najim,napíši nebo se stačí párkrát oliznout rty a barva je dole :-) ale ta červená je krásná a klidně bych si ji koupila :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten odtieň je úplne dokonalý!! ♥
    http://nitaxsworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja som z nim velmi spokojna, drzi prikovane minimalne pol dna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nádherná barva ♥
    A na fotce ti to hrozně moc sluší, jako modelka!


    ♥ Monča ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Veľmi by som chcela takúto červenú farbu na ústa, bohužiaľ, som tmavší typ a myslím že také výrazné pery nie sú pre mňa, vždy to vyzerá krajšie na bledších pletiach :) ale tebe to veľmi pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!